Új hozzászólás Aktív témák

• Beba Snake

aktív tag

válasz BlindMind #77548 üzenetére

Köszönöm Májsztró! ;) :R És köszönöm a többieknek is az önzetlen segítőkészséget.

A sztori kedvéért és azért, hogy kielégítsem mindenki kiváncsiságát:
    Tegnap a kedvenc kocsmámban kaptam kölcsön egy PS/2-es Samsung billentyűt a csapos tündér unokaöccsétől . Este 1/2 9-re visszavittem a megbeszéltek alapján. Aztán jót söröztem egy kedves székely emberrel és a fiával. Kiderült, hogy én is székely vagyok és több viccet ismerek, mint ők. :DD

Nos, tápcsere, elemcsere, mindenféle billentyű cserék, minden szétszedve, újra összerakva, totális szervíz "diagnózis" után a kedvenc lapom végleg megadta magát. Kíváncsi lettem volna, hogy pont mi az? , de nem lehet/tudom kideríteni. Elbúcsúzom tőle, mint a 7 év után hűtlenné vált asszonytól, aki félredugott a postással. (Muterom is postás. Volt.) ;)

100 rugót kell összeverbuválnom és akkor megint működni fog a "főnök sárkányom". Most a "beosztott/tartalék" gépemről írok.
    - MSI B450M PRO-VDH MAX lap,
    - R5 2600X proci, és
    -G.Skill Aegis 3200/cl16 16GB KIT lesz az utód.

Majd, ha lesz elég lelki erőm, akkor szétszedem újra cafatokra a gépet, és lesz egy eladó FX-8320 procim, eredeti fémdozos kiadásban "gyűjtők" részére.

Örökre megmaradok "FX-esnek", mert ez egy jó csapat, akár még tiszteletbeli székelyek is lehettek. ;)

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

Új hozzászólás Aktív témák