- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Ilyen ATX lapokat legjobb ATX házba szerelni.
Én régebben moddoltam pár házat, de nem lettek szépek belül, és általába jól össze is horzsoltam magam itt-ott, néha meg megvágtam magam. Nem túl praktikus ATX-től eltérő méretkategóriában gondolkodni.
Ha márkás, kicsi PC házban gondolkodsz, akkor sok összetevős lesz a probléma...
Ha a táp tévedésből ATX kiosztású, akkor nem elég a benne lévő alkatrészeknek. Ha nem ATX kiosztású, akkor jön az, hogy viszont egy ATX táp nem fog beférni, vagy befér, de életveszélyes, mert le kell bontani a táp burkolatát. Ha be is fér, akkor az alaplap, meg a többi nem fog beférni. Nem fér be a toronyhűtő... de! mondjuk van kéznél olyan, ami bemegy...
OK, belemegy a lap és a táp is, de egy periféria nyílás se a jó helyen van... vágni kell az ATX hátlapnak, és a kártyáknak is helyet... Ehhez kell:
-idő
-kedv
-kézügyesség
-műhely sem árt, meg sok minden szerszám
Ha egyik sincs jelen egyidőben, egy tré valami lesz belőle. Tudom, csináltam. Ha nincs szerszám, akkor pénz is kell, hogy vehess a pénzből szerszámot. De abból a pénzből majdnem kijön egy szép, fekvő ATX ház, amivel a fentiek elkerülhetőek. Vannak szép, "lapos"(abb) házak, csak nem az olcsóság a jellemzőjük.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest