Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Zsivaagoo #56683 üzenetére
köszönöm
.... az a baj,hogy ami neked terméseztess és sokaknak akik már átlátjátok a dolgot persze,hogy egyértelmű,de mint fórumot nézegetve sokaknak nem jött át a LLC,de most már igen . legalábbis nekem.. Hiába olvastam el magyarul angolul.. eddig úgy jött le ,hogy auto-n magától csinálja.. nem gondoltam volna ,hogy mondjuk extremre kell rakni vagy hasonló. Ezért nem értettem mi célt szolgál az LLCÍgy már értem.. az utolsó rész remélem nem neked szántam mert Igen nem értek hozzá ,de a igen nagy 3d-s cégnek dolgozom és 32 éves vagyok.
Ismerem az érzést. Nekem meg 3-4 oldalon kell Maya 3D beállításokat magyarázni és még se vesztem el a türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest