Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, azokat és a C'n'Q-t.
Pedig kellene lennie valaminek, majd jön Asrock tulaj, most nincs időm manualt nézni.(#51059) csontraket:
nézzük sorban!
"még csak olcsóbbnak sem mondható ha mindig maxon akarsz a játékokkal játszani és ki akarod hajtani az aktuális (csúcskategóriás) kártyád" - Ez soha nem volt olcsó, egyik plattformon sem, mondjuk C64-el kezdtem, lehet nem éltem eleget, vagy vmi kimaradt..."Fx 8350-et 45 ezerért" - nem, ennyiért garis, használt FX-9370-et kapni... pont mint az enyém
"de kb 1 vagy max 1,5 év múlva cserélheted is le" - ha csúcsot akarsz, akkor ez mindre igaz. Intel foglalatot is cserél, tehát a csúcs mobót is adhatod el 50-60% áron..."mondjuk veszel egy intel 4790k-t 90 ezerért" - mondjuk a többség ennyiért félkonfigot vesz. Én inkább 1-2 évente veszek fele ennyiért procit, egy VGA-hoz nincs értelme i7-nek sem, idle 2 évig, arra meg minek beleölni a pénzt? És éppen ez az, h AMD procit eladom, +20k és léptem feljebb. Minden évben ez volt nálam, kb. Ph II óta. Vehetsz Intelt, senki nemtart vissza. Ez FX topik, itt a tulajoknak segítünk, de ebbyi még belefér, legalább nem flamekeltően írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Formula-1
- Milyen program, ami...?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-book olvasók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest