Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Whysperer #29599 üzenetére
RAMnál: magasabb órajel, szarabb időzítések, több macera, több kitépett hajszál a padlószőnyegben, megrugdosott gép, beszaró vinyó... mindez miért? 1-2% plusz e-péniszben? Köszi, bisssszzztossss megéri.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Whysperer
addikt
válasz ViZion #29597 üzenetére
de a színükön kívül ugyan azok! minden és 9-10-9-27/1600-on repülnek. csak 9-10-27 1866 vagy 10-10-10-27 1866-on kék halál. bár nem értem a logikát ,hogyha 1866-os memóriákról van szó ugyan azokról akkor miért nem akarnak menni 1866-on.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
ViZion
félisten
válasz Whysperer #29591 üzenetére
Ha ramot cserélsz, akkor minden memória beállítást rakj auto-ra, frekinek meg a gyengébbik frekijét add meg, később időzítésnek is azt kell beállítani. Voltak linkelve tesztek, ha nem tömörítesz egész nap, akkor nem mérhető "élményben" a különbség.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #29592 üzenetére
Hja 1600-on repesztenek. de ez mennyi sebesség vissza esést jelent,hogy 1866 helyett 1600?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #29592 üzenetére
szoval minden menzjen ahogz volt csak 1600-on? ha minden autora allitok akkor elindul minden\4
-
Whysperer
addikt
bocs a dolt kepek miatt meg ekezet hiany miatt.. nincsen a telefonomon
-
Malibutomi
nagyúr
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. kellene egy kis segitseg. Volt 4,2/n a 8120-am 2x4 kek magas bordas vengeance 1866-os memoriakkal. most vettem melle ket ugzan olyat csak piros es kis bordas mivel csak az fer be a cpu huto miatt. na most elindul megvan felismeri. viszont amikor indulna windows akkor kekhalal. otlet mit kellene tennem. toltok fel kepet a biosz beallitasokrol meg ,hogz melyik memoriak, hatha tudtok mondani valamit. ezek a memoriak azok. ez ami eredetileg is volt benne [link] es ezek az ujak [link]
-
troll81
addikt
sziasztok mik ezek a win 7 cuccok jok ezek valamire?
-
-
-
-
pipo112
őstag
valaki tudna segíteni abba hogy win7 64 bites op-hez fel kell e tenni a az fx patch-ket ma jött meg a procim ami 6350 vishera és nem tudom hogy most ehez kell vagy nem előre is köszi a válaszokat
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
- = Zk = -
félisten
válasz dandy91 #29559 üzenetére
nekem a 8150 4,7-en, 1,38-9V-tal max 61-74 fok.. igaz, a szoba 26-27 fokos
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dergander
addikt
A biosba mit jelent a HPC avagy High Performance Computing? tunningnál érdemes kikapcsolni vagy mi célt szolgál?
-
dandy91
tag
válasz Whysperer #29566 üzenetére
Whyperer nincs húzva alapon megy még nem volt szándékomban. De Miklosss kollégának 5.1 ghz-ig stabil volt ahogy olvastam.
ViZion na azt hiszem elől is szív ugye elől 20as venti felül egy huszas venti oldalt is van egy 20-as hátul pedig egy 14 vagy 12-es az a baj hogy a kábeleket nem tudtam normálisan elrendezni mert béna voltam így gubancos az áramlás már mint elölről."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
pipo112
őstag
hali na ma megjött a 6350-em be is toltam a gépbe minden jó eddig deszke kapásból ismerte bios defaultra be lett lőve hozzá egyenlőre nem tuningolom az rá ér még 1-2 órát viszont lenne egy kérdésem a win7es patch-eket leszedjem hozzá win udatéba kerestettem de nem talált semmit
mit csináljak help
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
ViZion
félisten
válasz Bloodaxe #29562 üzenetére
Nem értem félre
Nekem a Chifi tápokkal rossz tapasztalatom volt (kisebbek, nem ez a típus), a sata csatik az ún. "bili" műanyagból vannak , eltört pár. XFX lenne a következő tápom, ha összejön Seasonic belső az komoly valóban.
Pár hibás termék alapján megítélni egy márkát az hülyeség... de akkor sem vennék MSI mobot, Chifi tápot, Toshiba notit, és semmit amiben VIA chip van!dandy91: elől befelé, felül és hátul kifelé fújjon, akor nagy baj nem lehet. Logout oldalamon vannak mérések, durva, h a ház mennyit számít, nem hittem volna. Az jó "kis" kuckó, hátulra rakj ventit, ami kiviszi a meleget, CPU hűtő ha elfér a venti a ramoktól, akkor hátra fújjon.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Valkűr
addikt
Nekem a Zalman CNPS11X Extreme hűtővel 56-58 fok. A max eddig 60 volt, de az az előző házamban.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
garambe
tag
válasz ViZion #29557 üzenetére
A hdd-d már fejben kicseréltem arra amit elöszőr linkeltél csak ebben még nem szerepel . A tápot a tápos topicban ajánlották. A lappal kapcsolatban csak annyi lett volna h jó lenne még ma leadni a rendelést meg láttam h ajánlják máshol a giga lapját csak én ezekhez nem értek
-
ViZion
félisten
válasz garambe #29555 üzenetére
CPU-ra kellene vmi komolyabb hűtő, a gyári nem sokat ér. Első hsz-ben van pár ajánlás. Tápból nekem inkább FSP "a táp", (bár a chifi is jó), én ezt venném FSP 500-60APN
Merevlemezt nem tudom hogy jött ki, de kicsit többért 1 GB-os van pl. WD-ben. Toshiba az már nem az nekem, mint régebben. Inkább a HDD topikban is ajánlott WD10 EZEX.
Alaplapra majd mondanak vmit, a topikjában írtam már, sztem megérne egy telefont, h mikor lesz EVO, de ez sem rossz.[ Szerkesztve ]
-
garambe
tag
Sziasztok gép vásárlás előtt állok jelenleg így áll:
AMD FX 8320 processzor
Asus M5A97 R2.0 alaplap
Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz KHX1600C10D3B1/8G memória
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez
Asus GTX 660 2GB DDR5 GTX660 TI-DC2-2GD5 videokártya
Chieftec CTG-500-80P dobozos tápAlaplapnak előszőr egy asus M5A97 EVO R2.0 néztem ki de azt levették pcx-ről. A mostani miben különbözik tőle? Vagy a Gigabyte GA-970A-UD3 lap milyen lenne? Jó lenne ha egy helyről lennének a dolgok.
Háznak Zalman Z9 Plus-t néztem ki amiben ugye eleve 4db ventilátor van
-
ViZion
félisten
válasz Hopo82 #29553 üzenetére
Ház oldala általában jobb, ha fent van -kivéve, ha pl. asztali ventivel fújod. Akkor a feszültség a kérdés, esetleg turbo vagy vmi megdobja neki, h ennyire fűt? HW monitor + Prime Small FFT teszt kellene, CPU-Z-vel feszt nézni és utána levonni a konzekvenciákat (le akartam írni ezt a szép szót így két sör között, sztem jó lett! )
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Malibutomi #29545 üzenetére
Ugye? Így nem kell azon görcsölnöm, hogy hangos a gép, ha kell a teljesítmény.Amúgy 4500Mhz 1.46V-on olyan 70 aljába nyalogat bele a kupakhő.Ez bf3 alatt olyan 50-60 fokot jelent napszaktól függően.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
ViZion
félisten
válasz Hopo82 #29548 üzenetére
az má' nem fain. Mivel hűtöd, mennyire jól szellőzik a ház, milyen a CPU Vmax, jól van-e pasztázva, leszorítva?
WP14: az nincs behűtve
[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
válasz Hopo82 #29546 üzenetére
Nem értem, h mit nem értesz Melyik hőfokra gondolsz? Kupak melegebb, mint a magok, mert a magoknál nem °C van, ezt leírták már, az másmilyen skála. CPU 51 fok, az jó lehet, akkor is ha idle, mert elég meleg van.
-
Hopo82
tag
válasz Alister71 #29544 üzenetére
miért ennyi a hőfok ha minden mag csak 34fok? a cpu-ra meg 51-et ír :S
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
ViZion
félisten
válasz Hopo82 #29542 üzenetére
Open HW monitor vagy Aida. Ezek szépen mérnek mindent.
-
Hopo82
tag
tudnál olyat linkelni amivel megtudom nézni a hőfokot?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Malibutomi #29538 üzenetére
Mindíg.Nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni.. Ha melege van, majd lekapcsolja magát. Ha meg megdöglik van gari Télen le is húzom a ventit, annyi zaj se legyen.
-
Hopo82
tag
Valaki tudna neke segíteni most cseréltem hűtőt meg lefogatókeret-et és 80 fok-ot írt az everest a hőfokra :S
mitől lehet ez? a hűtő jól van rajta gyárilag pasztázott EKL Cold Tower a Merlin-től!
Nem szeretném kinyírni a procit :S vagy esetleg csak hibás értékeket kapok vmi miatt? Bios-t is frissítettem a gyári p1.20-ról 1.70-re.ez a hőfok volt
Valaki segítsen pls!
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Malibutomi #29529 üzenetére
Igen. Fix 600 fordulaton seder egy venti a radiátoron.Ennél lentebb nem indul el sajnos ..
-
ViZion
félisten
válasz Bloodaxe #29531 üzenetére
OK, bocsánat, ha megfelel így.
Tényleg érzékeny vagyok, lehet innom kellene több folyadékot...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
lee56
őstag
válasz DNS_65 #29516 üzenetére
Xatos3 jól írta, nem kell ide integrált VGA, csak modern GCN-es radeon, 7750-től fölfelé már tudják ezt a zerocore technologyt, beállítod hogy 5perc tétlenség után kikapcsoljon a monitort, vagy egyszerűen kikapcsolod, és szinte teljesen lekapcsol a dVGA-d is..
No Comment
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz ViZion #29527 üzenetére
Nem bunkóságnak szántam, valóban.
"Ha valaki ingyen megcsinálja, az egy dolog, de ha nincs otthon proci hozzá, vagy egy haver, aki kölcsönadja, akkor szerviz nem fogja jófejségből frissíteni." Ezzel ki is fejtetted, hogy mi volt a lényege. Ezzel mindkettőnknek igaza volt. Ne offoljuk tovább a topicot, vegyük megbeszéltnek[ Szerkesztve ]
Üdv: Zsolti
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Malibutomi #29529 üzenetére
Kánikulában nem árt a tolerancia.
Én sem fogom most turbón járatni a csapos p1nákat, ha belaggolnak a következő sörömmel egy percet.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Malibutomi
nagyúr
Na ma próbaképp futtattam egy prime-ot ebben a dögmelegben.
61-62 fokig mentek a magok, és 71-ig a kupak(vagyis amit annak gondolok), 4.5ghz-1.44v-on.
Most azon agyalok, hogy belövöm fixre a cpu ventit, hogy ne pörgesse fel terhelésre. Van aki így használja?
Vagy legyek toleránsabb a hangra ha már kánikulában nyüstölöm a gépet? -
ViZion
félisten
válasz ViZion #29527 üzenetére
Nah, lejárt az idő.
"760gm-e51 (fx) no post"-ra keresve bizony lett pár találat, tehát ha a BIOS nem a v32 vagy v36 (FX-6300-hoz ez kellene) végű, akkor lehet baj. De ettől függetlenül sem ajánlott ez a lap, érdemes lenne 970 chipsetest nézni. Mondjuk azokban meg nincs mATX, ha az is szempont, akkor passz. Miresz vagy Malibutomi majd mond rá vmi jó lapot.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Bloodaxe #29524 üzenetére
Nah, írtam, h kérdezze meg milyen biossal jön, mert az régi chipsetes deszka, lehet, h olyan a bios, h FX procival meg sem moccan. EBBEN AZ ESETBEN a bios frissítés plussz pénz. Ha valaki ingyen megcsinálja, az egy dolog, de ha nincs otthon proci hozzá, vagy egy haver, aki kölcsönadja, akkor szerviz nem fogja jófejségből frissíteni.
Örülnék, ha nem kellene magyarázkodni, mert az ilyenektől, hogy "csak egy kattintás", a jóember nem lesz közelebb a megoldáshoz, amikor összerakja és netán nem indul el. Phenom "korban" volt ilyen párszor, van annyi szervizes tapasztalatom, h nem szívatásból írtam neki, elhiheted.
Erre most azt írod gondolom, hogy ha indul vele, akkor csak egy kattintás. Tény, DE nem ez volt a korábbi hsz-eim lényege, ha nem ment át sajnálom. Lesz@rom mit vesz, csak szerettem volna extra idegeskedéstől megkímélni a jóembert.
A "bunkózás"-hoz annyit, h a Te szmájlis hsz-ed nem az volt? akkor sajnálom. Legközelebb vigyázok, ha építő jellegű hozzászólást írnak nekem, akkor ne reagáljam túl.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz ViZion #29519 üzenetére
Én meg csak azt írtam, hogy a bios frissítés nem feltétlen kerül pénzbe...
"Lehet, h frissíteni kell, ami plussz pénz."
A többi dologgal egyetértek, azzal is h ha olyat vesz ami nem támogatja b6ja a pár kattintást, viszont ez akkor sem teljesen igaz, hogy plusz pénz."Köszönjük a hozzászólást. "
A bunkózás nem helytálló a fórumon szvsz...[ Szerkesztve ]
Üdv: Zsolti
-
juhfül
csendes tag
Üdvözlet !
Én is, mint sokan mások gépet rakok össze. Eddig egy dolog biztos a proci; 8320
Akartam kérdezni az alaplapot, de csak keveset kellett visszaolvasni (valamelyik ASUS lap lesz - csak azt nem tudom, hogy 970-es, vagy 990-es).
Amiről viszont lövésem sincs az a RAM. Ha ehhez tudna valaki érdemben hozzászolni hálám kísérné. Nem kell az "űber" RAM csak menjen vele a gép, esetleg kis tartalék lehet benne. Remélem az ASUS lapok nem "válogatósak". (8GB)
Harmadik dolog a táp. Jelenleg egy FSP Blue Storm 2 500-as van, aminek nem aggódom a teljesítményétől, de rémlik valami csatlakozó beli változás az alaplapok felé. Természetesen ha megfelelő az alaplapnak akkor marad.
VGA a mostani 4850 menne vissza őszig/télig. A csere valamilyen közép, vagy fesőkat. lesz.
Tuning: ennek a függvénye az alaplap. Ha el tudnám érni a 8350-es 4GHz-ét már annak is örülnék, de semmi képpen sem mennék 4,2 fölé.
Előre is köszönöm !
pontpontvesszőcske
-
dergander
addikt
válasz Trebron09 #29521 üzenetére
Figyelj te tudod,ha most nincs kereted vársz vele...felesleges egy nagyon gagyi lapba belemenned.
Az asus az 4+2 és még igyis tunningba jó mivel hütve van elég jól a fetek,700as lappal csak killódnál.
Ne menj bele olyanba amit később ténylegesen megbánhatsz!
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz ViZion #29519 üzenetére
Persze.. én is a 970-es Asust venném, ez nem kérdés.. de ha nincs rá most keret és kell a gép, akkor vegye ezt, alapon elketyeg neki addig, aztán meg eladja...
(#29520) Tigerteam: Mind a kettő lap 4 +1-es fázisú.. alapon elég, de már kisebb tuningra sem ajánlott.
Főleg ennyiért... akkor már inkább tényleg ott az EVO a maga 6 +2-es fázisával.[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
ViZion
félisten
válasz Bloodaxe #29515 üzenetére
Azt írtam, nézze meg, h azzal kapja-e, ami már FX-et támogat. Kefélheti a pár kattintást, ha FX-el nem indul el. Ilyenkor lehet kölcsönprocit szerezni, vagy venni egyet apróról. -de ez mind idő és pénz.
Köszönjük a hozzászólást.DNS_65: APU-tól erősebb a 6300, viszont hybrid crossfire nem fog menni, illetve azért az nem olyan egyszerű, megvan, h mit-mivel lehet "pároztatni" , Azt amit kinéztél, pl. nem lehet. Tehát vagy biosban kapcsolgatod (azt nem tudom, h kártya kivétele nélkül mennyire veszi le a dVGA fogyasztását, ha IGP-re állítod), vagy keresel másik kártyát.
Trebron09: de az is régi vas... eladhatatlan lesz. Amúgy a giga lapok AM2+ korban jók voltak, abba inkább Phenom II-t raknék. Ha már ennyit kifizet procira, akkor illene alá a 9xx chipsetes deszka, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz DNS_65 #29513 üzenetére
Én 16k körül megvenném ezt:
GA-78LMT-USB3 (rev. 5.0)
ezen legalább a fetek is hűtve vannak valamennyire és persze ezen is van igp (HD 3000). (plusz elég jó az integrált hang )- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
xatos3
senior tag
válasz DNS_65 #29516 üzenetére
ugye tudod hogy egy 7970 is kb 20-50 wattot eszik win asztalon? nem 300at....
ha meg képernyő kikapcs akkor 2 watt......[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
DNS_65
senior tag
válasz ViZion #29514 üzenetére
Nem tudom nézted-e, de a legolcsobb dvga is 6633 ft i#ponon jelenleg. Van talonban egy 5850-em, azzal menne a BF3, ha nem lesz játék akkor jönne képbe az integrált (torrent, filmnézés). Szóval azért is lenne jó az int.vga-s lap, mert ha nincs game minek menjen az 5850.
Azért az apu-tól erősebb egy fx6300 játék alatt, nem?
Viszont az i3 az tényeg alternativa, csak nem tudom cpu erőben mit fog tudni a 2mag+2szál, ha kijön a BF4...
i2100-at elég olcson vesztegetik itt az aprón (20k-ért van zsir uj)... -
ViZion
félisten
válasz DNS_65 #29513 üzenetére
100× inkább egy olcsó dVGA, mint az IGP. Nekem is volt IGP-s lapom, szerettem, de azért "az nem az" Aprón HD4xxx series VGA-t hozzádvágják, csak vidd el. Fogyasztásban "rosszabb", mint a maiak, de nem halálosak. Azt is nézted, h melyik biossal támogatja a 6300-at? Lehet, h frissíteni kell, ami plussz pénz.
Letöltős-filmezős gépnek APU-t nézz, vagy i3-at. Ezekben elég az IGP, keveset esznek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz DNS_65 #29504 üzenetére
Ha ennyire olcsó lapot akarsz és nincs több pénz rá akkor az ASUS M5A78L-M/USB3(19 ropi) az alja.Miresz is(én is) ilyen lapot használ egy 8320-assal és még egy kis tuning is belefér.Amúgy az int.vga alaklmas filmnézésre is.
Ettől függetlenül a kollégák már megmondták a tutit[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz dergander #29508 üzenetére
Igen, mindig az a legjobb, ami raktáron van...
Amúgy a 7xx széria nagyszerű volt, de azért nem mai cucc.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
dergander
addikt
Aki nem ért hozzá azt általában a boltos rásóz valami übergagyi lapot... 700 vagy 800as lapot már ne vegyél nincs hozzá úgymond support
-
ViZion
félisten
Ez régebbi chipsetes, nézz utána milyen biossal jön, mert lehet kell frissíteni.
+5k már frankó ASUS lap, de aprón ekörül is van jó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gabrikovics
aktív tag
Nehogy VRM hűtés nélküli lapot vegyél egy régi kifutott chipsettel ha MSI akkor minimum ez : [MSI 970A-G46] de ha az ár/érték bajnok akkor ez : [ASUS M5A97 R2.0]
A teljesítmény csak pénz kérdése ! https://valid.x86.fr/1x0hag
-
DNS_65
senior tag
Hi,
Fx6300 alá tervezem majd beszerezni ezt a lapot: MSI 760GM-E51 (FX)
Tuning nem érdekel, de azért a Bf3-at vigye majd el.
Jó lesz a lap szerintetek, milyenek az msi deszkák, van tapasztalat?
Még valami az integrált vga meg tud hajtani egy fullhd Lcd tv-t (filmnézés 720p,1080p)
-
- = Zk = -
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
válasz - = Zk = - #29496 üzenetére
Ezt mán *szhatod
Pfejj asus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest