Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Alister71 #28396 üzenetére
2 dolog miatt gondolok a tápra: terhelés alatt már nagyon hangos, pörög a venti maxon -> ebből gondolva közel 100% le lehet terhelve a tápom.
A másik meg a fagyás utáni ki-be kapcsolásra kel csak életre, sima reset gombra nem.
Samros ötletet kipróbálom, hátha. Másba már nagyon nem tudok kapaszkodni.. végigpróbáltam szinte mindent. -
Alister71
nagyúr
válasz
DeadMeat #28395 üzenetére
Igen, hirtelen ennyi jutott eszembe, amik apró de bosszantó hibák voltak. Sajna lehet valamelyik hardver is hibás, amit nem lesz könnyű kiszűrni.
A HDD smart nekem se minden lapnál okozott gondot, de ez a 970-es azzal indított.
Mondjuk a táp is határon lehet a CF-el meg a tuningolt 8320-al.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
=WiNTeR= #28391 üzenetére
Igen-igen.. Már én is túl vagyok ezeken.. Elég sok mindent láttam már, sok féle procit tuningoltam, sok féle lappal, de ilyet még nem láttam.
Dinter: Na az még nem volt.Megpróbálom majd.
LordVader: csak a lap és a cpu változott rövid időn belül, hdd-knek eddig nem volt a sentinellel gondjuk. De megpróbálom.
Ht auton van, nem basztattam, de valóban 2600-on megy.Gyengélkedne a tápom, vagy kevés lenne már a vx450 a configomnak, ha tuningolva van a gép?
-
Alister71
nagyúr
válasz
DeadMeat #28392 üzenetére
A HT linket próbáltad visszavenni 2400-ra? CPUNB alapon van? Engem a Phenomnál a CPUNB szívatott, az is hasonló fagyásokat produkált teljesen random, 2.6-ra volt rakva és miután 1 lépcső feszt emeltem még rajta már jó lett, illetve legutóbb a memória időzítések okoztak randomszerű program leállásokat és fagyásokat.
Ha a HDD smart be van kapcsolva a biosban, kapcsold ki, mert amiatt is szívtam egyszer. A HD Sentinel azt nézheti mert kéri a smart adatokat és nem minden hdd szereti. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Alister71 #28390 üzenetére
afterburner, hw monitor hddsentinel van csak fent, semmi egyéb.Minap végigment a linx 20 körön keresztül, majd belefagyott, hogy scrolloztam egyet a total commanderben. Meg ilyenek. Van, hogy 8-10 meccs bf3ban lemegy lazán, van, hogy már a betöltésnél kifagy... Mindig ugyan úgy.Lemerevedik a kép, resetre semmi, ki-be kapcsolásra ok.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
DeadMeat #28389 üzenetére
Nálam is előjött dettó ugyanez. Emiatt nem tudtam 4,2Ghz fölé tornászni a processzoromat. Én az alaplapom VRM-jére gyanakodtam, de az nem is volt meleg és a mai napig lövésem sincs, hogy mi okozza. Feltelepítettem Windows 7-et, 8-at, mindegyiknél csinálta egyazon pont fölött. CPU feszt én is végigpróbáltam széles skálán, de semmi eredménye. Két hetet elszórakoztam vele, de lövésem sincs, mi okozza. Tippre szerintem az ASUS BIOS vagy valami más a mobo-n szarakodik.
A legjobb ilyen stabilitás teszt a Farmerama, amire csak azért regeltem, hogy teszteljem.
-
DeadMeat
nagyúr
Amikor csak szimplán kifagy a win( nem kékhalál, nem restart), reset után nincs kép, ki kell kapcsolnom a power gombbal, majd visszakapcsolva elindul rendesen mitől lehet? Terhelés alatt, idle, film játék közben randomra előjön. Alapon persze nem.Tuning mellett egekbe emelve a feszt is előjön.. Pl 4000 mhz 1.45V.
Már agyhúgykövet kapok tőle..... -
Beast007
aktív tag
ha már szóba jöttek a hűtők a Thermalright Silver Arrow tulajoktól kérném/kérdezném hogy mennyi a borda + a venti össz. szélessége? Jó lenne tudni hogy elférne e a házikómban.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Malibutomi #28381 üzenetére
Offset egyetlen előnye a manual-al szemben, hogy offset esetén a vcore-t is visszaveszi nyugalmi állapotban a CPU.
-
=HG=
addikt
válasz
Gyakorlatilag a proci "VID"-jéhez ad pluszba feszt. Ezért "misztikum", mert minden procinak más a "VID"-je (gyárilag beállított fesz) és nem tudod pl azt mondani, hogy állíts + 0,010-et, mert ez minden procinál más feszültséget jelent...
-
Beast007
aktív tag
Lement hiba nélkül a linX 1 óra (20 kör) 64-65 fok-on volt a proci a következő beállításokkkal:
200x 20-as szorzó
pci freq - 100
mem freq. - 1333 Mhz
CPU/NB, HT - 2200 Mhz
CPU, CPU/NB LLC - auto
CPU; PCI spread s. - disabled
voltage - offset (auto)
APM ; Turbo Core - offMinden más bekapcsolva. Nem tudom ez mennyire jó eredmény várom a kedves kollégák visszajelzését.
-
Beast007
aktív tag
válasz
Dehogy ez már 4Ghz.
Ha ez végez tolok vmi játékot este meg megnézem fix 1;356V-al lehet megy mellette IBT is majd. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Beast007 #28380 üzenetére
Ez most a 3,5ghz? Mert ez már ebben a melegben mondjuk elfogadható hőfok.
Próbáld meg ugyanezzel a fesszel a 4 ghz-et. Ha megy, akkor megpróbálhatod csökkenteni. Nem nagyon vágom az Asusnak ezt az offsettes fesz állítását, de mindjárt valamelyik kolléga segít szerintem. -
Beast007
aktív tag
válasz
Malibutomi #28376 üzenetére
1;344-1;368V között mozog de ahogy vége egy körnek felugrik 1;4-re is egy pillanatra.
35 perc után 64fok. -
Beast007
aktív tag
válasz
Malibutomi #28371 üzenetére
Jó lenne 4ghz-n. Most megy a linx 20 perc után beállt 65 fokra persze minden fesz auton. Ja 4ghz turbo off.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Beast007 #28370 üzenetére
53 fok már jó.
Xirtam
Az [Alpenföhn Brocken] és az [Alpenföhn K2] is nagyon jók, eléggé best buy-ok a kategóriájukban.
Duplatornyosból a legolcsóbb pl a K2. -
Beast007
aktív tag
Bios frissítés megvolt, minden visszatéve alapértelmezettre.
Core temp szerint idle 13 fokos a proci. ??WTF?? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Xirtam #28365 üzenetére
Na azt nagyon hamar csereld le. Ned en ezeket tartom tiszteseges hutoknek, szerintem MO-ban is be lehet szerezni:
Kemeny tuninghoz:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]Kozep vagy laza tuninghoz:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]Ezekbol talalsz kedvedre valot. Ha vizezni szeretned akkor ahogy az ormanyos kollega mondta, magad rakj ossze egyet.
-
Xirtam
veterán
Hát meggyőztetek hogy maradjak a léghűtésnél.
-
ViZion
félisten
válasz
Malibutomi #28348 üzenetére
"Amúgy szerintem tökre izlés dolga, a viz meg a lég is elbírja ezeket a procikat, de a lég jobb"
helyesen:
"Amúgy szerintem tökre izlés dolga, a viz meg a lég is elbírja ezeket a procikat, de a VÍZ jobb"mackosajt: nem nézik ki, de felépítése miatt ezt a "mezei" hűtőkhöz rakták, nem az épített rendszerekhez, ennyi. Persze vannak páran elszállva, de ez más téma.
(#28359) laca000: gondolom tucatnyi vizet próbáltál már...
Logout oldalamon van pár mérés, az új cuccokat még be sem írtam... Mikor fogsz léghűtéssel egy húzott procit terhelve 60°C körül tartani 2 db 7 V-os ventivel??? Segítek: soha. De keress rá MORA radiátorra, és hogy milyen gépszörnyeket hűt le HANGTALANUL... Nekem a gép leghangosabb része a táp cicergése és a ventik egyelőre. Tápcserére már gondoltam, ventik helyett pedig passzív radi lesz, ha jön egy kis $$$. Persze egy normális víz egy irodai gép árával vetekszik, de ez megint oylyan, h kinek mi a halk, kinek mennyit ér meg...
-
mackosajt
addikt
válasz
laca000 #28359 üzenetére
Tudom, hogy nem egy nagy durr, de ezt írtam is.
Viszont ha nem cibálja a procit, még akár elég is lehet majdnem passzívan, vagy 2 ventivel, alacsony fordulaton.
A gyári "rakéta porszívótól" minden jobb tud lenni.Illetve ajánlhattam volna az én "régi" léghűtésemet, ami tegnap felszabadult
-
laca000
őstag
válasz
Malibutomi #28358 üzenetére
+1
-
Casanova*
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Xirtam #28349 üzenetére
A legjobb leghuto az a thermalright silver arrow extreme sb-e, siman veri a corsair h100i.
(#28340) Xirtam: a havernak H80i van, rendesen megyen, tiszteseges arban adjak. Szerintem a H100i nem eri meg az arrat.
Sok jot halottam az antec kuhler 920-rol is.De most komolyan, egy H100 es egy H100i utan, en meg egyszer nem foglalkoznek ilyen vizi xarokal. Alig varom legyen valami $ hogy csinaljak en egy jo kis hutest.
-
rovid89
csendes tag
Na vegre az utolso alkatresz is megjott a gepfejleszteshez
(hd 7850) kerdesem az lenne hogy van e olyan alkalmazas ami fut a hatterben es rogziti a kovetkezoket: cpu, gpu homerseklet, cpu leterheltseg ill fesz?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Xirtam #28349 üzenetére
Minimum egy Arctic Cooling Freezer 64 Pro kell rá 6-7k-ért. Nekem nagyon bevált Phenom 965BE-re 3,8 GHz-en. Néma kuss van.
Az a gyári hűtő csak egy Athlon II X4 640-et tud halkan hűteni.
----------------
Malibutomi: Léghűtő azért jobb a vizesnél, mert a levegő nem bír zárlatot okozni?
-
Hafy75
aktív tag
Nemsokára beszállok én is egy 8320 - al, egy Scythe Zipang fogja hűteni.
Vajon kordában tudja majd tartani pl. 4GH -en?Hafy
-
Xirtam
veterán
válasz
Malibutomi #28348 üzenetére
Az a bajom a gyári kis hulladék, iszonyatosan hangos.
-
-
ViZion
félisten
Jók ezek a hirtelen általánosítások...
Megkérdezte vki az urat, hogy pl egy Macho elfér-e a házában? Nah, akkor melyik is a jó? Kompakt vízzel kezdtem, egy jó közepes léghűtő teljesítményét hozta AVC is. Nagyobbak már korrektül hűtenek, tripla radi egy CPU-val már elbánik.
egybevizekkel is a léghűtős topikot kell keresni, ott megmondják a tutit. Fontos a ház típus a hűtő max méret miatt, ha mégis luft lenne.
-
Xirtam
veterán
válasz
Malibutomi #28345 üzenetére
Meg halkabban.
-
Xirtam
veterán
válasz
Malibutomi #28343 üzenetére
Why?
-
ViZion
félisten
válasz
Malibutomi #28338 üzenetére
Who crashed is esetleg, de semmit nem ér, ha 124 vagy hasonló a kód, ami túlmelegedés, hibás OC... ezek akkor jók, ha valszeg HW/driver a hiba oka.
-
Xirtam
veterán
Kompakt vízhűtésből melyiket javasoljátok FX8320-ra?
-
Malibutomi
nagyúr
Javasolt a bluescreenviewer progi. Újraindítás után elindítva látható mi okozta a fagyást.
-
ViZion
félisten
válasz
Beast007 #28334 üzenetére
Nálam a 6300-as 1,36 V körül, high LLC-vel 4,4 GHz. CPU-Z-vel a ramok beállítását nézd meg, CPU spread spectrum ki, APM ki. Ramoknak , CPU/NB -nek lehet kicsi plussz feszt adni. HT link 2400 nálam, az is okozhat BSoD-t akár, de nálad gyanúsan kevés lehetett a feszültség. Majd sorba megyünk rajta legfeljebb.
-
Beast007
aktív tag
válasz
ViZion #28333 üzenetére
csak Prime95 teszt pár perc után szépen felkúszott 72 fokig utána már nem engedtem.
Játéknál D3, BF3, Cry3 volt kivétel nélkül 50+ fokra vitte fel alap órajellel auto beállításokkal.
Amint 4ghz-re emeltem meg állítottam manuálisan a feszt kifagyott a windows hol egy program telepítése közben, hol program indításánál. Legutoljára tesztelni akartam húzva core temp megnyitásánál kékhalál volt
tegnap este itt fejeztem be. Viszont! 4Ghz-n 1,356V-al végig tudtam nézni este egy filmet. (720p mkv, vlc-vel ha ez számít bár gondolom nagyon nem terheli meg a procit) -
ViZion
félisten
válasz
Beast007 #28331 üzenetére
Alaplapi és VGA drivert AMD oldalról a legfrissebbet lehetőleg. De melegedés nem ettől lesz sztem. Nem volt túl sok a paszta vagy ilyesmi?
Bár azt meg kinyomná oldalt. Nah, frissítés, újra beállítás után jobban látjuk majd. Milyen hőfokok voltak amúgy? Mivel terhelted?
-
kungzi
veterán
na srácok ezt nem értem
felraktam a win 8 pro-t és most nem veszi le a feszt a rendszert, semmit nem állítottam rajta a win7 óta és az szépen visszavette mindig
na ez miért van? most fixen megy folyamatosan 1.25V-n 4GHz-en
-
Beast007
aktív tag
-
ViZion
félisten
válasz
Beast007 #28327 üzenetére
Igen, a deszkára értem, h jó. Ha auton van a fesz, akkor melegszik. Alaplap topikban vannak beállítások, olvass vissza. De ha nem elég, csinálhatok screenshotokat is. Ramok miatt halni szokott, de nem melegedni
Lehet hibás is a lap, nekem volt új lap hibás már, de az el sem indult... De ez nagyon ritka, tul. képpen környékben sincs még egy, akinél 0 napos lap elhalt. Mondjuk vinyó is halt meg nálam pár órás volt csak...
De sógorék smart TV-jét is "fagyasztottam", ki kellett húzni a falból
-
Beast007
aktív tag
válasz
ViZion #28326 üzenetére
Mármint a lapra érted, hogy az egyik legjobb?
Hűtő megy rendesen szombatig még egy régi amd athlon 6000+ hűtött, 2 hete meg az inteles rendszerem.
Win-t 3-4 éve használom ugyanazt eddig nem volt vele problémám. Ház meg sallangok ugyanazok azoknak sincs semmi baja , vinyók is a régiek. Csak alaplap+cpu+ram lett cserélve semmi más.
Én arra gyanakszom , hogy valami nincs jól beállítva biosban, most nézelődök egy jó beállítás után.
(csak melóban vagyok ugye)
Amúgy túlmelegedést ilyen esetekben a túlfeszelés okozhatja nem,? Vagy esetleg valamilyen hibás alkatrész a lapon. -
Beast007
aktív tag
Nem próbáltam nincs itthon meg ismerősök körében se másik ami jó lenne.
Nagyon bízom benne hogy bios frissítés után normalizálódik a helyzet; mert ha nem és kiderül hogy hibás a lap akkor ennyi volt. Így is gondolkodom rajta hogy becseréltetem másikra ha bele mennek és rá fizetek. -
Beast007
aktív tag
Bios nem volt frissítve még de akkor az lesz és kezdek mindent előlről.
-
ViZion
félisten
válasz
Beast007 #28321 üzenetére
Nah, reméljük csak vmit elállítottál. Kezdjed a bios frissítés után a load defaults-al -bár betölti amúgy is. Utána legyen memtest, erre van külön pendrájvos cucc, azt vhol írd ki és pendrájvról futtasd.
Ha az is frankó, akkor haladjunk tovább: Win és driverek fel, RAM időzítést ellenőrizni, etc. Alaplapod topikjában vannak részletes beállítások is, olvass vissza.HW hiba kiszűrésére ismét kellene linux: pl. Ubuntu 13.04 pendrájvra, azon letölteni és indítani prime95-öt, vagy más stressz teszt progit. Így kizárható az OS vagy a HDD hibája. HA linuxal frankó tuning alatt is, akkor win eseménynaplókat, eszközkezelőt nézd meg, hátha van vmi.
-
lee56
őstag
válasz
Beast007 #28321 üzenetére
Más procival próbáltad már? Elképzelhető hogy gyári hibás az alaplap, (csak kicsit túl korán jött elő
) Vagy esetleg a proci hibás darab, de arra kb annyi esélyed van mint eltalálni a lottóötöst
Feltételezve hogy mindent jól csináltál, összeszereléskor, install alatt stb.
Ja igen és a legfontosabb; friss a BIOS? Ezek az FX-ek már lehet a R.2.0 után jöttek ki, tehát alap BIOS nem biztos hogy jó hozzájuk. Meg amúgyis, ha túl régi, vagy sok javítás érkezett azóta, akkor nem árthat frissíteni rajta.
-
Dinter
addikt
Van egy kis hangja a hűtőnek
Mivel nézzem a hőmérsékletét?
-
dergander
addikt
Ezt az LLC-t hol tudom kikapcsolni a giga990fx-d3 lapon?
-
Dinter
addikt
Gyerekek kiderítettem
A 2GB-s modulok közül az egyik halott. Megpróbálok trükközni, a 6GB hátha összejön. Ram időzítést miért nem engedi állítani?
-
Beast007
aktív tag
Nem biztos, hogy a hűtővel volt a probléma 1,356V beállított core voltage-al a Prime 95 alatt Cpu-z 1,4V-ot
mutatott folyamatosan holott csak CnQ volt bekapcsolva. -
Beast007
aktív tag
Jelentem megint online a rendszer.
Valószinűleg nem volt eléggé lefogatva a hűtő.
Most idle 32 fokos a proci szoba hőm. 27 fok.
Jelenleg 200x20-as szorzó 1,35V , egyedül CnQ on
Kérdésem a következő lenne Cpu LLC, illetve CPU/NB LLC maradhat auton vagy állítsam manuálisan?
(ultra high,high) -
tibee77
őstag
Azt hiszem, hogy bővítenem kell a tudástáramat, kösz ViZion!
De milyen komoly, hogy ezt úgy lenyomják a torkunkon, hogy mi erre azt mondjuk:-Jajj hát én kérek elnézést, hogy erről még nem is hallottam, ha ezt tudom akkor biztos nem hőbörgök!
Na mind1 tényleg sok az OFF, bocsi. -
ViZion
félisten
válasz
tibee77 #28304 üzenetére
"Én ebben az utolsóban szentül hiszek."
...már bocsánat.ebben nem kell hinned. Tervezett elavulásnak hívják, nem is titkolják, hogy van. YT-n van róla sok videó, röviden a lényeg: VH előtt ugye kevés gyár és gyrtó, kevés termék, de mind az "örökkévalóságnak" készült. A háború alatt meglódult a termelés (USA elsősorban), és letették a mai modern gazdaság alapját (muhaha...) a "fogyasztói társadalom" nevű fikciót, miszerint kb. az elköltött pénzből mindenki jól él. Viszont ha egy mosógép 30 évig működik? Vagy bármi? Akkor véges az eladható darabok száma, mert a piac nem bővül ilyen ütemben (ezért fontos nekik a sok "új" világ..., ezért kellet kis hazánk az EU-nak is: piacnak). Gondos mérnök hadak kikalkulálják a termék "életútját", valamint a merketingesek elintézik, hogy béna, maradi, iditótának érezd magad, ha a telefonod, szobamérleged, zsebszámológéped nem a legújabb modell. Mert a régi az sz@r. Hozzátenném, h háztartási gépekben kb. 15 éve nem volt sok változás, az indukciós és a kerámia főzőlap esetleg, de pl. mikró, mosógép, stb. 20 éve ua... de most max 3 év és kuka... Vagyis évi 30k-ba kerül pl. a mosógép... fantasztikus, nem? Ide írnám, h a mérnökök kapják be, de utasításra "g.cik", ez van.
Kezd egy mozgalom kibontakozni ezzel a tervezett amortizációval szemben, de hát a pénz ugye már le van osztva. Pedig lenne piaca a prémium termékeknek is, megfelelő konstrukcióban.Ennyi off-ot, ejj. ezért kikapok...
-
lee56
őstag
válasz
tibee77 #28304 üzenetére
Hát igen, az utóbbiban én is azóta hiszek, hogy volt egy (sőt kettő
, haverommal egyszerre vettünk ilyet
) Inno3D 7600 GST nevezetű videókártyám, amin a memória pont egy héttel gariidő lejárta után kezdett hibázgatni, és szinte egyszerre mindkettőn..
Azok az Inno mérnökök nagyon tudtak valamit
El tudom képzelni, hogy a vezetőség és a marketingosztály külön kitűntetést adott nekik minden ilyen kártyáért.
-
tibee77
őstag
Van nagyon sok összeesküvés elmélet, ufok-ról meg háttérhatalomról meg arról, hogy a gyártók szánt szándékkal csinálják "rosszra" a cuccaikat.Én ebben az utolsóban szentül hiszek.1 évet lehúztam mint műszaki eladó a tecsó nevű áruházban és ami ott volt, hát az.... xD
-
lee56
őstag
válasz
tibee77 #28300 üzenetére
Jaj ne is mondd, előző pár hónapban azzal szórakoztam, hogy gariztattam a gépem különböző alkatrészeit. Alaplappal kezdődött (még tavaly egy közeli villámcsapás kivágta a LAN-t belőle), aztán a videókari (azon az egyik venti romlott el), utoljára meg a rendszerwinyóm ontotta a bad sectorokat.. Kb már csak a memória az egyetlen, ami eredeti és még megy. Szóval ne fesd a falra légyszives, nem szivesen vinném vissza őket is.
-
ViZion
félisten
Azt mondják, h a legtöbb dolog úgy megy tönkre, h tegnap még jó volt...
RAMokat egyesével berakni, 1333 @ 1,5 V és memtest-el tesztelni. Sok idő, de kellhet neki. Utána, ha minden OK, akkor szépen a gyári számok alapján megkeresni az adataikat. Mivel a deszka a ramból olvassa ki az okosságot, de azt is eléggé szabadon értelmezi, így lehet, h ott a buktató... egyszerűen nem tudja rendesen beállítani. Meg a mem vezérlőt unganged-re kell állítani biosban.
Összességében: ramok eladása, 1 db 8 gb modul vétele vagy 2×8 GB kit megoldana minden bánatot... ha megoldható. $$$
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest