Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• juhfül

csendes tag

Üdvözlet !

Én is, mint sokan mások gépet rakok össze. Eddig egy dolog biztos a proci; 8320

Akartam kérdezni az alaplapot, de csak keveset kellett visszaolvasni :R (valamelyik ASUS lap lesz - csak azt nem tudom, hogy 970-es, vagy 990-es).

Amiről viszont lövésem sincs az a RAM. Ha ehhez tudna valaki érdemben hozzászolni hálám kísérné. Nem kell az "űber" RAM csak menjen vele a gép, esetleg kis tartalék lehet benne. Remélem az ASUS lapok nem "válogatósak". (8GB)

Harmadik dolog a táp. Jelenleg egy FSP Blue Storm 2 500-as van, aminek nem aggódom a teljesítményétől, de rémlik valami csatlakozó beli változás az alaplapok felé. Természetesen ha megfelelő az alaplapnak akkor marad.

VGA a mostani 4850 menne vissza őszig/télig. A csere valamilyen közép, vagy fesőkat. lesz.

Tuning: ennek a függvénye az alaplap. Ha el tudnám érni a 8350-es 4GHz-ét már annak is örülnék, de semmi képpen sem mennék 4,2 fölé.

Előre is köszönöm !

Új hozzászólás Aktív témák