Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloodaxe
aktív tag
Sziasztok. Az fx 8350 kihajtaná a 7970 cfx-et?
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Megpróbáltam alulfeszelni a procit 0,200-al (6100) de úgy nem indul el a gép.
Viszont úgy látom, hogy az alaplap változtatja a feszültséget terheléstől függően.
Nem ismerem még a platformot, most ismerkedünk.
Gondolom valamit ki kell kapcsolni, hogy alul tudjam feszelni a procit, mert az easytune idle-ben 0,9V-ot mutat és mégis 3300-on megy a proci, ha terhelést kap akkor felnyomja 1,440-re amit sokallok.Legyetek szívesek segítsetek nekem jól beállítani ezt a fasza kis gépet.
Előre is köszi.
üdv. -
daneeeeee
aktív tag
válasz
laca000 #29389 üzenetére
Nincs azzal a felállással semmi probléma, nem rég próbáltam COD MW3-ban a cuccot. Flawless widescreen-nel meg lehet oldani, hogy kirakja 3 monitorra, minden maxon 90%-körül hajtotta a két darab VGA-t.
Viszont ide speciel nagyon kéne már az ezer éve készülő cf-es driver -
Wasp91
aktív tag
válasz
ricshard444 #29393 üzenetére
Csak a pénztárcájuk...
-
Tomko78
őstag
A turbo ennyire el lenne cseszve ? hogy pl 3.8 ghzen 1.41 V ad a FX-6300 nak ? az eszméletlen sok
vagy is annyit adna ha be lenne kapcsolva
[link]
-
IreN!CuS
őstag
Na most itt tartok de egyenlőre nem tudom a ramot 1866-on elindítani igaz ez lehet az auton hagyott késleltetés és fesz miatt(egyenlőre CPU és minden más fesz is auton van egyenlőre az még nem világos)
1.272 terhelés alatt
0.912 terhelés nélkül
1.3xx-röl indul utána megy le 1.272-re.
Viszont így auto feszen eléggé melegszik mint amikor alapon ment minden(értem ez alatt azt hogy minden! auton volt)
-
laca000
őstag
válasz
ricshard444 #29386 üzenetére
A technikai paraméterek alapján, csaknem tökugyanilyen gépem van.
Csak nem fog szaggatni
Érdekes azért, hogy két 7970-et ugyanúgy FX8350-el hajtottak meg..
Mit mondanának erre az intelesek? -
Ribi
nagyúr
válasz
Malibutomi #29381 üzenetére
És az infó honnan van?
ui: ja megvan.
Mondjuk nem meglepő, bf4 nem sokat javult kinézetben 3hoz képest. Ha nem futna, az valami turpisság okán lenne. -
Whysperer
addikt
válasz
Malibutomi #29381 üzenetére
; ) This is f..ing awesome!
-
Whysperer
addikt
válasz
ricshard444 #29356 üzenetére
Igen ,de pont a BF3 egy olyan ami cput is használ ,de ahol az FX-ek jól működnek! Gondolom a BF 4 nem vissza fele fog fejlődni 8)
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #29374 üzenetére
fentebb írtam, hoyg az is tervben van a későbbiekben
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #29360 üzenetére
Miért nem logikusan fejlesztesz? Nem hütö kell hanem egy vishera a bulldozer helyett, és máris nyertél 5-10 fokot...na meg erösebb is....
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Volna nekem egy kisebb problémám. Az unganged mód nekem nem müködik. Hiába állitom be a biosban, hogy unganged módban menjenek a ramok a CPU-Z és az Aida is Dual Channelt ir és nem Unganged-et. Ez egy bug lehet a lappal, vagy a progik mutatnak hülyeséget?
-
Jester01
veterán
válasz
ricshard444 #29352 üzenetére
4.4-en (4.6 ill. 4.8 turboval) windows emulátorral 7619, egy szálon 1543.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #29361 üzenetére
ház: haf 932 dragon edition (annyi, hogy nincs az oldalában venti. plaxis. ennyi)
lehet akkor fabrikálok egy oldalventis házlapot oda és ideiglenesen meg van oldva a dolog....
full-wasser majd akkor, ha már végleges a konfig
(FX8350,7870CF/7970,16GB) -
KraX
őstag
válasz
ricshard444 #29351 üzenetére
Érdeklődve fogom elolvasni ha összejön!
-
and1ao
őstag
válasz
Lehet spórolni
na jó ez tényleg csak gonoszkodás volt. Ennél azért valamivel olcsóbban kilehet jönni, de nagyából ilyen távlatokba érdemes gondolkodni víz terén, de ez csak az én véleményem.
-
ricshard444
veterán
válasz
H100i/H110i-vel nyernél pár fokot hozzá képest, mert a D14 felett is van pár léghűtő ami jobb, sok múlik a házon is.
Én bepróbálkoznék jobb ventikkel, ha az sem segít akkor lényeges különbség csak normális vízzel lesz. -
and1ao
őstag
válasz
- = Zk = - #29358 üzenetére
Mégis milyen vízet tervezel? Mert a noctua a lég teteje az egybevizek felejtősek mert ugyanannyit tudnak. normális épített víz kell hogy nyerj, és ez nem 2 forint
-
- = Zk = -
félisten
válasz
xatos3 #29337 üzenetére
alapból nekem is azt javasolták, de.... sok. drága egyelőre.
nekem az a lényeg, hoyg ne forrjon fel. sajnoshamar felmelegszik a szoba, és a gép még 1 lapátal rá is tesz...
ezért gondoltam a vízre. jó a noctua, mert jó... csakhát 38 fok van kint bakker....
BF3 alatt simán elvagyok ilyen 66-74 fokokkal -.- nem old le, semmi csipogás, vagy szaggatás... de engem azért "aggaszt"...
nem tudom, egy 23-27 fokos szobában, tud-e csodát művelni egy ici-pici vízhűtés... pass!
tapasztalatok esetleg?! -
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #29355 üzenetére
Ezért is mondom, hogy meg kell válogatni a játékokat, nyilván Mainstream cuccokkal kell tesztelni ami felkapott és sokan játszák, ez ad egy realitás érzetet a teszteknek, tudok olyan játékokat is felsorakoztatni ahol az Intel is sírva könyörög a tuningért, de az nem Mainstream kategóriás játék és akkor mit lát az ember? Egy olyan játékban sírnak a cuccok amiket nem is ismernek, ergo nem veszik mérvadónak, pedig több az erőviszony felméréséhez adott infoja, mint akármi másnak.
Ezért is más minden teszt, mert mindenki mással tesztel és hozzák ki esetenként az FX-t egyenrangúnak az Intel-el vagy 2009-s szintű cuccnak. -
ricshard444
veterán
válasz
Whysperer #29354 üzenetére
Max lineárisan tud nőni az fps, ha 4200 vs 4500ról beszélünk az 7% difi azaz maximum annyi lesz fps-ben is a különbség ha a VGA engedi.
"Kihajtás"-ról, mint fogalom így nem beszélünk, program függő hol elég az FX és hol kell mondjuk egy i7 4500-n.Nyilván Metro-ban, Dirt-ben és egyéb VGA orientált játékban nem lesz köztük difi, de ha elővesszük az elöbb említett BF3 Multit vagy más CPU-ra /is/ támaszkodó játékot akkor az mutathat meglepetéseket a mérő.
Single-ben 3000 és 4400-s órajel között átlagos játékban 1 VGA-val 15%-t mértem difiként, ami semminek tűnik pedig a BF3 Multi itt konkrétan el sem éri már a 60fps-t
-
Whysperer
addikt
válasz
ricshard444 #29351 üzenetére
Shadereléshez nagyon kell ,hog ymaxon menyjen az ATi és ellentétben a tévhittel CUDA ide oda Mayaba 3D-be az ATi a viszi a zászlót és ezért kell . Gondolom ott nem lesz kérdés az FX ereje maxon fogja pörgetni a 9970-et is esetleg BF3-ba még talán bf4-be is jó lesz igaz 16 gb memót csak a MAYA 3D fogja szeretni,de Én is ettől tartok ,hogy még nem kezdik el az új consolek miatt több szálosítani a játékokat addig húzni kell 4,5-re. csak ugye nem akarom nyúzni 4,5-n ,ha 4,2-n is bőven jól megy alapon most azért küldjem fesszel +300 Mhz-en mert képtelenség kihajtani 9970-et. Ezt nem értem ,hogy +300 ennyit számít? mert ,ha 3,6-ról 4,5-re akkor megértem ,de 4,2-ről 4,5-re ennyit jelentene?
-
Malibutomi
nagyúr
Fütyörész...salalala....
[link]"AMD GPUs and APUs sharing the same or similar architecture will have a much easier time coping with the extra graphics workloads required by this next-generation of titles."
-
ricshard444
veterán
Majd elfelejtettem:
Valaki pörgetne nekem egy Winrar Benchmarkot? Lehetőleg 4500-s órajelen SSD mellett
-
ricshard444
veterán
válasz
Malibutomi #29347 üzenetére
Tesztek alapján 4000 alatt nem acélos a Vishera teljesítménye, 3500-n meg egyenesen lehangoló, de persze tudom én, hogy magas órajelen kell kergetni, hogy húzzon, csak kérdés meddig ér a gyeplő.
Ha jön a hirdetésemre jó ajánlat belevágok és írok egy cikket és megígérhetem, hogy nem fogom kímélni a cuccot /persze csak ésszel/
A cikk megjelenése elött tudni fogom, hogy megy vagy marad, bár 1 VGA-val nem várok különösebb difit, igazából 1 lényeges játék van ami most megmutatja a procik közti difit:
BF3 64 Player nagy Map, ott aztán a Min fps kegyetlen mérvadó, a 4500-n pörgő 920-m úgy fogyott el 2GPU alatt, hogy szánalmas volt nézni.1 GPU-val is kb annyi volt a minimum fps, ami a procinak köszönhető. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #29347 üzenetére
Bocs a fura szavakért telón vagyok, és autokorrekt megkergült...
Amúgy most úgy döntöttem, megnézem hogy megy a 8320, ha egy nagylevegövel elkezdem én is a maghöt nézni a kupak helyett.
Hétfö-kedd környékére jön 2 ventim, a K2-n 140/120 helyett 140/140 lesz, bár föleg hang miatt (120-as 1600rpm, 140-es 1100rpm), aztán nekiállok. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
laca000 #29345 üzenetére
FX- 8xxx-rol a normalis erdemu valtas az csak 2011 platformra. Par jatek ahol jobban megy az i7, de azert nem eri meg a duplajat fizetni.
(#29346) lee56: igen, gondolkoztam az Opteronokon es is, csak azert nem szeretnem kizarni a tuning-ot sem, e legjobb szorakozasom
a jatekok utan. Az uj FX-ekre kivancsi lennek, barmikor befizetnek ezekre.
-
ricshard444
veterán
Nehezen tudom elképzelni, hogy a Brocken elfogy, egy V6GT (ami rosszabb nála) 1.5V-n 60 fok alatt tartotta az X6-t ebben a melegben, hogy miért kapott annyit? Az istenért nem akart 4GHz-t menni de végül 3900 meglett
Persze 24/7-re 3800-n megy alapfeszen...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Whysperer #29339 üzenetére
A gyári fesz nekem 1.375. A turbo meg simán 1.4 felett ad. Azért figyeld a höfokokat.
Amúgy ez a cpu/gpu limit attó függ hogy használod, és milyen játékban. De ugye az ember azért vesz biks vga-t, hogy ahol lehet kimaxolja a grafikát, akkor meg ugyis gpu limit lesz.Találtam egy jó tesztet, igaz 1440p-ben tesztelnek, de a 8350maiak két 7970-etprogramot elvisz, 1-2 framere a nagy intelektöl szinte minden játékban. 3 kártyánál fogy el, de ott már csak a legnagyobb i7-ek bírják.
[link] -
lee56
őstag
válasz
MiklosSaS #29342 üzenetére
Akkor hűtheted a hűtődet tényleg. Ott már majdnem a vízhűtések is felforrnának 93°C
Akkor lehet hogy tényleg valami többprocis szerverlappal és pár Opteronnal járnál a legjobban munkára. Csak hát az se olcsó mulatság, és akkor már lehet hasonlítgatni árban is az 2011-hez.
Vagy esetleg ha mégis lesz új FX itt. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Tomko78 #29343 üzenetére
Irtam mar ott is, aztan jottek tobb szaz oldalas szintetikusn tesztekkel, meg hulyenek neztek. Igaz ami igaz, tobb pontot dob a bench az intelre. Lehet jobban "hajcsa" a videokartyat meg minden, de azert szerintem becsuletesen megallja a helyet az FX. Kar hogy nem nagyon jon a folytatas !
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen. Elt5alaltad, sajnos az 5 GHz-es korszak elmult es rendesen vissza is sirom. Elhamarkodott dontes volt 3770K-ra valtani. Igaz bench-ekben van nemi elorelepes, na meg van par FPS-el tobb a jatekokban, de a lenyeg az hogy munkaban visszalepes volt. Nem tudom huteni 4.8 GHz-feljebb. Probalkoztam 4.9-5.0-val de 2-3 ora cpu-gyilkolas utan mar 90-93 fok, pedig skalpolva van.
(meg mindig nem vettem le az FX-es matricat a haz oldalarol
)
-
lee56
őstag
válasz
MiklosSaS #29319 üzenetére
Nem hardverért, henem hardver ellen. Amúgymeg csak vicc voolt
Nocsak, miért nem szimpi az új Intel csoda? A hűtési gondok miatt?(#29324) Zsivaagoo : Nem hát, ez a HT jellegéből adódik, ha egy program közel maxra leterheli a valós magokat ott már elfogy az erő, és ezen a virtuális magok már nem tudnak segíteni, mivel nem marad mögöttük fizikai kapacitás ilyenkor. Annyi hogy az i3nál ez gyakrabban fordul elő, mer az csak két igazi magos.
-
Whysperer
addikt
válasz
Malibutomi #29338 üzenetére
VGA topicba meg a milyen asztali gépetbe! bocs ,ah hülyeséget kérdezek ,de 1,4 tartósan nem káros a CPU-ra?
-
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #29330 üzenetére
ha tudok segíteni vele én corsair h110et de szerintem a radit leszámítva azonos, így ránézésre
-
Whysperer
addikt
Srácok tudnátok tanácsot adni abban ,hogy Brockennel valahogy betudnám azt lesni ,hogy 4,5-n megy-e a CPU anélkül ,hogy fölöslegesen lecserélném hirtelen? Mert a csapból is az folyik akárhol kérdezem,hogy a 9950 és 9970-hez kevés lesz a 8120 4,2-n amit nem értek,de biztos..
(ui.: kifogtam 18 éves pcs használat után egy Corsair Vengeance 1866 memóriát. Elég rossz élmény volt betenni a memót és se kép se hang)
-
laca000
őstag
Én úgy gondoltam, pontszámok és nálam elvetemültebb szakértők, gémerek, irigy "gazemberek" hozzászólásai alapján persze, hogy ez a proci gyenge, kell nekem egy minimum 3770k.
Természetesen (még) nem vetettem el teljesen az ötletet.
A kérdés inkább az, ha 2560x1080-ban, very high-on, parányit sem szaggat a Crysis 3, 16-szoros élsimítással, akkor meg minek? -
- = Zk = -
félisten
használ vki antec h2o 620-at FX8150-en?....
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444 #29325 üzenetére
A 8320 is megy annyit, ha jó példányt fogsz ki...Nem erőltettem nagyon, de az enyém is indul 5,1-en, de nem stabil...Lehet egy kis odafigyeléssel meglenne...
-
IreN!CuS
őstag
Amúgy srácok most megy egy Prime95 mind a 6 magon és jég hideg a borda még teljesen az alján is , viszont a gép nem áll le , nem melegszik túl.Pedig meleg van a szobámba (tetőtér) ez normális ergo ennyire nem melegszik a 6300?
Aida 42 fokot ír ki rá.... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
ricshard444 #29314 üzenetére
En peldaul 2600K-rol vatottam 8350-re (5.1 GHz stabil), aztan mewg 3770K-ra. Nalam igy van a sorrend:
- 8350 - jol tuningolhato, huvos, olcso, eros a tobbszalas alkalmazasban.
- 2600K - eleg jol lehet tuningolni, nem melegszik annyira, sokszor a tobbszalas alkalmazasban a HT elhasal, draga
- 3770K - egesz jo volna ha kazanba kellene berakni. Skalpolni kell hogy 4.6-4.8 GHz-en tudjam huteni, itt is volt pelda hogy a HT elhasalt, draga.Ha mondjuk innentol kezdve 3-4 evig nem volna mas cpu csak 2600K, 3770K es FX-8350 habozas nelkul befizetnek egy FX-re.
-
dergander
addikt
válasz
Ha mindenáron a tunning meg a magad órajel a fontos akkor AMD ,nemhiába mennek ezek 8Ghz+. A legújabb fm2(richland) már 8.2Ghz...szóval szerintem megéri váltanod,márcsak egy más platform mindig jobb
-
MiklosSaS
nagyúr
Feneket , imadkozni....hardverert...mar van penz a perselyben, lassan szaporodik.... kivarjuk a jovot....a 2011-es ujitast vagy ha lenne valami "kemeny" AMD, meg az Opteronban is gondolkodom....nincs meg a szimpatia koztem es az i7-kozott.
(#29317) ViZion : ezen besirtam !
-
lee56
őstag
válasz
ViZion #29317 üzenetére
De a napelem nem hajcsa ki a Crysis4-et.
Amúgy milyen igazad van, én is már lassan egy éve veszem az új SSD-m, de még eddig mindíg vissza tudtam fogni magam. FX-em is már csak jövőre lesz (remélhetőleg Steamrolleres). Valóban meg tudjuk csinálni
Most elképzeltem (Don) Sasst, ahogy a templomban imádkozik - Ó uram, add hogy ne költsek többet a gépre idén, óó és hogy ne kísértsen meg a gonosz Intel megint
-
ViZion
félisten
Bocs Aliensrác, de annyi nem elég. 5,1-5,2 GHz, hetente új konfig (Intel is), és a megunt "régi, leharcolt" hardverek szétosztása a topiklakók között a _beugró_ a jelöltek közé. További lelkesítő hozzászólásokkal, és a processzor tulajdonságainak véget nem érő dicsőítésével pár hónap után már ott lehetsz a jobbján
Háát, ahogy elnézem itt nem csak Sassnak van ez a betegsége, h konfigot kell cserélni állandóan.
Most jobban vagyok, egyszerűen nincs pénzem a gépet fejleszteni - cserébe lehet, h sikerül napelemet fabrikálni a házra.
Próbáljátok ki: elherdáljátok a pénzt (autó szerviz, nyaralás sokat tud segíteni) és bamm, egycsapásra szuper jó lesz a gép, nem kell semmit cserélni.
Nálam megállt a víz project, mert így is jó
se nagyobb SSD nem lett, se gyorsabb vinyó. Ti is meg tudjátok csinálni
-
Alister71
nagyúr
válasz
Jajj, ha már most visszalépésre gondolsz, akkor megint ne válts.
Volt már az AMD jobb helyen. de lesz is még. -
ricshard444
veterán
válasz
dergander #29313 üzenetére
Ezek is elérhetik, csak nem nagy valószínűséggel.
A 9-s "széria" pedig egy túlárazott vacak. Tuningban annak is 5000-5200 körül van a vége és most konkrétan +500MHz-ről beszélünk ami +10% tehát 30-s min fps helyett 33 lesz.
Jöhet a kérdés, hogy akkor miértnem elég a 4.5-s órajel 5GHz helyett, mert az mindenképp visszalépés lenne a mostani cucchoz képest, valószínűleg még is 5GHz-n játék alatt /természetesen nem 1 GPU mellett/, de nem csak abból áll a világ. -
dergander
addikt
válasz
ricshard444 #29310 üzenetére
Akkor neked a 9xxxes széria való ami megy 5Ghzet...
-
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #29311 üzenetére
Bizony várd ki a HD9000-et.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
ricshard444 #29310 üzenetére
Azért is kérdeztem, mert ez a 4.5 a sweet spot, ezt szinte mind viszi a turbos feszen. Feszemeléssel olyan 4.7-4.8 ami általában elérhetö, de az 5ghz ritka. Ezek amik a 24/7-re vonatkoznak.
Ismerjük az upgradikusz viszketusz vírust
Nekem most vga fronton van ez, de rábeszéltem magam hogy kivárjam a HD9xxx-et... -
ricshard444
veterán
válasz
Malibutomi #29309 üzenetére
Annyit tud a mostani procim is 4400-4500-t, csak ki kéne vennem a házból és menne 24/7-re.Az újdonság ereje hatna pár órát aztán mi lenne utána, pár óra élvezetért megint napokig-hetekig üzletelni?
Követem a topikot hátha beront valaki aki meggyőz, de a piac is halott így nem sok eséllyel állnék neki a dolgoknak.Nincs bajom a procimmal, szeretem, csak már nálam van egy ideje és hát az ember vágyik az újra
Egy fix 5GHz-be már belemennék, de az AMD-s tapasztalatom alapján van egy pont ahonnan már nagyon kevés vagy semmi nem jön +-ban órajel szempontjából hiába is feszelem és nem lennék boldog ha megállnék 4650-n. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
ricshard444 #29307 üzenetére
Attól függ mi a tuning elvárás
Talán 2db antituningról hallottam eddig.
Ha olyan 4.4-4.5 az elvárás, az nagyon jó eséllyel indul. Afelett a kérdéses. -
troll81
addikt
sziasztok fx 6300 el keztem feszelni alul
a lapom 1.286 V ra lötte be 4hhz en meddig lehet levinni kb a feszt ?
-
Alister71
nagyúr
válasz
ricshard444 #29301 üzenetére
Te Ricsárd gyerek, neked már nagyon idehúz a szíved
, van egy olyan sejtésem, hogy hamarosan le fog cserélődni az a 920.
Jók ezek az FX-ek.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Sajna nem kaptam sehol 6300-at értelmes pénzért erősebbre meg nincs pénz ezért 6100 lesz belőle.
Mindjárt hozza haver a gépet és lapátolom össze.
Remélem egy darabig elleszek a 6100-al.
Gondolom gyári hűtővel felejtős még az alapfeszes tuning is ugye?
Másik kérdés:
Tapasztalatok alapján mennyire tudom alulfeszelni ezt a procit?köszi
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest