Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz DNS_65 #29516 üzenetére
Xatos3 jól írta, nem kell ide integrált VGA, csak modern GCN-es radeon, 7750-től fölfelé már tudják ezt a zerocore technologyt, beállítod hogy 5perc tétlenség után kikapcsoljon a monitort, vagy egyszerűen kikapcsolod, és szinte teljesen lekapcsol a dVGA-d is..
No Comment
-
Trebron09
őstag
válasz DNS_65 #29513 üzenetére
Én 16k körül megvenném ezt:
GA-78LMT-USB3 (rev. 5.0)
ezen legalább a fetek is hűtve vannak valamennyire és persze ezen is van igp (HD 3000). (plusz elég jó az integrált hang )- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
xatos3
senior tag
válasz DNS_65 #29516 üzenetére
ugye tudod hogy egy 7970 is kb 20-50 wattot eszik win asztalon? nem 300at....
ha meg képernyő kikapcs akkor 2 watt......[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
ViZion
félisten
válasz DNS_65 #29513 üzenetére
100× inkább egy olcsó dVGA, mint az IGP. Nekem is volt IGP-s lapom, szerettem, de azért "az nem az" Aprón HD4xxx series VGA-t hozzádvágják, csak vidd el. Fogyasztásban "rosszabb", mint a maiak, de nem halálosak. Azt is nézted, h melyik biossal támogatja a 6300-at? Lehet, h frissíteni kell, ami plussz pénz.
Letöltős-filmezős gépnek APU-t nézz, vagy i3-at. Ezekben elég az IGP, keveset esznek.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Milka 78
nagyúr
válasz DNS_65 #29504 üzenetére
Ha ennyire olcsó lapot akarsz és nincs több pénz rá akkor az ASUS M5A78L-M/USB3(19 ropi) az alja.Miresz is(én is) ilyen lapot használ egy 8320-assal és még egy kis tuning is belefér.Amúgy az int.vga alaklmas filmnézésre is.
Ettől függetlenül a kollégák már megmondták a tutit[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ez régebbi chipsetes, nézz utána milyen biossal jön, mert lehet kell frissíteni.
+5k már frankó ASUS lap, de aprón ekörül is van jó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gabrikovics
aktív tag
Nehogy VRM hűtés nélküli lapot vegyél egy régi kifutott chipsettel ha MSI akkor minimum ez : [MSI 970A-G46] de ha az ár/érték bajnok akkor ez : [ASUS M5A97 R2.0]
A teljesítmény csak pénz kérdése ! https://valid.x86.fr/1x0hag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest