Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz werszomjas #20598 üzenetére
Nem állítottam, hogy "kevés".. Csak én ha játszom, akkor BF3, és bizony, ha alapon megy az intel, közel 100%-on használja a procit FHD-ban...Ugyanez FX-nél 60-70%. Én nem tudom megmagyarázni miért, de valahogy jobb volt a "játékérzet a bull-on... Nem munkára használom a gépet, semmi olyan alkalmazást nem futtatok, amire az intel 1 szálas magasabb teljesítménye kellene. De mint írtam nálam nem annyira váltás, mivel mindkét gép megmarad...egyenlőre (Nem tudunk a gyerekkel osztozni 1 gépen! )
-
Strix Aluco
aktív tag
válasz werszomjas #20598 üzenetére
4 Ghz-ig bőven, de a 8320-ban van nagyobb tuningpotenciál is, mint 4Ghz, bűn lenne nem kihasználni.
Az én kérdésem a szakikhoz: FX8120 vagy FX8320? A 36k-s ár nagyon jónak tűnik, de lehet híg a leve az olcsó húsnak?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ma felraktam par site-ra a sabertooth-ot es a 2600K. Ha elpasszolom 1 heten belul valtok FX-re.Van valakinek Asus crosshair formula-z lapja? Lenne par kerdesem.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
=HG=
addikt
válasz werszomjas #20562 üzenetére
Nekem FX8120-am volt, amiről i5 3570K-ra váltottam. Most vettem egy FX8320-at, amit ebéd után összerakok.
Bár ez nem váltás, mert az I5 is megmarad, de remélem ezzel megválaszoltam kérdésed.. -
stratova
veterán
válasz Malibutomi #20513 üzenetére
Malibutomi és MrM94: Tudnátok itt némi többletinformációval szolgálni (Rev. és BIOS verzió)?
-
TSanya
aktív tag
válasz Malibutomi #20592 üzenetére
Az egy dolog, hogy antituning, de hogy alapon is fagyogat, az itt a probléma ...
-
kungzi
veterán
válasz werszomjas #20587 üzenetére
a BF3 és Crysis 3 már kihasználja a 8-t, sőt most jön ki az új Xbox ,ami szintén AMD-s 8 magos lesz szóval ki fogod tudni használni tuti a 8 magot
-
frescho
addikt
válasz spitfire5858 #20567 üzenetére
Inkabb egy normalis hutot adnanak hozza.
TSanya: Milyen lapod van?
https://frescho.hu
-
werszomjas
addikt
válasz BomiBoogie #20565 üzenetére
Még nem sikerült eldönteni, mégis csak 40-50k-t kiadok rá, jól meg kell gondolni, legalább 2-3 évre venném
Ráadásul a tesztekkel sem vagyok előrébb, mert mindenhol single player tesztelnek, én meg szinte csak multiplayer játszok + közben afterburner/fraps-al rögzíteném is néha, ilyen felhasználásra meg nem találok tesztet, melyik a jobb, nameg kitudja, a jövő játékainak kell-e 4 magnál több.
üdv
-
gali777
őstag
válasz Malibutomi #20583 üzenetére
Ez a minimum amit érdemes lenne venni alá? És a tápom elég lenne mellé?
-
kungzi
veterán
válasz Malibutomi #20583 üzenetére
Low Edition
-
TSanya
aktív tag
Egy rendszervisszaállítás után elindult a prime, terhelés alatt is max. 1,308V-ot ad neki a lap.
Nem kevés az picit?
5 percet már kibírt prime-al fagyás nélkül -
TSanya
aktív tag
válasz Malibutomi #20577 üzenetére
Csak a proci volt cserélve, illetve az egész konfigot egy új, jobban szellőző házba szereltem át.
Terheletlenül 0,936 és 1,242V között ad neki a lap.
Gondolkodtam egy windows újratelepítésen is, de nem vagyok biztos, hogy az megoldaná a problémát.Közben megint lefagyott, majd újraindításnál már az üdvözlőképernyőnél is.
Kétségbe vagyok esve, nem vitás[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Processzort + alaplapot szeretnék venni. Eddig i5 3470-ben gondolkodtam, de most, hogy előkerültek a hírek a konzolok specifikációiról lehet, hogy mégis benevezek egy fx-re. Egy FX 8320-at néztem ki magamnak és ezt a lapot hozzá: ASUS M5A97 LE R2.0. Ez jó lenne hozzá? A másik kérdés pedig, hogy van nekem most egy Chicony HIPRO 480W tápom (pontos modell: HP-D4802RWB2, tápos topikban azt mondták, hogy ez elvileg még a régebbi, megbízható Hipro), ez elegendő lenne a proci + gtx650/650ti, 2 hdd + egy odd mellé? Az i5-ös verzióhoz biztos elegendő, csak ugye az fx többet kér, mert ha tápot is kéne cserélnem akkor valszeg marad az i5 verzió. Köszi előre is a válaszokat.
Szerk: tuning nem játszik
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TSanya #20576 üzenetére
Mondjuk ha játék alatt nem meleg, de win alatt, vagy bootolásnál fagy, akkor ott lehet esetleg, hogy mikor alapon van a proci túl keveset ad neki a lap. Megpróbálhatod hogy kikapcsolod a C&Q-t, C1E-t a biosban, és úgy is fagy-e. Így nem fogja levenni 1400mhz-re hanem 3500-on fog menni mindig.
Semmi más nem volt cserélve csak a proci?
[ Szerkesztve ]
-
TSanya
aktív tag
válasz Malibutomi #20574 üzenetére
Akasa Nero2-vel hűtöm, a hőfokokkal nincs gond, játék alatt pl. 40-42 fokos, a prime-al meg nem tudom tesztelni, ugye.
Bios teljesen alapon>optimized defaults. -
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
2. hete vagyok egy 8320 nem túl boldog tulajdonosa.
Kezdetben 4 Ghz-en hajtottam a procit, pár nap stabilitás után fagyott a win, picit visszább vetttem /3,8 / de így is szinte azonnal fagyás volt, ha a prime-ot elindítottam.
Most már ott tartok, hogy sokszor már az üdvözlőképernyő alatt fagy a win.
Bios alapon.
A procin kívül minden maradt a konfigomban, a régivel atomstabil volt a rendszer már egy éve.Lehetséges, hogy a procinak van valami baja?
Üdv:
S -
stratova
veterán
-
spitfire5858
csendes tag
Ez elég jó huzás az AMD-től hogy kis fémdobozban árulják a processzoraikat..Ezis reklám gondolom én
spitfire5858 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz werszomjas #20559 üzenetére
Így van, a 8320 a legoptimálisabb.
Mi van, mégsem lesz i5?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz werszomjas #20562 üzenetére
+1 a 8320- hoz, Jo dontes.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
werszomjas
addikt
válasz Malibutomi #20560 üzenetére
Köszi, akkor ha az AMD mellett döntök, az FX-8320 lesz a befutó, mivel jelentősen olcsóbb
üdv
-
Yeffy
veterán
válasz Malibutomi #20551 üzenetére
Na, ez szinten fasza hir.
Akkor itt is Jaguar lesz...
Nagyon ideje mar ez az AMDnek, nagyon szoritok, h bejojjon nekik ez a tema.
Meg h jojjenek normalisabb portok pcre...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz werszomjas #20559 üzenetére
A 8320 és a 8350 kb ugyanannyira húzható, gyakorlatilag ugyanaz a chip, csak más az alapórajel. ezért ajánlott a 8320 inkább.
A 81xx és a 83xx között meg az a különbség, hogy utóbbi újabb, hűvösebb mint az elődje, és azonos órajelen kb 10%-al erősebb. -
werszomjas
addikt
Üdv.
Az FX-81xx és FX-83xx között mi a különbség, aki most vesz új procit és lapot, gondolom érdemesebb az újabb, 83xx-et venni?
Árak szerint sorrendben (nem tudom az erősorrend is ez-e )
Itt ugye szokták írni, hogy jobb az FX-8320, mert seperc felhúzható a 8350 szintjére 3,5ről 4,0 GHz-re, fesz emelés nélkül, nade akkor ez a 8350-re is igaz nem, hogy 4,0-ról 4,5 GHz-re?? Vagy az nem húzható tovább ugyan olyan mértékben?
Igazából egy i5-3570-et szerettem volna, de főleg online játékokkal játszom fhd-ban és azt olvastam multiplayer mellé jobb a több mag, így elkezdtem nézelődni FX felé is.
HD7870 mellé lesz majd, esetleg 7950/70, ahogy a pénztárcám engedi.
Nincs véletlen itt valaki, aki i5-ről váltott FX-8xxx sorozatra és főleg online játékokkal játszik? Van különbség?
üdv
-
- = Zk = -
félisten
-
MrM94
addikt
válasz - = Zk = - #20547 üzenetére
Papiron nem az vagyok? Most mit kotekedtek? Sirni fogok mint a kiskolykok
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Motaba78
addikt
válasz Malibutomi #20553 üzenetére
na igen, remélem bejön a buli az AMD-nek rájuk férne egy kicsit már.
-
Motaba78
addikt
válasz Malibutomi #20551 üzenetére
én is olvastam, de jóval gyengébb lesz paramétereiben mint a ps4.
-
Malibutomi
nagyúr
a valószínűleg áprilisban bemutatásra kerülő új Microsoft Xboxról is "kiszivárgott" némi információ. Ezek alapján egy nyolcmagos AMD Jaguar processzor dolgozik majd a 12 darab CU-t magában foglaló, GCN architektúrás IGP-vel karöltve
-
gyiku
nagyúr
a milyen lapot vegyek tipusu dilemmasoknak kis info:
ASUS M5A97 EVO R2.0-ban a 8120 vigan megy 4ghz-et 1.3V-al gyari hutovel. 4 modul 4gb 1600mhz 9-9-9-24-en is 1.65V-el. ugyanez a cpu ezelott egy sabortooth-ban lakott, ott 1.25V-el is beerte. lehet menne az evo-ban is ennyit, nem neztem, boven jo az 1.3V.
most 8320 van a sabo-ba, ami 4.2en megy 1.3V-al. 4x4gb 1866mhz 9-10-9-27 1.5V.ebegab92: ramot tedd 1T-be, kapsz par pontot, ill az NB megy 2400-2600at is, az megint par potty. jatekban ugyan meg nem erzed, vga limited van.
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
laca000
őstag
válasz - = Zk = - #20547 üzenetére
Afrikában
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
- = Zk = -
félisten
öhm... 2013-ban az már felnőttnek számít, aki betölti a 19-et?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ViZion
félisten
Én sosem tervezem a cserét, az'tán... ez betegség, ennyi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #20533 üzenetére
most nézem, h szerkesztetted...
pontosan, ezért is tetszik ez az FX-"szisztéma", tényleg pofonegyszerű a tuning, illetve a lap is bírja.
ha meg valamikor kevés lesz, majd cserélem egyben a deszkával...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ViZion
félisten
-
Yeffy
veterán
válasz Malibutomi #20538 üzenetére
értem.
nem akarok én senkit sem leszólni, csak nekem nem szükséges program...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
lee56
őstag
-
ViZion
félisten
Köszi mindenkinek!
Igen, ez jogos. Állítólag akkor volt jelentősége, amikor IGP volt a lapon, meg külső memvezérlő volt. Ezeket Miresz jobban tudja, majd megmondja. Csak az a furcsa, h. HT linkre 6300-nál 2600-at írt egy oldal...
Még előző procimnál méricskéltem, 1800-ra levéve is csak töredék %-ot csökkent a GFlops, sőt! ramot visszavéve 1333-ra sem volt durva különbség (amikor 24 GB ramom volt akkor ez volt a stabil).Ami pozitívum, hogy a korábbi procimmal a máglyára kívántam néha a lapom, úgy ingadozott a feszkó, ezzel sokkal "símább", mondjuk nem is 1,42 V-on van.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
én is így tudom, asszem' Ti is ezt mondtátok anno, mikor bepattintottam hipergyorsan a brutállapomba az FX-et...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szerintem nem érdemes az NB-t piszkálni, minimálisat lehet nyerni vele, ellenben könnyen instabillá tesz.
(#20534) Yeffy DJ
Főleg az FX-nél, ahol tényleg a lehető legegyszerűbben megoldották a tuningolhatóságot, nem érdemes ilyennel vesződni.Szerintem semmi okod panaszra, ellenben spóroltál pénzt az alaplappal. Amikor már gyenge lesz a proci úgy általában, hiába húznád még pár száz MHz-t, már úgyis mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
ebegab92
senior tag
válasz ViZion #20530 üzenetére
HT Link: Auton-n van,azt le is vette magától 2000 MHz-re,CPU NB 2000 MHz-en szintén.Prime95 jobban megterheli szerintem,mint IBT.1.3V-on egyből hibázott a 6. mag,úgyhogy szerintem neked is majd feljebb kell vinni a feszt.ÁM a HT Link mennyire befolyásolja a teljesítményt?Annyira nem tűnik limitálónak az eredmények alapján.
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #20530 üzenetére
én NB-hez meg a többi finomsághoz nem nyúltam, csak a CPU frekit/feszt piszkáltam.
jelenleg úgy üzemel.
az itteniek tanácsa alapján nem fontos, bencseken kívül máshol nem érezni meg az estleges többletet, cserébe instabil lehet.persze, lehet, h tévedek...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ViZion
félisten
válasz ebegab92 #20529 üzenetére
Grat! Nálam 4 GHz @ ~1,308 és ehhez 28,7 GFlops volt talán. IBT high 10 kör stabil volt így, 1,3 V alattival elhasalt - de nem dobott BSoD-t, csak írta az IBT, hogy hibázik. Na jó kérem, hát ki hubátln?
Viszont idel/net ~80W konektorból, ami jó. Illetve jó, ha asszony nem tudja meg.Este még dobok neki prájmot. Nálad CPU/NB és HT-link milyen sebességen van? Azt vettem észre, hogy CPU NB 2200 -ig stabil, utána alapfeszkón már hibázik (korábban is ez volt), így ez maradt alap fesz+2200.
HT link is 2200-on van, feljebb rakva sem volt jobb, szal. azt nem vágom mire kellene tenni.[ Szerkesztve ]
-
ebegab92
senior tag
Kis tuningot nyomtam én is a procinak:
3DMark 11-ben egyedül a CPU score javult,100 MHz-enként átlag 120 pontot
LinX 22.5 GFLOPS-ról 29.1 GFLOPS-ra nőtt!
Alapfeszen egészen 3.9 GHz-ig bírta,de a 4.0 GHz mégiscsak szebb szám,ahhoz kellett emelni 1.365V-raABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #20527 üzenetére
hát most na, mindig kell valakinek alternatív útBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
már bocs, de
hogy én az ilyeneket mekkora nagy ökörségnek tartom... pont mint a win-es tuningalkalmazásokat...
ha már nyomjuk, akkor rendesen, BIOS/UEFI-ből...
de ez csak egyéni vélemény, lehet, h tesztelgetni jó.
én mindenesetre kerülöm ezeketBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kungzi
veterán
Asrock 990FX Extreme 3 lappal is van Throttling?
-
MrM94
addikt
válasz - = Zk = - #20520 üzenetére
Nagyon szivesen,tulajdonkeppen ez a táccsbiosz egy olyan program amivel windows alol tudod modositani a bios beallitasokat.
-
- = Zk = -
félisten
namajd kiszöszölöm én ezt a 7végén... köszönöm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MrM94
addikt
válasz - = Zk = - #20518 üzenetére
@Malibutomi:ertem,mindenesetre erdekes meglepetes ert mert mikor beraktam a lapot nemtudtam meiket nezzem,ezert hwmonitor+aida es neztem ,hogy mi egyezik meg gondoltam en hogy jo lesz,dehat megsem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
letudva a tácsbiosz!.... (Y)
-
Malibutomi
nagyúr
Nincs mit, csak olyan kevésnek tűnt 4,4-en az az 53 fok, aztán felrémlett hogy én is agyaltam ezen rendesen.
De amúgy sztem az a 75 sem rossz ennyire húzva.
Na hogy melyik mi azt fogalmam sincs. Gondolm valamelyik az alaplapi chipcet lehet, de én is csak találgatok. Amúgy azt mondják úgy lehet még megnézni melyik a proci, hogy ráindítod mondjuk a prime-ot, és amelyik hirtelen megugrik az lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz - = Zk = - #20515 üzenetére
Mint ahogy lathatod, nem
@malibutomi ,de akkor mi a tempin 1?es a tempin0?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ez a tácsbiosz nem csak inteles giga lapokhoz van?!
(#20516) MrM94
értem. és kapok linket hozzá, vagy nyomozzak?[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #20513 üzenetére
Ja,vagy igy.Mostmar azthiszem vilagos,hogy nem 52 fokos a procim,hanem
Koszi ,hogy szoltal![ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #20510 üzenetére
HW monitor+ AIDA val neztem+ragugliztam ,hogy meik meik,de nyomok neked meg egy kort
En Tempin 2 neztem a legalsot vagy aaah belevagyok zavarodva ebbe a tmpin dolgokba szoval adok azonnal kepet[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz Akcok94 #20502 üzenetére
aida, fajl, beallitas, hardverfigyeles, asztal minialkalmazas, minialkalmazas elemek, bepipalod ami erdekel, ait is irhatod a szoveget, majd asztalon jobbklikk, minialkalmazasok, es 2 katt az aida-ra.
Malibutomi: ha rosszat mer, szolj Fiery-nek, kovetkezo betaban javitjak.
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
Malibutomi
nagyúr
Nem akarom elrontani az örömöd, de sztem az AIDA rossz sensort mér ezeken.
Futottunk már pár kört ebben a témában itt. Megnézbéd HWmonitorral? Merthogy ott az AIDA a TMPIN1-et veszi cpu hőfoknak, de minden más program a TMPIN2-t.
Ezekre gondolok:(Jobb klikk - view image)
Persze lehet én tévedek. De valahogy az AMD és a Giga saját programjának jobban hiszek.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Bocs, erről nem tudtam. Amikor a lapom vettem a Giga nem volt az ajánlottak között, pedig AM2+ az volt, szerettem is nagyon.
-
Gerisz
addikt
Dirt 3-ban -10-15Fps a 955-höz képest.
-
Tom5
addikt
válasz ebegab92 #20505 üzenetére
Nem lesz baja, tipus"hiba" ennél a lapnál. A VRM gyenge. 4+1 fázis. Engem lassan másfél éve szolgál hűen a lap, pediug csak 8-as szériás proci volt benne. Jobban melegszik ennyi. Gondolkodtam lapcserén, de hétköznapi használat mellett nekem tök mindegy az a plusz 5-10 fok...
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #20501 üzenetére
Asrocknal nagyon nemjo a kupak szenzor nekem 60 fokokat mutatott 4ghz en 1.2v al az uj giga lappal meg mutat 53 at 4.4ghz en 1.4v al...
ebegab92: nyugi enis kb 10x pasztaztam ujra mert azthittem ,hogy en rakom fel hulyen a pasztan mikor full alapon 60 fok volt prime95 alatt egy 6 hocsoves hutovel push pullba...Alaplap szenzora ratyi.[ Szerkesztve ]
-
ebegab92
senior tag
válasz ViZion #20501 üzenetére
EKL Cold Tower Merlin Edition (3 pár réz hőcsöves kiadás)
Ez akkor sem normális,hogy ekkora a differencia Coolert csak jól raktam fel,mindenhol borítja a procit,pasztát sem 2 centi vastagon kentem fel,szóval szerintem itt valami szenzor bug lesz.Mintha mondtátok volna korábban,hogy Giga lapokban nincs ilyen varázslat.ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ViZion
félisten
válasz ebegab92 #20500 üzenetére
Nem, a kupak szenzorok jók szoktak lenni... Milyen hűtőd van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest