Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
A "zabálóképesség" mindig el van túlozva kicsit, persze mihez képest, egy HKC "táp"hoz képest biztosan
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
válasz xatos3 #21976 üzenetére
ööö miért is pici egy VGA-s rendszerbe 450 Watt? Ha a proci kajál ~160 W-ot, + a VGA is kb., az is csak ~300 W... mellette az SSD, HDD, ventik, etc. összesen sincs 50 Watt...
Én meg azokon röhögök jót, akik megveszik a 6-800 Wattosat, de valami ócó márkát, LC Powert vagy kodegányt, de nyugodt, mert ott az a bitang sok Watt...Mondjuk amit Miresz írt, elgondolkodtatott az a plusz 2000 Ft... hátha CF konfigot fogok csinálni...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz DeadMeat #21992 üzenetére
Ugyanígy vagyok a Gagyibájttal, "Túlárazott felesleges ficsőrök" nélkül..
Mindenhol a személyes tapasztalat, tudod[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
miresz
veterán
válasz ebegab92 #21987 üzenetére
XFX 450W
Pro Series (P1-450S-X2B9)XFX 550W
Pro Series (P1-550S-X2B9)Egészen a 850-esig van mindegyik.
(#21989) ETOM: Win7 alatt nekem sem működött sosem rendesen,nem csak FX-el.Főként SSD-vel nem szerette. Amióta Win8-at használok semmi gond nincs vele.Alszik,és simán ébred is.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
-
miresz
veterán
válasz ViZion #21975 üzenetére
Az XFX tápjai nagyon jók. Az amit linkeltél olyat raktam az asszony gépébe. Simán elég FX4100@4,2Ghz +HD6850 mellé. De a jövőre való tekintettel én inkább az XFX 550W Pro Series verziót venném. Bár a jelenlegi gépedhez elég a 450-es is,de "csak" 2e-el drágább az 550-es. Egy negatívumot tudok mondani a tápról,az az,hogy elég merevek a kábelei,de kezelhető.
(#21982) xatos3: "aki tuningolni akar annak minimum giga 990FXA-UD3 vagy ennek megfelelő asus........" Szerintem meg nem ártana egy kicsit érteni is hozzá,nem csak hülyeségeket írogatni.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
válasz laca000 #21979 üzenetére
ne vedd magadra mert általánosságban értem:
a hülyegyerek megveszi a 17 ezer forintos fa-lapot a 40ezres normális helyett aztán itt sírnak phn hogy nem lehet tuningolni.....
há b+ jóhogy nem lehet egy alsókateges lappal.... teljesen más alkatrészekből van összerakva mint egy komoly lap
aki tuningolni akar annak minimum giga 990FXA-UD3 vagy ennek megfelelő asus........
és akkor nincs hiszti hogy megég a rendszer meg nemtud tuningolni,
( a gyári hűtővel megpróbál oc-zni dolgokat inkább nem is említem),de ugyanez igaz a tápra is.... lemértem és jópár teszt is igazolja hogy ilyenkor már csak a proci magában megeszik 210wattot.... de jó lesz a 450es táp igeeeen a maga kis 80% hatásfokával AZ 360 WATT de etessünk még ramot, alaplapi dolgokat, hdd-t és vgat (ez minimum 130w, de ugye ha nagy vga akkor 200+watt) meg a körítést.... meg ugye végképp értelmes a tápot az első napjától maxon járatni, ha izzadjon ahelyett, hogy 3/4 gőzzel menne szép kényelmesen egy nagyobb
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #21980 üzenetére
Jó, ez erős volt, oké, gondolkodhatnak MSI-ben is
-
laca000
őstag
válasz xatos3 #21978 üzenetére
Örülök, ha van ellenpélda
Tévedés azt hinni, hogy nem, de még így sem kéne'
Próbáld csak meg 4.5 fölé húzni, összepiszkítja magát[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
-
laca000
őstag
válasz miresz #21972 üzenetére
A Gigabyte és az Asrock egyes lapjai, mint az én 970 Extreme 4-esem is volt(életem leggagyibb alaplapja), mindenre alkalmas, csak éppen tuningra nem.
Egész egyszerűen nem értem, jó, tudom, a pénztárca legtöbbször limitet szab, de miért nem ASUS-ban gondolkodnak az emberekHa utánam vágnák sem kellene Gigabyte, illetve igen, eladni, aztán befektetnék másba.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #21963 üzenetére
A sleep utáni fagyásra valami ötlet?
Két változás volt a rendszerben, egyik, h 4 pin helyett már 8 pinről kapja a delejt. De itt ugye 12 V és a föld van, elbaszcsizni nem lehet. Másik, h a WD EZRX HDD-nek kikapcsoltam a fejparkolást, wdidle3 progival. Igazán nem írta ki, h siker vagy valami, olyan volt, mintha csak státuszt kérdeztem volna le...
Amennyire beszéltük asszonnyal, előtte nem volt gond az altatás utáni netezéssel...Sztem jövő hónapban tápot cserélek (ha vetés után marad rá pénz ), ezt az XFX-et ajánlották, egyben 12 V ág, Seasonic belső, hatékony... utána újra tuning, meg mittomén...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
DeadMeat
nagyúr
Azért gondolok melegedésre, mert amikor bekapcsolom a radin a ventit kitolódik időben, míg el nem éri a 61 fokot a cpu, ha 2. ventit is, akkor elő sem jön.A feszt egészen 1.48V-ig emeltem a cpunak, annyit értem el vele, hogy hamarabb előjön. Dobok akkor egy ventit a csipszetre, hátha az a gond.
Miresz: ugyan ez volt asfosban is
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Amint eléri a cpu a 61 fokot (kupak), a hangom elmegy.Hol teljesen, hol csak elhalkul.Mindezt bf3 alatt. Nem a lap hangchipje van használva, pci hangkártya.Túlmelegszik a csipszet? Mi lehet ez?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
őstag
-
hybrid26
tag
válasz BomiBoogie #21956 üzenetére
Értem, de az húzni fogja nekem a ramokat is? Mert most a 2133 helyett 1866 -on fut
-
ViZion
félisten
Nah, sllep után van egy kicsi crash. Visszábbvettem az OC-t, de akkor is...
Sleep után Chrome indításra instant, játék alatt előbb-utóbb, kicsit ram hibának tűnik.
De az jó. W7 tud ilyet? A franc egye, legfeljebb no sleep.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #21957 üzenetére
Meglátjuk mit hoz össze miklos-unk ! (Sajna nem stabil az 5 Ghz..bűvészkedni kell még vele)..
(#21958) xatos3 : Ha az enyémet nézed, ott meg feladta a kupakhő mérést a sensor..Csak a maghő változott a teszt alatt...
(#21959) RVR400: Ha be tudod lőni offsettel, akkor jó az, csak ha sokat vesz vissza idle-be a feszből, akkor is eldobhatja magát. Ott még arra is kell figyelni, hogy idle-be is stabil legyen...
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Rájöttem, hogy a nem piszkál bele az ember a manual módba, hanem auto-n hagyja, csak akkor veszi vissza. Viszont nekem az pont jó, mert terhelve 1.356 V-ot ad a procinak, ami 4.2-n pont elég neki.
Másrészt most elrendeztem a vízhűtést, átcsöveztem, átpasztáztam. Nyertem is vele elég sokat, most olyan 61 fokig melegszik a cucc, ami eddig 70-ig is felment. Mondjuk tényleg nem értem, mert nekem a Macho is tudott 70 fok körüli hőmérsékletet produkálni ugyanilyen körülmények között. -
xatos3
senior tag
semmi kötözködés de magyarázd már meg hogy lehet melegebb a kupak, mint a mag?
egyébként meg a hőmérő sokszor az alaplap hátulját méri, a proci alatt, és abból láttam már hullámzó levegőt távozni levett oldallal nálam XD
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
hybrid26
tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott
- alaplap : ASRock 970 Extreme4
- processzor : AMD FX-6100, 3300 MHz (16.5 x 200)
- memória : 2x2GB GeIL CL9-9-9 DDR3-2133és sajnos nem nagyon tudom mit és hogyan kellene állítani biosban , hogy egy kicsit jobban pörögjön
Tudna ebben valaki segíteni? -
Pug
veterán
Semmi probléma. Ez egy fórum és arra való, hogy mindig több információt tudjunk meg és osszunk meg másokkal. Szerintem nagyon becsülendő és mások által követendő példa (igen, néha általam is, nem mindig könnyen ismerem be ha valamit benéztem ), hogy ilyen nyíltan merted vállalni, hogy esetleg valamiben tévedtél.
Én a többi fórumozó nevében is köszönöm a hozzáállásod.
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Nekiálltam egy videót csinálni, hogy bebizonyítsam. Felvettem bios beállítást, nyomtam F10 Indul a masina, prime Hw CpuZ indít, közben veszem fel, leállít prime, és ....ott a monitor előtt szégyenkeztem...
Tényleg feszt nem veszi vissza ! Pedig határozottan emlékeztem... Legalább is azt hittem..
Sajnálom, hogy ellentmondtam, elnézést.. -
Motaba78
addikt
válasz Cingáriusz #21946 üzenetére
FHD-ban vga limites leszel +én az fx6300-ra szavazok
FHD-ban én is vga limites vagyok egy 7870OC vgaval 3,6Ghz-en, de játékfüggő.
C3, Sniper -Ghost, BF3 ott a vga megáll 99%-on[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
+1 a hatmagosra
szerk
+1 ViZion-nak[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ViZion
félisten
Az Fx-6300-as, 4,2 GHz-en.
-
őstag
Szerintetek melyik hajtana jobban ki egy 5850-es 2GB-os karit?
- egy FX4170-es, 4magos proci 4200Mhz-n vagy
- egy FX6300-as, 6magos proci 3500Mhz-en? -
- = Zk = -
félisten
+(#21940) Klikodesh
hmm.. ez jól hangzik...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ViZion
félisten
Én open HW monitort használok, ott látszódik, h amikor minden betölt, akkor visszamegy. Manual módban meg marad a freki, akkor is, amikor idle elvileg.
Sőt, anno bios frissítéssel kezdtem, majd fesz állítás. restart, nem vette vissza. Biosba be, keresés C'n'Q... nincs meg. Manual letölt, nézeget, biosba be: hiányzik a menüpont...
Fain, akkor a bios sz@r. Régi vissza, load default. Ott a CPU menüje. OK, beállít dolgok, indít gép... frekit nem veszi vissza. Biosba be, keresés... nah, utána bios cserélgetés jött, majd olvastam, h manualban nem műXik.
Asussal levelezés és ofset mód... szal. passz. Az egész C'n'Q settings hiányzik biosban manual volt-nál.[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Esküszöm, valahogy bebizonyítom neked. De most akkor ha jól értelmezem, azt állítod, hogy ha manuálon állítom a CPU feszt, akkor terhelésen megkapja az állítottat, ha nincs terhelés akkor is ugyan azt a feszt kapja..?
(#21941) ViZion : Én is valahogy erre tippelek, hogy enyémbe javítva van. Valamint én win8-al használom, bár ez nem hiszem, hogy számít..
Pug: mondjuk azt sem hiszed, hogy 1,3V-al megy 4,5 Ghz-en..ha jól sejtem...
Egyébként asus fórumon egy rog lappal próbálták, ami nem a leg frissebb ...
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz ViZion #21941 üzenetére
Ez elméletileg nem alaplap rev szám kérdése, hanem maga a CPU VID mechanizmusából származik. Szóval elméletileg ezen lap revízió nem segíthet. Mint pl a sabertooth esetében is így van rev1, rev2 és rev3 esetében is.
Ezt konkrétan nem én állítom, hanem az Asus, de ettől még lehetséges, hogy az adott lap revízió esetében alkalmaztak valamilyen megkerülést, hogy ez normál manuál beállításnál is működjön. Bár ugye ebben az esetben meg felesleges lenne, hogy az offset mód is szerepeljen a biosban. Szóval nem azt állítom, hogy ne mondanál igazat. Persze jó lenne, ha tudnád prezentálni, csak hát ugye azt nem lehet, mivel bios alatt sose lesz CnQ state-ben a cpu, OS alatt meg nem tudod dokumentálni, hogy offset vagy manuál módban van.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Én is leveleztem ASUS-al, valóban az az állás jelenleg, hogy manual módban _NINCS_ pár CPU energiatakarékossági bigyula, így nem veszi vissza az órajelet.
Ami a lényeg: HG-nek rev 2 lapja van, amiben lehet ezt javították. Sajnos M5A topikban is sokunknak volt ez a dolog.
pííszHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Klikodesh
senior tag
válasz - = Zk = - #21938 üzenetére
Manual az FIX fesz es nem fog esni meg akkor se ha CNQ alatt lenne aproci.
Ha szeretned hogy olyankor levegye a feszt akkor offsettel huzd a procit, kezd +1 el es leptesd fel ahogy igenyli a proci.CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Pug
veterán
válasz - = Zk = - #21938 üzenetére
Annyit, hogy ha manuál módban adsz a cpu-nak feszt, akkor a különböző p-statek esetében is mindig a manuális beállított feszültséget kapja.
-
- = Zk = -
félisten
aki nem penge angolból, ez mit is jelent egész pontosan?!
-
Pug
veterán
Keress rá mondjuk kicsit külföldi fórumokon.
Én csak a többség tapasztalata alapján beszélek:
"I think I understand what your asking...
If the M5A99X bios is similar to the C5F's you'll need to keep volatage control set to either Auto or Offset in order for the voltage to lower in CnQ mode.
If you set it to manual, it will hold that voltage reguadless of P-State, which means the v's won't drop when it enters CnQ...
As trents said (and if you think about it), thats the way manual mode should work.If you plan to OC just use "Offset" mode, start by giving it +1 bump up, and give small bumps on voltage as needed, that way v's will drop as the chip enters different P-States (CnQ included)."
Csak egy kifejtése a témának, sok közül.
Lehet böngészgetni.
De a legbiztosabb, itt van egy hivatalos statement az Asus fórumról:
Overclocking Using Offset Mode for CPU Core Voltage
Many of you have asked us how to use Offset Mode in BIOS to over or underclock a CPU, so we’ve put together a quick guide that should help users better understand how to use
the Offset Mode function.We’ve tried to keep things as simple as possible, while providing enough information to help further understanding of this feature.
Intel programs each processor with a stock voltage using a binary code (known as VID). This binary code is utilized by the motherboard voltage regulator module to set the correct
voltage for the processor at stock operating frequency.At stock, Intel’s power saving features such and SpeedStep, EIST and C-States are active. Under light loading conditions, SpeedStep reduces the CPU multiplier thus lowering the
operating frequency. EIST dynamically lowers the VID while various C-States sends parts of the processor into low power or off state to help save power consumption.As we increase the processor’s operating frequency, we’re going to need to increase VCore in order to facilitate higher switching frequencies of the processor core.
The conventional method of doing this is simply to set voltage control to manual mode and type in the required voltage for stability at the selected operating frequency.
However, the side effect of using this method is that the applied voltage code (VID) remains static under all loading conditions so we end up increasing power consumption
and heat production under light loading conditions unnecessarily.The workaround for this is to use Offset Mode in BIOS to set the processor’s operating voltage. In order to do this on the ROG boards we need to set CPU Voltage from
Manual Mode to Offset Mode:Ha a linkre kattintasz, egy oldalon keresztül taglalja. Szerintem innét kezdve eléggé egyértelmű a dolog, és nem, nem csak intel cpu-k és deszkák esetén van így.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
Motaba78
addikt
válasz - = Zk = - #21933 üzenetére
ezért árulod szerencsétlent ?
-
- = Zk = -
félisten
én is Asust próbálnék végre
-
Pug
veterán
válasz - = Zk = - #21931 üzenetére
Nekem is zsinorban3-4 évig, aztán a 970A-UD3 szépen visszaterelet az Asushoz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz gaben82 #21930 üzenetére
pl a bios.
5 évig volt Gigám, meguntam. ennyi[ Szerkesztve ]
-
gaben82
tag
válasz - = Zk = - #21928 üzenetére
Neked mi bajod amúgy vele?
Mert nekem eddig nem volt... -
- = Zk = -
félisten
válasz RVR400 #21926 üzenetére
Giga lapom van, DE nem lepődöm meg ezen
-
gaben82
tag
válasz miresz #21920 üzenetére
tesóm lapja: ASROCK 970 Extreme3
a giga lapot a hardverkerben vettem, talán ott nem szórakoznak.
de ha hétfőn visszaküldöm mikor lesz lapom?
én 1 napot nem bírok ki gép nélkül[ Szerkesztve ]
-
r9550
senior tag
hali nemrég vettem egy fx4100-at nincs nagy igényem csak wowra meg netezgetésre használom már a gépet crosshair v formulában van az alapfeszt 1,4v-ra lőtte be ramokat kézzel állítottam 7-7-7-24 1t-re 1866-on kérdésem az lenne hogy átlag mennyit lehet kihozni ebböl a procibol meg annyi kérdésem lenne hogy régen volt valami fix win7-re az mennyit dob a dolgon vagy teljesen el lett vetve?
-
ViZion
félisten
válasz gaben82 #21919 üzenetére
Akkor ha garis még, intézd a cserét. Arról szerényen halgass, h más CPU-val működik
Random újraindul, más táppal, rammal VGA-val és procival is volt szerelve, stb...
Ha normális helyen vetted, akkor van esély, mert az sem mindegy a bolt mit ír a papírra.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gaben82
tag
Megoldódott a rejtély, hogy mitől is indul újra a gépem.
Áthoztam a tesóm számítógépét és elkezdtem átrakosgatni a dolgokat.
Először a táppal kezdtem amire a legjobban gondoltam, nem jött be.
Utána átraktam a ramjait, majd a videokártyát ezek sem jöttek be.
Maradt a proci meg az alaplap, fogtam átraktam a tesóm gépébe a kis fx8350-et és voálá
nála minden rendben, órákig megy a linx, + Heaven bencmark akár egyszerre...
Tehát maradt az alaplap, igen ám, de abba beraktam az ő kis phenomját ami nekem is volt és azzal minden rendben, semmi restart, most akkor mi van?
Félig rossz az alaplap? az am3+ nem jó rajta vagy mi???
Garis még de mit mondjak??? Akkor ezek szerint eddig is rossz volt csak nem jött ki a phenom miatt?
Találkozott már valaki hasonlóval? Mert én még ilyet az életbe nem láttam...[ Szerkesztve ]
-
-
kungzi
veterán
válasz Malibutomi #21914 üzenetére
thx
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
válasz Malibutomi #21904 üzenetére
4,5GHz-re van belőve a proci, 1.35 frekivel
na most mikor nincs terhelve akkor 21,5 szorzót leveszi 7-re, de a freki ugyanúgy marad 1.35-n
-
Klikodesh
senior tag
A magfeloldas mar nem jatszik.
Nekik van igazuk, 6100 es 8100 as procikat inkabb keruld el.
6100 ra cserelni semmi ertelme az esetedben hacsak nem szeretnel visszalepni.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
kungzi
veterán
az miért van, hogy a szorzót visszaveszi a lap, de a frekit nem? cnq be van állítva
-
miresz
veterán
Magokat nem lehet feloldani az FX szériában. A már meglévő 1045T-t viszont nem éri meg cserélni FX6100-ra szerintem,inkább húzd meg egy kicsit,ha kevésnek találod.A minimum amire cserélném,mint írtam is az az FX6300,de leginkább egy FX8320 lenne a jó választás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest