Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz Garsza #19095 üzenetére
Már feljebb válaszoltak.
=WiNTeR=: Ahogy Asbee is ajánlja szerintem is az FX8320 a jobb vétel,mert csak órajelben tér el a két proci,azt meg bios-ban,kb egy perc beállítani,sőt! A kettő közötti árkülönbségből inkább egy jó hűtést szereznék be. Milyen lapod van?
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
Üdv népek!
Jelenleg egy stock X4 955BE-t használok, de a BF3 megeszi reggelire az egész procit, maximumom hajtja. A játék 1080p / Ultra settings-noAA beállítással egy 7870OC VGA-val fut. Néha lelassul 30-40FPS környékére (nagy, 64-es mapoknál leginkább), ilyenkor a GPU usage 50-60% körüli, a CPU usage 90% körüli (kb mindent a BF3.exe eszi meg).
Kérdés: az alaplapom támogatja az FX-8350-es procit, tehát evidens, hoyg arra váltnék. Mekkora teljesítménybeli ugrás várható egy stock 955BE-hez képest főleg BF3 / Skyrim / FC3-ban? Vagy érdemesebb egy i5 3570K-ra beruházni inkább?"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
miresz
veterán
A GD65-ös MSI amit linkeltem az nagyon jó. Ebben az árkategóriában ezek az indulók vannak még:
Én személy szerint az ASRock 990FXextreme3-at nem ajánlom. Nekem is volt anno,de lecseréltem egy 870Extreme3 R 2.0-ra. Utóbbiban jobban ment az FX.
[ Szerkesztve ]
-
lee56
őstag
-
lee56
őstag
válasz miresz #19082 üzenetére
Egy ismerősömnek szeretnénk gépet újítani, és valami költséghatékony lap kéne ezért Asrock 990Ex3-ra gondoltam elsőre, ill. ez a GD65-ös MSI még talán beleférne a büdzsébe, ha azt mondod azt a pár ezrest megéri az MSI felára, akkor az lesz belőle. Mondtam is neki túl sokat nem érdemes a lapon spórolni, mert az könnyen visszanyal. 760as chipset felejtős.
No Comment
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #19071 üzenetére
Aha, peeersze, mert te nem offolsz, mi?
Hahaha! Na latod!
Hallod, hagyd mar beken a szoromet... -_-"
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
miresz
veterán
válasz .wantííd #19083 üzenetére
Videó konvertáláshoz,meg amit már linkelt neked egyszer Malibutomi az Any video converter.
-
.wantííd
tag
Esetleg tudtok olyan programot ami jobban ki használja a több szálas futtatást?
(videó készítés) -
miresz
veterán
Egy MSI 990FXA-GD65 megfordult a kezeim között,még régebben.Egy FX 6100 került bele.Nagyon jó kis lap,az UEFI ami rajt van az meg szerintem a legjobb amit eddig láttam. Aztán a másik véglet pedig az imént említett MSI 760GM-P21 (FX) volt,azt inkább nem minősíteném.
-
Pug
veterán
válasz Ricsiii1992 #19077 üzenetére
140W TDP-ig mindent visz..
Majd meglátod, hogy alapon alulfeszelve is örülhetsz annak, ha nem throttlingol a lap
-
lee56
őstag
válasz miresz #19073 üzenetére
Ha már szóbajött az MSI, olyan kevésszer esik szó itt róla, használ itt egyáltalán valaki 9es chipes MSI lapot?
Nem túl nagy a kínálat belőle, ahogy nézem összevissz négy féle lapuk van. Szóval a kérdésem az lenne mik a tapasztalatok így FX-ekkel és az új MSI lapokkal, már ha van Csak mert papíron jók ahogy nézem a weboldalt..No Comment
-
Garsza
veterán
Helló volna pár kértdésem.
A configom az aláírásomban.
Az FX-6300 tuningolom, eddig 4,4GHz jutottam 1,428V fesz mellett és a hőfok OCCT vel terhelve 53°C ment fel.
Mennyi az a fesz amit adhatok a CPU-nak ami még egészséges hosszú távon. És mennyi az a hőfok ami még egészséges.
Meg a jelenlegi eredmény menyire nevezhető jónak? -
Ricsiii1992
tag
Már vártam ezt a kérdést.
Nem kell: sata3, usb3.0, 8sata port,...csak az hogy menjen. És ha megnézed, egyáltalán nincs rossz vrm rajta, 140W tdp-ig visz mindent, + ott a hely a vrm hűtésnek, faragtam is rá bordát. 20k-s 970-es msi-n is ugyan ez a vrm van, csak ott már gyárilag bordával. Tartós kondik mindenhol...szóval ami kell az tűrhető, usb3.0...meg egyéb új dolog amit a 970-es chipset tud, nem kell.
-
Pug
veterán
válasz Ricsiii1992 #19072 üzenetére
Már elnézést, tényleg nem kötözködésből, de a 8120-as alá, hogy sikerült ezt a lapot választanod?
-
Ricsiii1992
tag
válasz Motaba78 #19074 üzenetére
:S nem tudom, legrosszabb esetben az első bios, amivel kiadták, de már az is FX ready-s, cpu support szerint is + nekem még a legelső fx-em van, 8120, az már egy éve kint van.
még holnap havernál megnézem egy phenom II x4 965-tel, meg másik rammal, ha megy, rátöltöm a legújabb biost, de jobb ötletem nincs....ha azzal se indul, akkor valami nem okés a lappal az tuti
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
milyen bios van a deszkán ?
Elméletileg ez a bios verzió kell neki
-
miresz
veterán
Hát,ha kérdeztél volna előtte,mindenképp lebeszéltelek volna erről a lapról.
A lehető leg gyengébb lap FX,de még Phenom alá is. Volt hozzá szerencsém sajnos.Benéztem,én a 760GM-P21 (FX)-re gondoltam.
Indulni azért nem indul,mert régi rajt a bios. Valami Am3-as procival le kell frissíteni hogy menjen benn az FX. Ha tudd,akkor cseréltesd ki ezt a lapot valami jobbra,mert csak a bosszúság lesz vele.A húzást,meg el is kell felejteni majd vele,mert nincs opció rá a bios-ban.
UI:
[ Szerkesztve ]
-
Ricsiii1992
tag
alaplap csere után nem indul a gépem.
msi 760G-P43 (FX)
FX 8120
Crucial 1333MHz 2*4GB
(corsair VX450)A régi lappal ment a gép, az msi-vel nem ad képet, viszont felpörögnek a ventik, langyosodik a chipset.
Lehet hogy azért nem indul, mert default-ban 1866-on indítja a ramokat? Vagy lehet hogy annyira nem szereti a Crucial ramot hogy el sem indul vele?6. gép amit már összerakok, de ilyen még nem volt, mind indult elsőre, de ez még a POST-ig sem jut el :S
Próbáltam már minden slotban a ramot, procit kivettem-betettem. a lapon kívűl minden 100% hogy jó, szerintem vagy a rammal van gondja a lapnak, vagy rossz a lap.én már tanácstalan vagyok, ha lenne valami ötletetek, szívesen olvasnám.
lécci ne olyat írjatok hogy azért nem megy mert sz@r ez a lap...nem csúcskat., de attól még el kell indulnia+ vrm se olyan kuka, 970-es msi-n is ugyan ez van..de ez most nem is lényeg, post-ig el kéne jutnia
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #19065 üzenetére
Koszi, fater, meglesz.
Es koszonom neked is a segitseget a kivalasztasaban...Nem hullik a szorom, mivel tudod, szoktam karbantartani... ajanlanam neked is, ha lenne mit...
Na meg ahogy mondtak felettem, neked legalabb mindig keznel van egy jo adag nedv...
Stratova, Pug: orulok, h belefer egy kis okorkodes...
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz BomiBoogie #19065 üzenetére
Bezzeg nálad ha zörögni kezd a venti olajozni sem kell, csak végigmászol rajta
Komolyan, ha kicsit rosszabb a kedvem csak benézek ide s jót derülök rajtatok -
Soldika30
tag
-
Soldika30
tag
Szép estét.. a héten meg lett forditva a proci hűtő ugy ahogy leirtátok a ramok felé. igy már nem a VGA ról szivja a meleget. a kérdésem ,hogy kb másfél órát játszottam a Dead Space 3 -on full grafon a hőmérséklet 47 c átlag.. nagy ritkán megy fel 50 re.. ez már elfogadható? vagy még ez is meleg?
Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Akcok94
senior tag
valaki tud segiteni?
erteket kellene mondani egy kis tuninghoz.
most a fx8320 alapon megy.
es nekem olyan 4,5ghz kene beloni.
kezdo vagyok a tuningban, ezert kene szajba ragosan.Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
DjKriston01
tag
válasz miresz #19036 üzenetére
És még annyi kérdésem lenne, hogy esetleg tudnátok annyiban segíteni, hogy otthon (Magyarországom)
egy próba üzem erejéig összerakni a gépet valahol? Ugyanis se vinyóm nincs otthon se monitorom.
De szeretném annyira kipróbálni a rendszert legalább míg otthon vagyok, hogy működnek-e a cuccok (nem gyári hibásak)Amd FX 8320, Asus M5A78L/USB3, 8Gb Kingstone HyperX+8Gb Corsair Vengeance Black, Gigabyte Geforce GTX 770, FSP Raider 750, Razer Ouroboros, Logitech G510, Zalman Z11,Hp 2311 gt
-
Akcok94
senior tag
én is így jártam, hogy eladtam a régit procit és csak F9 bios volt,de Qflash lehet updatelni rá kell csak rakni pendrive-ra és csak 2perc az egész.
szerk:
a gigabyte-nál működött csak a szomszéd gépe kellet hozzá.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
lee56
őstag
Ööö azt azért tegyük hozzá hogy attól függ mennyire új alaplapot kap, igaz már hónapok óta kaphatóak az új FX-ek, de ha valami félretett pédányt kapna elavult BIOS-al akkor szaladhatna szegény még az eladott procija után, vagy egy kölcsön AM3-ast szerezni BIOS-frissítésre... Már olvastam ilyet, ha jól rémlik itt is, szóval én azt mondom jobb óvatosnak lenni, és leellenőrizni már a megvétel előtt ha lehet, főleg ha ilyen speciális a helyzet, nincs AMD-t áruló bolt az egész országban pl..
No Comment
-
Yeffy
veterán
válasz DeadMeat #19038 üzenetére
Mivaaaann???? mi az apja f_szara kell annak ennyi memoria? Te joooo Isten... -_-" meg egy ok, amiert nem jatszom vele...
amugy megyek nohoz, vasarnap este erkezem, majd utana tudok vele okorkodni.
Most 4100on van 1,35 V-on, ha jol remlik.
Majd mokolok vele, meg kerdezoskodok...[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz miresz #19034 üzenetére
Hát nekem amikor a bf3 bekarmolt a nyolból hatot és elkezdett swap-ért nyüglődni a win betoltam még nyolcat mellé.Igaz nem bolti áron, 7k volt az újabb nyolc giga 1600-os corszar. Így már nem nyíg a win, hogy elfogyott.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DjKriston01
tag
Na zsivány, ezer köszönet, tudom kissé fárasztó voltam, de mindenképp jelzek majd amikor visszajöttem hogy milyen is a rendszer, meg akkor majd segítséget kérek a tuninghoz.
Amd FX 8320, Asus M5A78L/USB3, 8Gb Kingstone HyperX+8Gb Corsair Vengeance Black, Gigabyte Geforce GTX 770, FSP Raider 750, Razer Ouroboros, Logitech G510, Zalman Z11,Hp 2311 gt
-
miresz
veterán
válasz DjKriston01 #19035 üzenetére
Működik fog minden.
Esetleg,ha egy nagyon frankó VGA-t akarsz akkor ezt tedd bele inkább: Asus HD7850 2GB DDR5 HD7850-DC2T-2GD5-V2 Halk,hűvös.és erős.
[ Szerkesztve ]
-
DjKriston01
tag
válasz miresz #19034 üzenetére
Akkor az is kimarad, és akkor megáll 134000-ben
És ezt a konfigot csak összerakom és működik minden faszán, nem kell Bios-t frissítgetni meg ilyenek...
Ugyanis én kint élek Belgiumban, de febr 26-án megyek haza egy hétre, de összerakni csak itt fogom tudni, kár lenne ha valami nem klappolna és nem lenne gépem míg haza nem megyek.
Itt ugyanis nincs a környéken semmi shop ahol amdhez való cuccok lennének.
10 üzletből 10 csak Intellel foglalkozik.Amd FX 8320, Asus M5A78L/USB3, 8Gb Kingstone HyperX+8Gb Corsair Vengeance Black, Gigabyte Geforce GTX 770, FSP Raider 750, Razer Ouroboros, Logitech G510, Zalman Z11,Hp 2311 gt
-
miresz
veterán
válasz DjKriston01 #19029 üzenetére
Mire kihasználnád majd esetleg a 16Gb-ot addigra bőven már DDR4 lesz,és nem ez a géped....
-
.wantííd
tag
válasz Malibutomi #19030 üzenetére
Kérdésedre válaszolva igen nincs húzva a proccesszor, minden alap beállításon van.
A vga-m nem korlátozhat? Más ötleten nincs de a renderelésnél csak CPU-t használok direkt...
Esetleg tudsz olyan programot ami jobban ki használja a több szálas futtatást? -
DjKriston01
tag
válasz Malibutomi #19030 üzenetére
Vga-t izmosat szeretnék, mer tez a vtx nagyon melegszik, Wticher 2-t nem bírta ultrán, mindig kilépett melegedés miatt 78 fok :S
Amd FX 8320, Asus M5A78L/USB3, 8Gb Kingstone HyperX+8Gb Corsair Vengeance Black, Gigabyte Geforce GTX 770, FSP Raider 750, Razer Ouroboros, Logitech G510, Zalman Z11,Hp 2311 gt
-
Malibutomi
nagyúr
No kialakul lassan, szerintem amit miresz irt jó lenne.
Lehetne esetleg egy asus 7870, és még akkor is marad pénz a zsebedben.[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz DjKriston01 #19025 üzenetére
Akkor minek még+8? Teljesen felesleges.
DeadMeat: Pláne...
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
-
Asbee
veterán
válasz DjKriston01 #19022 üzenetére
Proci jó, én lapból vennék olcsóbbat és vga-ból egy 7870-et. Hűtő inkább brocken, szintén nyersz pár ezret míg teljesítményben nem sokat. Tápból inkább egy FSp Raider 550. Jobb és picit olcsóbb is.
-
miresz
veterán
válasz DjKriston01 #19019 üzenetére
Alaplap: Gigabyte 970A-UD3
Proci: AMD FX 8320
Memória:Corsair 2 x 4GB DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 XMS3
VGA: Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GD
Hűtés:Alpenföhn BrockenÖsszesen: 140697Ft. És van egy frankó géped.
UI:..és minden Gigabyte,hogy örüljön, Malobutomi,és Lee56 is...
[ Szerkesztve ]
-
DjKriston01
tag
válasz DjKriston01 #19019 üzenetére
Tehát az elérhető tőkém szépen leírva maximum 180.000
Vennem kell egy procit, ami az itt hallottak alapján elegendő az FX 8320 itt ph-n 37.000 3 év garival.
egy új lapot ASUS Sabertooth 990FX néztem (vélemények ? ) bolti ár 42.000
hűtőt hozzá Alpenföhn Matterhorn amit találtam árat 19.000
és ehhez illik egy új táp is Corsair VS650 bolti ár 16.000
és a VGA GIGABYTE Radeon HD7850 OC bolti ár 52.000
8 Gb kingstone hyperx bolti ár kb 12.000Összesen: 178,000
Kérdés, ha ezt így összerakom, akkor minden kompatibilis mindennel és ki tudom hozni a max teljesítményt a gépből?
Nem fogják egymást butítani?
Esetleg egy ugyanilyen teljesítmény elérése sem zavarna olcsóbban, de ez még beleférne nekem.Malibutominak akartam írni, nem magamnak
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Na be van üzemelve a 970 Extreme4 hát mérföldekkel jobban megy szalad a 8120-asom ebben a lapban mint egy mezei 11ezresben.
Érdemes Frissíteni BIOS-t?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
DjKriston01
tag
válasz Malibutomi #19018 üzenetére
Az a baj, hogy a tuninghoz nagyon nem értek.
-
DjKriston01
tag
válasz miresz #19017 üzenetére
Kicsit érdekes ez a dolog, mert a mostani konfigomból adogatok el cuccokat, Phenom X4 955-öt adok el 15-ért és egy VTX hd 6850-et 20000-ért és ezen kívül lesz még 100000-em... tehát összesen 135000 ből kell megoldanom a proci cserét, az új vga-t még 8 gb ramot, új hűtést, esetleg egy új lapot.
De akkor a mostani lapomat egy 15-ért azért szeretném eladni.Egyébként csak játékra kell a gép, de 3d ben mert egy 3d hp monitorom van.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz DjKriston01 #19016 üzenetére
Azt el tudom mondani én mit tennék.
Amit a másik topicban írtál hogy vennél még 8gb ramot, annak az árát inkább hozzácsapnám ennek a lapnak az árához. 25k körül vannak ajánlott lapok (asus m5a97 evo, vagy gigabyte 970a-ud3, 990xa-ud3). Többet érsz a jó lappal mint a 8 helyett 16gb rammal.
A tervezett 8350 helyett 8320-at vennék, mert csak az órajel a különbség, azt meg 1 perc átállítani. A különbözetböl meg vennék egy alpenföhn brocken vagy matterhorn hütöt.Aztán benyomnám fix 4.2-4.4ghz-re hagy szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
DjKriston01
tag
válasz Malibutomi #19010 üzenetére
Akkor szerintetek milyen lapot vegyek bele?
Mert akkor el kellene adnom ezt a lapot:S De új lap, nincs 1 hónapos, de csak fél áron tudnám eladni. :SAmd FX 8320, Asus M5A78L/USB3, 8Gb Kingstone HyperX+8Gb Corsair Vengeance Black, Gigabyte Geforce GTX 770, FSP Raider 750, Razer Ouroboros, Logitech G510, Zalman Z11,Hp 2311 gt
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #19010 üzenetére
Ha simán alapon használja,még alulfeszelnie,sem kell,meg a TC-t sem muszáj kikapcsolnia.Alapon bírni fogja. A tuning az viszont nem fog menni benn az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #19006 üzenetére
Ilyen lap van az asszony gépében is,de ott egy Athlon II x3@x4 van benn.Athlonokhoz,Phenomokhoz,tökéletes. FX-eket viszont,csak alapon lehet benn hajtani. A havernak is ilyen lapja van ott egy FX6100 van benn. A lapban nincs lehetőség az APM kikapcsolására,tehát a fesz emeléses tuningnak ezzel be is fellegzett. Annyit tudtunk elérni,hogy alapfeszen stabil a procija 4Ghz-n,de prime alatt,már itt is visszaveszi az órajelet. Viszont,ha nem full terhelésen van,pl. játékok alatt tartja a 4Ghz-t.
DeadMeat: Igen én emlékeztem rosszul a 870Extr3 R2.0 volt ugyan ilyen az UEFI,mint a mostani lapomban. De mondjuk az is elég vicc,hogy egy 8xx szériás ASRock lapban több beállítási lehetőség van,mint egy 9xx-es ASRock-ban.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz miresz #18993 üzenetére
Sajna ext. 3-ban csak auto, enable, disable opció van. Nekem meg egyáltalán nem veszi vissza a feszt ha a fent említett dolgok ki vannak kapcsolva.Bár lehet, hogy a régi bios az oka, még mindíg 1.4 van fent.Lusta vagyok frissíteni, na meg így sincs gondom vele, javítani meg csak piti dolgokat javítottak az új bijoszokban.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #19004 üzenetére
Milyen lapról is van szó konkrétan?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz DjKriston01 #19003 üzenetére
Egy fx-6300-al sokkal jobbak az esélyeid, és jól dolgozna az említett kártyákkal.
Esetleg még olyan lehetöséged van, hogy maradsz a 8320proci tervnél, és megnézed meddig bírja a lap, ha throttlingol, akkor is tudod alulfeszelve használni, amíg lesz másik lap. Eddigi tapasztalatok alapján a turbot kikapcsolva szerintem 1.25v körül elmegy mondjuk 3.8ghz-en.Miresz vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
DjKriston01
tag
válasz Malibutomi #19000 üzenetére
Akkor már csak annyi, hogy az FX 6200at akkor is röhögve bírja a lap nem? és nem lenne VGA limitem mert azért egy gigabyte 7850 lenne mellette vagy egy asus hd 7870... még nem sikerült eldöntenem ( nem a pénz miatt)
-
Exelsior
senior tag
válasz miresz #19001 üzenetére
Nagyon 970 Extreme4 felé húz a szivem és látom több embernek is van ilyen vagy a 3-as kiadás.
Sajnos az ASUS nincs raktáron Aqua-ba én meg mindig oda megyek vásárolni.4, 4.5 Ghz nekem bőven elég azt csak elérem ezzel a lappal Asus silent knight II-es hütővel
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest