Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
lelkesítő, de sajnos szerintem valószínűbb, hogy a doboz jobb szélén levő [PROD] feliratnál van a tényleges megjelenés.
Jó lenne tudni, hogy pontosan mit jelképeznek a dobozok. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem ez nem az aktív gyártás időszaka, nyilvánvalóan nem is fejlesztésé, hanem inkább valamilyen piacravezetési időszak.
Ne felejtsük el, hogy ez egy DC roadmap, az asztali Raphael nem szerepel rajta, csak sejthető, hogy amikortól tömegtermelésbe kerül a Genoa, akkortól van selejt a Raphael-hez.
Mindazonáltal én azt érzékelem, hogy a Genoa, Genoa-X és Bergamo terjedése is lényegesen lassabban megy végbe, mint a Milané.Viszont ha igazam van, akkor a Zen5 DC termékek 2024Q2-Q3-ban érkeznek. És ha ezek selejtje kerül desktopra, akkor az miért kerülne a boltokba hamarább? Viszont az sem gyakori, hogy 1-1.5 évvel korábban jelenne meg ES bench leak.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Formula-1
- Nikon DSLR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő