Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8810 üzenetére
lelkesítő, de sajnos szerintem valószínűbb, hogy a doboz jobb szélén levő [PROD] feliratnál van a tényleges megjelenés.
Jó lenne tudni, hogy pontosan mit jelképeznek a dobozok. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem ez nem az aktív gyártás időszaka, nyilvánvalóan nem is fejlesztésé, hanem inkább valamilyen piacravezetési időszak.
Ne felejtsük el, hogy ez egy DC roadmap, az asztali Raphael nem szerepel rajta, csak sejthető, hogy amikortól tömegtermelésbe kerül a Genoa, akkortól van selejt a Raphael-hez.
Mindazonáltal én azt érzékelem, hogy a Genoa, Genoa-X és Bergamo terjedése is lényegesen lassabban megy végbe, mint a Milané.Viszont ha igazam van, akkor a Zen5 DC termékek 2024Q2-Q3-ban érkeznek. És ha ezek selejtje kerül desktopra, akkor az miért kerülne a boltokba hamarább? Viszont az sem gyakori, hogy 1-1.5 évvel korábban jelenne meg ES bench leak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP Rack és Tower szerver bazár
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest