Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Raspberry Pi
- BIOS frissítés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokissütis
kezdő
Sziasztok, én az X3D procikat várom, csak jó lett volna karira az új gép. Olyan régi gépről cserélnék, hogy le se merem írni nektek XD. Lakás, gyerek, autó, és most talán én jövök!
Szerintetek, mit tesz hozzá egy 7800X-hez egy X3D? Annyit lehet várni, mint az ötezreseknél, vagy még valamit hozhat az új zen4 magokkal?
Aztán még azt sem döntöttem el teljesen, kell e nekem egy olyan. Biztos hogy hosszú ideig be kell érnem az új vassal, szóval nem tervezem, hogy évente két évente cserélgetek benne valamit. A vgat szoktam kicserélni, mikor már nagyon gáz a szitu, azzal szoktam nyerni 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest