- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
válasz
joker1220 #8514 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod, megpróbálok válaszolni a kérdéseidre.
Linux-om van, friss Mint. A BIOS beállítások (CPU, memória) auto-n vannak, nincs túlhúzva semmi, kivéve a mag feloldást. Legfrissebb BIOS van fent, de persze már az is jó régi, ahogy az alaplap is. Procit felismeri, a CPU kompatibilitási listán fent van, az alaplap támogatja a X4 és X6 procikat is. Feszültséget nem tudom megnézni, mivel most a régi proci van bent. Auto beállításon volt az is. Terhelés tesztre az mprime-ot használtam, az is prím számokkal bűvészkedik, van egy "torture" kapcsolója külön a terheléses teszthez. Már gép indításkor, a képernyőn látom a BIOS által azonosított CPU-t, ha X2-t ír akkor valamiért nem azonosította indításkor X4-nek, pedig a BIOS-ban be van kapcsolva az UCC.
Engem az lepett meg legjobban, hogy most mag feloldás nélkül is lefagy (ráadásul terhelés nélkül, alacsony cpu hőmérsékleten), pedig 3 hétig semmi ilyen gondom nem volt (amikor terhelés teszteket futtattam, játékok mentek). A CPU javítások elég gyorsan felkerültek a gépemre, szerintem hamarabb jelentkezett volna a probléma, ha a javításokkal lenne gond. Egyelőre a régi procival nem tapasztalok semmi lefagyást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest