- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent11
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert AMD fronton még új vagyok. A történet röviden annyi, hogy magamnak és öcsémnek is össze lett rakva egy Trinity alapú PC. Az öcsém konfigja a következő: ASUS F2A85-M, A10-5800K és egy 2400-as Kingston Predator 8GB kit. Az enyém: ASUS F2A85-M Pro, A10-5800K és egy 1866-os Kingston HyperX 8GB kit. Nekem nem volt gondom a géppel, mert én egyelőre csak letöltésre és HTPC-nek használom a PC-t, de öcsém játszani is szeretne vele. Öcsém gépe kb. 1 hete üzemel, de át kellett mennem, mert nagyon gyakran csontra fagy a rendszer (Win7 64-bit). Próbáltam a memória profilokkal játszani, de még 1333-on is ugyanúgy fagyott a rendszer mind Intel Burn Test, mind pedig Prime95 Blend teszt alatt. A játékok is kb. 10 percen belül kifagynak. Én a memóriára gyanakodtam, de miután hazajöttem gondoltam én is letesztelem a gépem és meglepetésemre a Prime95 ugyanúgy szinte azonnal lefagyasztotta a rendszerem.
A kérdésem az lenne, hogy mi kerülhette el a figyelmemet a BIOS beállításokkal vagy egyéb dologgal kapcsolatban ami miatt mindkét rendszer jelenleg instabil? Én a saját memóriamuduljaimat a QVL alapján választottam és manuálisan állítottam be az időzítéseket az SPD info szerint. Ezt nemrég itt a fórumon tanácsolták!
Szóval a cél az, hogy tuning nélkül a gyári specifikációknak megfelelően stabilan működjenek a gépek. Légyszi segítsetek ha van valami ötletetek! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest