Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Informatikával foglalkozok, de inkább szoftverekkel, a hardverekkel kevéssé. Egyik munkatársam fia kezdett el magának bevásároltatni egy gépet alkatrészenként, de most elakadtak. Szóval vettek egy ASUS F2A55 alaplapot(http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_Socket_FM2/F2A55/#specifications). Azt hitték hogy ezen van monitorkimenet is, de nincsen. Tőlem kérnek tanácsot, de ezekről a dolgokról én is keveset tudok. Szóval azt én is látom a lap specifikációjában, hogy van a lapon "AMD Radeon™ HD 7000 sorozatú grafikus vezérlő az A sorozatú APU-ba építve". Akkor ha grafikus vezérlő van, mi az anyjáért nincs monitor kimenet? Ha vesznek bele egy videokártyát, akkor a beépített vezérlő fölöslegesen van benne? Vagy én valamit nagyon félreértek?
Ha videokártyát kell venni bele, akkor milyet lehet/érdemes(kevés játék, inkább sok internet, sok video)?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i5-13500 OEM
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest