Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Informatikával foglalkozok, de inkább szoftverekkel, a hardverekkel kevéssé. Egyik munkatársam fia kezdett el magának bevásároltatni egy gépet alkatrészenként, de most elakadtak. Szóval vettek egy ASUS F2A55 alaplapot(http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_Socket_FM2/F2A55/#specifications). Azt hitték hogy ezen van monitorkimenet is, de nincsen. Tőlem kérnek tanácsot, de ezekről a dolgokról én is keveset tudok. Szóval azt én is látom a lap specifikációjában, hogy van a lapon "AMD Radeon™ HD 7000 sorozatú grafikus vezérlő az A sorozatú APU-ba építve". Akkor ha grafikus vezérlő van, mi az anyjáért nincs monitor kimenet? Ha vesznek bele egy videokártyát, akkor a beépített vezérlő fölöslegesen van benne? Vagy én valamit nagyon félreértek?
Ha videokártyát kell venni bele, akkor milyet lehet/érdemes(kevés játék, inkább sok internet, sok video)?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest