Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem, hogy bele kéne menni abba, hogy most épp ki mit véd... Linkeltem egy tesztet amiben többet hoz az I3 min és átlag fpsben is, ennyi nem védek én semmit. Az APU-ra sem mondtam, hogy szar mert nincs vele gond az egyik gépben nálam is az van, 15k ért tökéletesen megérte. Csak annyit írtam, hogy videókártya mellé még véletlenül sem amd cpu-t raknék( a tesztben látottak miatt), persze lehet, hogy BF 4 multi alatt jobban hasít a cucc de ez számomra nem számít sajnos mert nem játszok BF-et. Egy szóval nem mondtam, hogy mindenkinek intelt kéne raknia amd helyett a gépébe, itt csak magamra céloztam, mivel én a látottak alapján jobban járnék single player játékokban mint az FX-el ennyi.
Meg gondolom aki valamilyen oknál fogva 4k-s videókkal dolgozik, annak van hozzá monitorja is. Az úgy gondolom nem aszerint választ hozzá gépet, hogy egyáltalán elbírja-e tehát nem gond neki beruházni komolyabb CPU-ra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest