Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Hát ez érdekes. Az amazon külön tételként kezelte a 2db azonos terméket. Szállításból is látszódott, hogy az egyik 04.06.-án lett vámkezelve a másik meg 7.-én és érkezésnek meg mind a kettőnél 04.20 van megadva, majd a DPD (azt hittem posta lesz) ma meghozta az egyiket, de amazon-on még nincs kiszállított állapotban. Azt gondoltam belföldön már egybe hozzák, vagyis remélem, hogy a napokban megkapom a másikat is. Már csak az a furcsa, hogy így hogyan éri meg nekik a termék külön utaztatása összesen 30 dollárért (főleg, hogy 1 tételnél is eredetileg 70 dollár szerepelt a szállításnál csak végül valamiért a rendszer 30-at számolt fel). Na mindegy, csak gondoltam leírom, hogy vannak anomáliák a rendszerben
és remélem megkapom a másikat csomagot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Le Mans Ultimate
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és remélem megkapom a másikat csomagot is.