- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem Black Friday idején egy Logi G29 kormányt és hozzávaló váltót. Amit elvileg megprobáltak kiszállítani a kormányt legalábbis 2x méghozzá az UPS elsőre nem hagytak semmit másodszorra infonotice papírt hagytak.Ezt még tudom követni de a váltót a DHL szállítja az ő Tracking Id jukat nem tudom követni pedig elvileg ők is probálták kézbesíteni sikertelenül 1x minimum miközben semmiféle hívás-email vagy értesítő nem jutott el hozzám. Ez volna az ID :Tracking ID 459280031355
Én reméltem hogy az Amazon lesz annyira okos hogy nem külön szállíttatja a csomagom direkt együtt vettem őket igaz nem bundle csomagban de hát akkor is.Mit lehet tenni a Kormányt még csak csak kezelni tudom de a váltórol semmi információ egyszerűen nem tudom elképzelni hogy működhet egy ilyen trehány cég mint a DHL ami világszintű kb... -
Norb€€€
aktív tag
Hozzám 80%-ban GLS szokott jönni, eddig mindig pontosak voltak, kaptam e-mailt, sms-t, a futár mindig hívott.
Amikor ebay-ről rendelek, akkor azt nyilván a posta hozza, de ahhoz nincs is sok elvárásom, hisz pár eurós marhaságokról van szó.
De amit most rendeltem azért nem egy-két fillér.
Csak tényleg az a kérdés, hogy honnan kellett volna tudnom, hogy már itt van, ha értesítőt sem hagynak?
Faterom is rendelt előttem egy héttel Amazonról, simán lehet, hogy az is ott dekkol a postán, csak arról sem szóltak.
UPS-ről nem tudok nyilatkozni, pedig ott dolgozok, bár nem futárként -
-Solt-
veterán
válasz
Norb€€€ #5282 üzenetére
Jelenleg szinte mindegy milyen futárral érkezik valami... a DPD 2 hete keringeti a csomagot mert a futár képességeit meghaladta egy 4 lakásos társasházban megtalálni a postaládára kiírt nevemet. Aztán megadtam egy üzlet címét, hogy akkor majd ott átveszik, csak éppen a központban ezt elfelejtették a futárnak megadni... tragikomédia amit művelnek.
Egyébként nekem idáig a UPS és az MPL vált be a legjobban itt Óbudán... dél körül mindig itt vannak, rend van a furgonban, stb.
-
Norb€€€
aktív tag
Nektek a Posta házhoz hozta a csomagot?
Én 27-én rendeltem, mára volt beígérve a kiszállítás, jött is a postás.
Kimegyek, ott a csomagom a kezében, de nem látja a listáján a címemet. Majd mondja a srác, hogy tévedés történt, nem kellett volna kihoznia, délután menjek be érte a postára. Nem adhatja át, mert akkor rajta fogják keresni.
Ilyen létezik?Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.
És akkor nekem mégis honnan kellett volna tudnom, hogy mehetek érte, ha az MPL semmiféle tracking numbert nem biztosít? Meg a HÁZhozszállítást szerintem önmagáért beszél.
Reménykedtem, hogy nem postával küldik... ez nyilván nem az Amazon hibája, de elég idegesítő, hogy ott a csomag már majdnem a kezemben, és nem vehetem át, mert a mátrixnyomtatóval készített címzettlistán nem vagyok rajta. MPL 2017 -
radi8tor
MODERÁTOR
Angol Amazonról rendelt valaki mostanában? Normál postával vajon ide ér 1 hét alatt most a nagy hajtásban is?
-
garage112
aktív tag
-
garage112
aktív tag
Refound hány napot szokott igénybe venni Amazonéknál?
-
-Solt-
veterán
válasz
radi8tor #5261 üzenetére
Pedig már kivan töltve általuk és abból egyértelműen kiderül, hogy EU-n belüli, mégis direkt kiemelik, hogy adjam át a futárcégnek... ennyire általánosságban kezelik ezt, megy mindenkinek ugyanaz a sablon duma?
Nagyon remélem, hogy visszatérítik a szállítás árát, mert nem két fillér lesz egy ekkora csomag... 30 napom van visszaküldeni, addig megpróbálom ezt kideríteni.
-
-
-Solt-
veterán
Urak,
Bedöglött a májusban rendelt T300-m. Írtam a supportnak, küldik az újat, eddig minden szép és kerek.
Amit viszont így hirtelen nem vágok, hogy a visszaküldési procedúra során (hibás terméket kérik) nyomtatnom kell két Commercial Invoice-t, egyiket a csomagra kell ragasztani, a másiknál meg azt írja, hogy adjam oda a futárcégnek. Ez alapján az Amazon rendezi majd a választott futárcéggel a szállítás költségét, vagy nekem kell fizetnem és majd rendeznem az Amazon-l?
-
azbest
félisten
válasz
garage112 #5254 üzenetére
Látod, írja hogy a szállító visszavitte nekik. Lehet gond volt a címzéssel, vagy valami történt a küldeménnyel szállítás közben. Ha volt nyomkövetési infó, akkor abból lehet sejteni. Szóval, mivel nem jutott el hozzád visszatérítik. Ez pech, mert gondolom akciós áron már nem tudod újra rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged