Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert én is így értelmeztem, de a postán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ingyenes, nekem nem kell semmit fizetni
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után.. -
-Solt-
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Pedig már kivan töltve általuk és abból egyértelműen kiderül, hogy EU-n belüli, mégis direkt kiemelik, hogy adjam át a futárcégnek... ennyire általánosságban kezelik ezt, megy mindenkinek ugyanaz a sablon duma?
Nagyon remélem, hogy visszatérítik a szállítás árát, mert nem két fillér lesz egy ekkora csomag... 30 napom van visszaküldeni, addig megpróbálom ezt kideríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Klaus Duran: RCS
- Horgász topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..