Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem Black Friday idején egy Logi G29 kormányt és hozzávaló váltót. Amit elvileg megprobáltak kiszállítani a kormányt legalábbis 2x méghozzá az UPS elsőre nem hagytak semmit másodszorra infonotice papírt hagytak.Ezt még tudom követni de a váltót a DHL szállítja az ő Tracking Id jukat nem tudom követni pedig elvileg ők is probálták kézbesíteni sikertelenül 1x minimum miközben semmiféle hívás-email vagy értesítő nem jutott el hozzám. Ez volna az ID :Tracking ID 459280031355
Én reméltem hogy az Amazon lesz annyira okos hogy nem külön szállíttatja a csomagom direkt együtt vettem őket igaz nem bundle csomagban de hát akkor is.Mit lehet tenni a Kormányt még csak csak kezelni tudom de a váltórol semmi információ egyszerűen nem tudom elképzelni hogy működhet egy ilyen trehány cég mint a DHL ami világszintű kb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Prime Video
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs