- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Valami baja van a tápomnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Vagyis a DHL es ficko az első probálkozás után lerakta a postán? Igen meglepő ez a módszer számomra, de legalább sikerült rá akadni már csak remélhetem azt hogy a saját városom postáján van mert az amazonnál a szállítmányozás közben valamiért Vecsés van megadva Monor helyett már irányítószámmal.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem Black Friday idején egy Logi G29 kormányt és hozzávaló váltót. Amit elvileg megprobáltak kiszállítani a kormányt legalábbis 2x méghozzá az UPS elsőre nem hagytak semmit másodszorra infonotice papírt hagytak.Ezt még tudom követni de a váltót a DHL szállítja az ő Tracking Id jukat nem tudom követni pedig elvileg ők is probálták kézbesíteni sikertelenül 1x minimum miközben semmiféle hívás-email vagy értesítő nem jutott el hozzám. Ez volna az ID :Tracking ID 459280031355
Én reméltem hogy az Amazon lesz annyira okos hogy nem külön szállíttatja a csomagom direkt együtt vettem őket igaz nem bundle csomagban de hát akkor is.Mit lehet tenni a Kormányt még csak csak kezelni tudom de a váltórol semmi információ egyszerűen nem tudom elképzelni hogy működhet egy ilyen trehány cég mint a DHL ami világszintű kb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest