- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Plazma TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gamepad
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Vagyis a DHL es ficko az első probálkozás után lerakta a postán? Igen meglepő ez a módszer számomra, de legalább sikerült rá akadni már csak remélhetem azt hogy a saját városom postáján van mert az amazonnál a szállítmányozás közben valamiért Vecsés van megadva Monor helyett már irányítószámmal.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem Black Friday idején egy Logi G29 kormányt és hozzávaló váltót. Amit elvileg megprobáltak kiszállítani a kormányt legalábbis 2x méghozzá az UPS elsőre nem hagytak semmit másodszorra infonotice papírt hagytak.Ezt még tudom követni de a váltót a DHL szállítja az ő Tracking Id jukat nem tudom követni pedig elvileg ők is probálták kézbesíteni sikertelenül 1x minimum miközben semmiféle hívás-email vagy értesítő nem jutott el hozzám. Ez volna az ID :Tracking ID 459280031355
Én reméltem hogy az Amazon lesz annyira okos hogy nem külön szállíttatja a csomagom direkt együtt vettem őket igaz nem bundle csomagban de hát akkor is.Mit lehet tenni a Kormányt még csak csak kezelni tudom de a váltórol semmi információ egyszerűen nem tudom elképzelni hogy működhet egy ilyen trehány cég mint a DHL ami világszintű kb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest