- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tavaszi hardvernyitány
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foremi
tag
Én egy hete rendeltem egy mobiltelefont az amazon.de oldalról. A terméket nem adták fel, azt írja, hogy "Dispatching soon", ami szabad fordításban azt jelenti, hogy hamarosan elküldjük.
Mivel nem postázták a terméket, tegnap írtam az Amazonnak (Fulfilled by Amazon a termék, így az Amazonnak kellene postázni). Azt válaszolták, hogy beállították a leggyorsabb külön díj nélküli szállítást, legkésőbb 48 órán belül meg kell kapjam a terméket. De azóta sem postázták. Még mindig a "Dispatching soon" jelenik meg, tőle jobbra pedig azt írja, hogy holnap kézhez kapom (ami elég valószínűtlen, még fel sem adták).
A terméket amazon ajándékutalvánnyal fizettem, le is vonták.
Akciós terméket rendeltem, így a 84.99 euro helyett 71.99-et kellet fizetni.Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest