Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sziasztok,
Rendeltem amazonról egy logitech egeret akciósan, meg is jött, viszont a bal egér gomb nem működik abszolút. Fizikailag kattog, csak nem reagál rá semmit, kipróbáltuk több gépen, de ez sajnos hibás.
Első amazonos rendelés, így még nincs tapasztalat vele, de mi ilyenkor a teendő? 0 napos egeret küldjem Logitech gariztatásra, ahol szétbarmolják és javítják a clickert, aztán karcosan visszakapom? Vagy ilyenkor még lehet Amazonnak jelezni, hogy köszi megjött, szép, de nem megy?
Opcióknál csak return and refund van, viszont nekem kéne az egér (30%al olcsóbban vettem), így a csere jobban érdekelne.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4/ 8gb ddr4/ 256gb NVMe/ gyenge akku/ kopott fedlap
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256gb (Jetbalck) - Újszerű, PITAKA tokkal, akár beszámítással
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest