Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapszabály, hogy amazon-ról ne vásárolj a viszonteladóktól, ha csak nem ellenőrizted le minden irányból, hogy nem kamu-e.
Én nem tudtam hogyan működik ez és rányomtam egy kb. 100EUR-al alacsonyabb árra az amazon.de-n.
Mint kiderült átverés volt, a csóka arra játszott, hogy 30 napos szállítási időt ad meg tracking nélkül, így mire lereagálod, hogy nem jött meg a cucc, az amazon már átutalja neki az összeget, aztán törli magát és más néven újra kezdi.
Azaz sikeresen belefutottam a csőbe, így - miután utólag kiokosodtam - felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki kb. egy héten át tolta a bullshitet, hogy mindjárt megadja a tracking számot meg küldi a számlát, csak most jött haza a lánya kemoterápiájáról és csak holnap ér be az irodába, stb.
Azért válaszolgatott egyáltalán, mert ha 24 órán belül nem reagál, akkor már jogom van az amazon ügyfélszolgáltaton bepanaszolni.
A végül ultimátumot adtam neki, hogy vagy küldi a bizonyítékot, hogy létezik a cucc és postára adta, vagy fizesse vissza a pénzt. Erre már nem válaszolt, így felvettem a kapcsolatot az amazonnal, azok vita nélkül lelőtték a csávó boltját és visszautalták a pénzt.
Úgyhogy annyi legalább megnyugtató, hogy ha amazonos viszonteladótól veszel, akkor anyagi kár nem nagyon érhet, de ettől függetlenül nem éri meg a heteken át tartó szívás, hogy visszakapd a pénzed, a cuccod meg közben sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi