Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vasi89 #4153 üzenetére

Alapszabály, hogy amazon-ról ne vásárolj a viszonteladóktól, ha csak nem ellenőrizted le minden irányból, hogy nem kamu-e.
    Én nem tudtam hogyan működik ez és rányomtam egy kb. 100EUR-al alacsonyabb árra az amazon.de-n.
    Mint kiderült átverés volt, a csóka arra játszott, hogy 30 napos szállítási időt ad meg tracking nélkül, így mire lereagálod, hogy nem jött meg a cucc, az amazon már átutalja neki az összeget, aztán törli magát és más néven újra kezdi.
    Azaz sikeresen belefutottam a csőbe, így - miután utólag kiokosodtam - felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki kb. egy héten át tolta a bullshitet, hogy mindjárt megadja a tracking számot meg küldi a számlát, csak most jött haza a lánya kemoterápiájáról és csak holnap ér be az irodába, stb. :U
    Azért válaszolgatott egyáltalán, mert ha 24 órán belül nem reagál, akkor már jogom van az amazon ügyfélszolgáltaton bepanaszolni.
    A végül ultimátumot adtam neki, hogy vagy küldi a bizonyítékot, hogy létezik a cucc és postára adta, vagy fizesse vissza a pénzt. Erre már nem válaszolt, így felvettem a kapcsolatot az amazonnal, azok vita nélkül lelőtték a csávó boltját és visszautalták a pénzt.
    Úgyhogy annyi legalább megnyugtató, hogy ha amazonos viszonteladótól veszel, akkor anyagi kár nem nagyon érhet, de ettől függetlenül nem éri meg a heteken át tartó szívás, hogy visszakapd a pénzed, a cuccod meg közben sehol.

Új hozzászólás Aktív témák