Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
macmelon
csendes tag
Sziasztok!
Mi a következőről a véleményetek:
Pénteken du. rendeltem a brit amazonon (de nem magától az amazontól más eladótól) egy könyvet (pár perccel 4 óra előtt, ha az esetleg banki zárás lenne). Rögtön jött az auto-confirm, és a státusza Waiting for dispatch lett, ha jól emlékszem.Közvetlen a rendelés előtt beállítottam a virtuális kártyám (már vásároltam vele ugyanitt) limitjét az adott összegre, picit fölé, bár mivel devizában lett megadva (ezt választottam), elméletileg elképzelhető, hogy nem jól számoltam.
Pénteken (ill. hétvégén) nem vontak le semmit a számlámról, a függő tételek közé sem került. Hétfőn ránéztem, és még mindig nem. Ekkor észleltem, hogy lejárt az idő, ameddig a terhelést engedélyezem, így újabb 2 napra engedélyeztem.
Hétfőn se vonták le.
Ma reggel megjött a mail, hogy dispatched, a státusza is így változott (It's on the way). Viszont még mindig nincs levonás.
Még élt a limit, de megint adtam neki még 2 napot az imént (egyszerre hoasszabbat nem enged a bank).
Kérdésem, hogy szerintetek mi lesz, mi várható? Nyilván nem kesergek, ha nem vonnak soha, és mégis megjön a tétel, bár mint becsületes polgárt, azért picit zavarna ez is. Az viszont jobban, ha most 2 naponta be kell lépnem módosítani az időlimitet. Viszont legjobban az zavarna, ha nem jönne meg a könyv, mert nem tudják ráterhelni a számlámra.
Köszönök minden tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Arc Raiders
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest