Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
falikep
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A posta oldalán lévő online kalkulátorral számoltam ki a Németországba visszaküldés árát. A legkisebb csomagot (31x25x7) csomagot választottam, és tömeg 500g alattinak lett választva. Így jött ki a közel 7000Ft, és ez a legolcsóbb fajta csomag volt. Most megnéztem a díjszabást (pdf), de ott is nagyon hasonló árak vannak, 6100 Ft. Ezek szerint drágult a szolgáltatásuk jelentősen?
A termék végül is működik, csak nem az elvárt módon (egyedire szabott Android, vagy nem fut a program (ami nekem kell), vagy hiányosan (nem működik a felirat váltó gomb) + le van tiltva az értesítési sáv, és a kezelőgombok is alul (nem tudok app-ot váltani, csak visszalépkedéssel a főképernyőre), távirányító csak szemből, max. 2m-ről üzemel, stb...). Ezt meg is írtam nekik mellékelten. 8,4 Eurót ajánlottak, a többit ilyenkor én fizetem ilyen esetben?
Ha mégis visszaküldeném, a további lépésként a számla részét és vonalkódot kinyomtatom, és utóbbit a csomagra ragasztom?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest