Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
falikep
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A posta oldalán lévő online kalkulátorral számoltam ki a Németországba visszaküldés árát. A legkisebb csomagot (31x25x7) csomagot választottam, és tömeg 500g alattinak lett választva. Így jött ki a közel 7000Ft, és ez a legolcsóbb fajta csomag volt. Most megnéztem a díjszabást (pdf), de ott is nagyon hasonló árak vannak, 6100 Ft. Ezek szerint drágult a szolgáltatásuk jelentősen?
A termék végül is működik, csak nem az elvárt módon (egyedire szabott Android, vagy nem fut a program (ami nekem kell), vagy hiányosan (nem működik a felirat váltó gomb) + le van tiltva az értesítési sáv, és a kezelőgombok is alul (nem tudok app-ot váltani, csak visszalépkedéssel a főképernyőre), távirányító csak szemből, max. 2m-ről üzemel, stb...). Ezt meg is írtam nekik mellékelten. 8,4 Eurót ajánlottak, a többit ilyenkor én fizetem ilyen esetben?
Ha mégis visszaküldeném, a további lépésként a számla részét és vonalkódot kinyomtatom, és utóbbit a csomagra ragasztom?
-
falikep
csendes tag
Sziasztok!
Amazon témában elég új vagyok, első rendelésem jött meg a héten (német Amazon). Az egyik rendelt termékkel (Androidos lejátszó) van egy pár minőségi/használhatósági problémám, annak ellenére, hogy nem a legolcsóbbat vettem (ráadásul jó osztályzata is volt).
Visszaküldeném, a folyamaton végig is mentem, Gutschein-t választottam (mert le szeretném vásárolni), eddig még rendben. Kaptam nyomtatásra egy papírt, valamint egy olyan üzenetet, hogy 8,4 Euróig a postaköltséget is térítik. Ezt a papírt kinyomtatva csak és kizárólag a postán keresztül tudom visszaküldeni a terméket? Néztem rá csomagkalkulátorral árat, 7000 Ft lenne minimum, és ebből jönne le a 8,4 Euró, jól értem? Ha nem így van, mi ilyenkor a módja ennek? Így nem igazán érné meg a visszaküldés.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest