- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mai nap próbáltam visszajuttatni a cuccot a németeknek, fórumbéli ajánlás szerint ajánlott levélként. A magyar királyi posta 567g-os csomagra azt mondta, hogy 4800 ajánlott levélként. valakinek esetleg ötlet, hogyan lehetne ezt olcsóbban megoldani? (40eur feletti a csomag)
fenti postás hszekre: amíg próbáltuk kitalálni hogyan lehetne értelmes összegből eljuttatni a cuccost, 2ember is várt a csomagjára, amiről kapott értesítőt, csak a csomag nem volt sehol. azt mondta a kisasszony, hogy sajnos most nagyon sok csomag eltűnt.
-
Megérkezett a nagyszerű csomagom (amazon.de-től) és egyenlőre még azon az állásponton vagyok, hogy jól benyomom nekik, hogy nem kaptam semmit:
1. Hőmérő összekarcolt kijelzővel
2. Hozzá rendeltem 40db elemet. 4-et küldtek
3. A szállító bekúrta a kerítésen a csomagot.Ez módi a dájcsoknál? Rettenetesen felnyomták a vérnyomásom...
Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- Alienware 17r4 olvass
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest