Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az amazon szt visszakuldtek a telo es a szallitas arat, es 10 napon belul fog megjelenni a szamlan...
Tobbszori igergetes ellenere a visszakuldes arat nem, de mar ugral az elado, h akkor irjak uj velemenyt, es adjam meg neki az 5 csillagot.
Hat, egy fraszt! Nem igazan novelte az elegedettsegunket...
Csak tudnam a linkjet, h hol irta az amazon, h a hibas aunal visszateritik a visszakuldes arat, ha az elado szarakodna. Majdnem 8000ft volt, es akkor a benzinpenzt meg nem is szamoltam, es nem is hazhoz jott a futar. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Miutan jelentettem az eladot, kommunikativabb lett.
Kuldott matricat a visszakuldeshez -megiscsak feltetel nelkul, csak eppen a matrica ervenytelen... Allitolag most kuldenek majd ujat, egyelore jatssza az ertetlent, h hat mindig szokott mukodni.
A topik segitokeszsege nem, h nulla, de kevesebb, minusz erosen, sot ekkora baromsagot is reg olvastam, mint itt. Mkinel volt elso alkalom, felesleges ilyen idiotan arrogansnak lenni, csak mert vki mar tul van rajta... Mindegy mashonnan beszereztem a szukseges infokat, uh minden folyamatban. Vkinek talan hasznos lett ez a tapasztalat is, h ilyenek is elofordulnak az amazonos rendeleseknel. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Az elado nem hajlando kommunikalni, csak annyit, h kuldjem vissza. A negativ ertekelesre zsarolni probal, h adjak neki 5*-ot... Egy ingyenvisszaszallitasrrt... Vhol azt irjak, h hibas keszuleknel eleve vissza kell fizetnie a szallitasi dijat... Haha...
Csak nem talalom, pedig lattam vhol, h jelenteni lehet az eladot az amazonnak... -
törölt tag
válasz
üzenetére
Nyomozas eddigi eredmenye: Az eladohoz forduljak, akinek se az amazonon, se a guglin sehol egy hasznalhato elerhetosege... Vissza lehet kuldeni az amazon szt, adnak hozza nyimtathato cimket, es kovessem az utasitasokat... Amik kb addig terjednek, h ragasszam a cimket a csomagra... De sehol smi, h hogyan kuldjem, mit akarnak elfogadni, stb... ???
Meg lehet, h az oreg belemenne arengedmenybe is, de ezt nem tudom veluk megbeszelni... ???
Sokkal szarabb ez, mint az ebay, pedig ott is volt gond nemelyik kinaival, de mind pikkpakk elintezheto volt, v a kinaival, v beszolt az ebay/paypal. Itt meg sehol rendesen az info... Mar banom, h segiteni akartam az oregnek... Arrol nem is beszelve, h vmi hulye baratja beparaztatta, h akkor most az amazon ellopta az adatait, tiltassa le a kartyajat... Bakker, ha megtette, nem tudjak neki visszautalni se... Akkor mi van??? Na, elegem van... -
törölt tag
Szuz vagyok amazonugyben, csak egy 78eves ismerosnek rendeltem egy nokia 3310et. Gondoltam, sima ugy, megerkezik, elfelejtem.
Hat, nem... Hibas a telefon, reklamalni kene...
Egyreszt hol, hogyan megy az amazonnal a reklamacio?
Masreszt van-e rola tapasztalatotok, h mi varhato? Visszakuldes, csere, es ha az is hibas?Ja, fiokletiltas itt is volt, a vadonatuj, friss fiokot, a szgeprol csinaltat meg aktivalas elott tiltottak... Uh a telefonos frissel tudtam neki rendelni. Persze azt se mondtak, h a tiltas miert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ford topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Cyberpunk 2077
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi