Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez akkor indokolhato, ha mindket esetben epsegben kapod meg… pl ketszer rendeltem kenyertartot, mindketszer sajat dobozaban jott az egyik be volt horpadva, a masikrol meg lepattant a festek. Itt feladtam, hogy az amazonrol rendelek ilyet.
Abban meg mi a kornyezetvedelem, hogy van hogy egy par euros vmit meg boszme nagy dobozban kuldik ki? Teljesen logikatlan az egesz, de nekem vasarlokent meg csak bosszusag, nekem sem big fun postara rohangalni vele, es xszer ideoda cipelni vmit sem tul kornyezetvedo. Lassan mar ott tartok, hogy csak olyasmiket rendelek, ami nincs mashol vagy nincs idom utana menni, filleres izeket.
Szvsz szimplan a fillerbaszas esete, mert egy ekkora cegnel milliardokat jelenthet, de konnyebb rafogni masra. Az apple is ezt csinalja, lassan majd egy zsirpapirban adjak at a tobbezer euros vmit. Azert merlegelni kellene, hogy mekkora aranyu a sporolas merteke a termek ertekehez kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest