Hirdetés
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Na ezt írják:
Sales tax is not separately calculated and collected in connection with items ordered from WEELIAO through the Amazon.com Site unless explicitly indicated as such in the ordering process. Items ordered from WEELIAO may be subject to tax in certain states, based on the state to which the order is shipped. If an item is subject to sales tax, in accordance with state tax laws, the tax is generally calculated on the total selling price of each individual item, including shipping and handling charges, gift-wrap charges and other service charges, less any applicable discounts. If tax is separately calculated and collected in connection with items ordered from WEELIAO through the Amazon.com Site, the tax amounts that appear during the ordering process are estimated - the actual taxes that will be charged to your credit card will be calculated at the time your order is processed and will appear in your order confirmation notification.plussz az értékelései nem az igaziak és a negatív értékelések ki vannak húzva és ennyit írt rá az amazon:
Message from Amazon: This item was fulfilled by Amazon, and we take responsibility for this fulfillment experience.Hát nem a leg bizalomgerjesztőbb asszem ezt elengedem😂
-
Shame21
tag
Sziasztok. Még sose rendeltem amazonról, de most találtam egy mini pc-t ami kéne. Csak a com meg az uk-s oldalon van fennt a németen nincs pl-es meg nem enged belépni. Azt olvastam, hogy az amazon ha enged szállítani magyarországra akkor elvileg minden költséget beleszámol a shipping and handling alatt. Ez tényleg így van vagy nem biztos és még lehet basznak rá vámot, tax-et akármit. Még kb. 20 éve rendeltem egyszer egy órát arra számoltak vámot. Ott az elsőt benyulta a posta, újra küldték arra meg ment a vám a termék ára+posta és arra a vám mondanom se kell a posta költség kb az óra árának a fele volt anno. De akkor még csak amcsiba volt amazon. Szóval van valakinek tapasztalata vagy ötlet hova kinek írjak aki ezt tudja biztosra? Találtam 1-2 info oldalt ahol azt írták ha van global shipping és küldi az eladó a cuccot magyarba akkor azon minden költség rajta lesz.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- DOOM - The Dark Ages
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest