Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranium
tag
Sziasztok, még régen csináltam amazon.com-on regisztrációt. Mostanában napokban kaptam emailt, hogy Texasból próbáltak belépni. Sikerült jelszavat változtatnom. Viszont ma megint kaptam emailt, hogy kijelentkeztettek mert gyanús tevékenységet észleltek. Most viszont nem tudom resetelni a jelszavam, mivel kéri a telefonszámom, és hiába írom be a helyeset, csak visszadob a jelszó reset oldalra. A live chat support egyelőre tiszta gyatra, nem igazán tudnak segíteni. Tudtok valami tanácsot mondani? Telefonálást nem nagyon akarok megejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest