Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranium
tag
Sziasztok, még régen csináltam amazon.com-on regisztrációt. Mostanában napokban kaptam emailt, hogy Texasból próbáltak belépni. Sikerült jelszavat változtatnom. Viszont ma megint kaptam emailt, hogy kijelentkeztettek mert gyanús tevékenységet észleltek. Most viszont nem tudom resetelni a jelszavam, mivel kéri a telefonszámom, és hiába írom be a helyeset, csak visszadob a jelszó reset oldalra. A live chat support egyelőre tiszta gyatra, nem igazán tudnak segíteni. Tudtok valami tanácsot mondani? Telefonálást nem nagyon akarok megejteni.
-
Cranium
tag
Hali, mitől lehet, hogy az Amazon levon tőlem havonta 1000 Ft-ot? Amazon DigitalSvcs néven? Semmire nem vagyok feliratkozva, nem is rendeltem amazonról semmit. Egy ideig volt Amazon Prime szolgáltatásom, de azt lemondtam. Miért von le pénz még mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest