Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranium
tag
Sziasztok, még régen csináltam amazon.com-on regisztrációt. Mostanában napokban kaptam emailt, hogy Texasból próbáltak belépni. Sikerült jelszavat változtatnom. Viszont ma megint kaptam emailt, hogy kijelentkeztettek mert gyanús tevékenységet észleltek. Most viszont nem tudom resetelni a jelszavam, mivel kéri a telefonszámom, és hiába írom be a helyeset, csak visszadob a jelszó reset oldalra. A live chat support egyelőre tiszta gyatra, nem igazán tudnak segíteni. Tudtok valami tanácsot mondani? Telefonálást nem nagyon akarok megejteni.
-
Cranium
tag
Hali, mitől lehet, hogy az Amazon levon tőlem havonta 1000 Ft-ot? Amazon DigitalSvcs néven? Semmire nem vagyok feliratkozva, nem is rendeltem amazonról semmit. Egy ideig volt Amazon Prime szolgáltatásom, de azt lemondtam. Miért von le pénz még mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest