Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
szente
üzenetére
Eddig csak like new cuccot vettem ami mellé annyi van odaírva, hogy sérült az eredeti csomagolása.
Itt ki lehet fogni olyan dolgokat, amit a futárszolgálat elkevert vagy át se vettek, de közben jól lelomolták a külső csomagolást (nem mindent küld amazon külön dobozolva). Topikban korábban már említettem, hogy Corsair AX1600i tápom lett így 56.7% vételáron
nem volt kibontva,használatbavéve.Logitech G Pro X Superlight egerem van még ilyen, ezen látszott, hogy kibontották, kipróbálhatták de nem volt használatnak jele, 99% alkohollal azért áttörölgettem alaposan, megelégedéssel használom.
Alapvetően mindennapi használati tárgyat nem vennék úgy, hogy mármegjelentek rajta a használat jelei, telefonra érvényes ez, ráadásul a közölt karcolások extrém zavaróak lehetnek még hátlapon is.
Amúgy a leírások pontosak, nincs értelme trükközniük, mert a németek ingyen tudják visszaküldözgetni ezeket ha nem tetszik az állapota.
De épp ezért nem is olyan könnyű jó üzletet elkapni szerintem, inkább csak niche termékeknél.
Ha jól értelmeztem ezekre a termékekre egy év garancia van a boltban, de a gyártóit érvényesítheted ha hosszabb.
Természetesen csak amazon warehouse-tól fontolgass egyedül vásárlást ne random eladótól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem volt kibontva,használatbavéve.