Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Leírom a kálváriám, mert már nem először fordul elő velük kb ugyanez.
Kaptam 117k jóváírást, és én a levásárlása mellett döntöttem 131k értékben, tehát 14k utánvétet kellett volna fizetnem Foxpost automatánál.
Mikor feladták a csomagot azt volt az e-mailben, hogy 131k-t kell majd fizetnem, ekkor egyből felhívtam őket, hogy szar van a palacsintában, de az ügyintéző megnyugtatott, hogy ő látja a csomagot, és úgy adták fel, hogy 14k-t kell majd fizetnem. Másnap persze hogyhogy nem 131k-t kért a Foxpost automata, mikor ki akartam venni a csomagot. Ekkor felhívtam őket, hogy ez van, és közölték, hogy két lehetőségem van:
- vagy kifizetem, és a különbözetet majd visszautalják
- vagy nem veszem át, visszaküldik nekik, és újra elküldik majd jó utánvét összeggel (ez nem volt opció, mert sürgősen kellettek a cuccok, és garancia sem volt rá, hogy nem hibáznak majd mégegyszer)
Rákérdeztem, hogy miért nem tudják a Foxpostnál elintézni, hogy a 14k-t kelljen csak kifizetnem, erre azt mondták, hogy írtak a Foxpostnak, de nem válaszoltak. Rákérdeztem, hogy miért nem hívják inkább fel a Foxpostot, erre az volt a válasz, hogy nem fogják, mert ők e-mailben kommunikálnak.
Most ott tartunk, hogy több, mint egy hete várok a pénzemre, ma reggel rájuk írtam, hogy elutalták-e már, válaszra sem méltattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest