Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lowzor

veterán

Leírom a kálváriám, mert már nem először fordul elő velük kb ugyanez.
    Kaptam 117k jóváírást, és én a levásárlása mellett döntöttem 131k értékben, tehát 14k utánvétet kellett volna fizetnem Foxpost automatánál.
    Mikor feladták a csomagot azt volt az e-mailben, hogy 131k-t kell majd fizetnem, ekkor egyből felhívtam őket, hogy szar van a palacsintában, de az ügyintéző megnyugtatott, hogy ő látja a csomagot, és úgy adták fel, hogy 14k-t kell majd fizetnem. Másnap persze hogyhogy nem 131k-t kért a Foxpost automata, mikor ki akartam venni a csomagot. Ekkor felhívtam őket, hogy ez van, és közölték, hogy két lehetőségem van:
    - vagy kifizetem, és a különbözetet majd visszautalják
    - vagy nem veszem át, visszaküldik nekik, és újra elküldik majd jó utánvét összeggel (ez nem volt opció, mert sürgősen kellettek a cuccok, és garancia sem volt rá, hogy nem hibáznak majd mégegyszer)
    Rákérdeztem, hogy miért nem tudják a Foxpostnál elintézni, hogy a 14k-t kelljen csak kifizetnem, erre azt mondták, hogy írtak a Foxpostnak, de nem válaszoltak. Rákérdeztem, hogy miért nem hívják inkább fel a Foxpostot, erre az volt a válasz, hogy nem fogják, mert ők e-mailben kommunikálnak.
    Most ott tartunk, hogy több, mint egy hete várok a pénzemre, ma reggel rájuk írtam, hogy elutalták-e már, válaszra sem méltattak.

Új hozzászólás Aktív témák