Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
axlfsi
veterán
Ez kapcsán, hadd kérdezzek egyet mégiscsak! (visszakeresgéltem, de ilyen specifikus esetet még nem találtam).
KP-ban fizettem valamit pár napja, de mérethiba miatt, el fogok állni.
Nem feltétlenül ragaszkodom a KP-hoz, de egyéb esetben csak arról olvasni, hogy IBAN-t kérnek az utaláshoz (gondolom, mivel nem magyar a vállalkozás).Kérdésem: van egy rögzített VISA kártyám, mellyel szoktam vásárolni, már többször is. Arra vajon kérhető a visszafizetés? (olvastam olyanokat, hogy ha bankkártyás vásárlás volt, akkor arra szoktak tudni visszatéríteni összeget máshol, ...).
Hja, (extra csavar?); ez a kártya egy Wise Visa kártya (nem tudom, hogy számít-e).
... de nekem jó a KP is, csak gondoltam nekik is egyszerűbb.
Tudom, majd kiderül (mindenképp odamennék személyesen egy ügyintézőhöz, az automata rendszer helyett), de azért kíváncsi lennék, Ti, hogy és mit gondoltok erről
-
Sundesz
addikt
válasz
PainKiller13 #7496 üzenetére
Persze visszaküldöm és ráiram nagy betűkkel, hogy rossz. Így eladni ciki.
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
14/30 napos elallas eseten a reklamacios urlapon a szallitasi cim megadasa kotelezo? illetve ha jovairast valasztom az azt jelenti hogy visszakapom a penzt vagy csak naluk levasarolhatom valami mas termekre?
MPL csomagautomataval is visszakuldheto ingyen? -
Sundesz
addikt
Vettem egy újszerű RX 6700 XT-t, hát működni azt nem akar.
Fel sem pörög a ventilátor, a hátoldalán csak 1 csavarmatrica van a 2 helyett és DW betűk helyett P. Amúgy tényleg pormentesnek tűnik, de csak zacskóban jött egy sima kartondobozban.
-
A felbontott termékeknél az ár alatti jótállás (például Kingston memónál 120hó) vagy az alul található "Teljes kiszereléssel és teljes, 24 hónapos jótállással érkezik." a valid?
-
pepucs
tag
Valaki járt már úgy az alzánál ÚCS csomaggal, hogy megrendelés után se kép se hang átdobták Átvettre a megrendelést? (Pozsonyi raktárból jött volna)
Se a magyar se a szlovák support nem tud róla semmit csak hogy átvett státusza van a megrendelésnek
Sajnálom hogy nem fizettem előre mert most nagyobb prioval mehetne a belső keresgélés. -
dragon1993
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #7487 üzenetére
Éjszaka lemondod a rendelést és visszakerül majd megveszed kuponnal.
-
válasz
T0mBd1gg3R #7487 üzenetére
Utolag biztos nem. Vegyel belole valamit vagy add el.
-
Ha már leadtam a megrendelést, nemlehet még rátenni egy kupont utólag?
Sürgős volt gyorsan leadni, mert felbontott 1db termék, ha más hamarabb kattintja le az övé.
Van egy 7800Ft-os szabadon használható kuponom. -
Chalkboard
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #7485 üzenetére
Nálam sem, bő 20 perce
-
Csak nekem nem működik a honlap?
-
bul07
nagyúr
Időről időre miért vált át angol nyelvre az oldal?
Oké hogy két kattintás visszaállítani de kezdem unni
-
bul07
nagyúr
válasz
Wallenberg #7479 üzenetére
10% - ALZAAKCIO10
15% - ALZAAKCIO15
20% - ALZAAKCIO20A kedvezménykódok 2023. 12. 04-től 2023. 12. 22-ig érvényesek. További információ: www.alza.hu/karacsonyi-akcio
-
Wallenberg
senior tag
Tudna valaki 10, 15 vagy 20%-os kedvezménykódot írni az Alzára? Kinéztem egy telefont ajándékba és ahhoz kellene.
-
bul07
nagyúr
válasz
bigdady #7476 üzenetére
Vagy te megcsinálod ha tudod a csomag pontos súlyát(lefogja mérni a postás kamu kiló nem jó)
[link] Címiratkitöltő indítása és ott Belföldi csomag visszaküldése(inverz csomag) est a fület válaszd , majd a Címzett neve részen a listából válaszd ki a Alzát, a többi részt meg értelemszerűen
Aztán kinyomtat és lehet sétálni a csomaggal a postára és a kitöltött pappírral felveszi a postásVagy odamész a postára és mondod hogy inverz csomag az alzának és kb ugyan azon a felületen mint fenti link kitölti, kinyomtatja ,és kész is nem kell fizetni a feladásért
-
pmatthew
tag
Sziasztok. Alzánál szeretnék venni egy terméket céges számlára, és fel kéne tüntetnem a saját nevemet is a belső elszámoláshoz... van ahol van erre külön megjegyzés rovat, de itt nincs és ügyfélszolgálat szerint sincs erre lehetőség. Van valakinek tapasztalata hasonlóval?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Amit rendeltem visszaküldeném mert nem működik (azonnali cseregaranciàt kértem múlt héten ). Azt írja postai is lehet. Azt ki fizeti? Nekem kène?
-
-
válasz
dragon1993 #7471 üzenetére
Nem
Idobe telik mig ujra atmegy a rendszeren -
dragon1993
őstag
Alzanál ha újszerű terméknél ha törlöm a megrendelést azonnal visszakerül a webshopba?
-
Top cat
addikt
Az oldal betölt nálam is.
Próbáltam kifizetni a rendelést, de nem sikerült. Meg akartam nézni, hogy áll és most ezt írja.
Kérjük várj A szolgáltatásaink iránti nagy érdeklődés miatt eltarthat egy ideig, míg a megrendelésed aktuális állapota megjelenik.
És csak pörög pörög.... már vagy negyed órája. -
Sziasztok!
Ha beváltottam egy termékre a 7800Ft-os kuponomat akkor ha visszaküldöm a terméket a kupon elveszik ugye?
Köszi! -
bul07
nagyúr
Bocsánat kedvezménykupont lehet e használni ajándékutalvány termék vásárlására?
Van egy 4000Ft-os bocsánat kedvezménykuponom ami egy hónap múlva le fog járni, de amit kinéztem nincs raktáron.
Gondoltam veszek egy 5e Ft-os ajándékutalványt[link] aminél felhasználom így egy évre nőne a felhasználhatóság.Esetleg vaki próbálta már ezt
-
bul07
nagyúr
[link]
Értékelés megnézését javasolom
Hát hmm. ez aztán értékelés, bár lehet a fordító program hibája -
Darth_Revan
veterán
válasz
fateless #7460 üzenetére
Eredetileg en is aposnak szántam a kisebbet, de így nem mertem odaadni, mert az még gyengébb mint a nagy (és sajnos O is ért hozzá 😅).
Ja igen, ami még szemet szúrt hogy elég gyorsan merült ... Bár lehet csak én vagyok nagyon hozzászokva Red Magic 8 telefonhoz ami átlagos használat mellett 2 napot bír
Konyhába tökéletes, ahol akarni is rafolyhat meg tapadhat, felesleges lenne ennél drágább.
-
válasz
Darth_Revan #7459 üzenetére
Én apósnak vettem, ma kapja meg. Remélem, neki elég lesz.
A kicsi meg megy a konyhába mindenesnek (szakácsköny, gyerekeknek streaming vezérlés a tv-n, stb)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
fateless #7458 üzenetére
Túl lassú volt. Tudom nem kellett volna magas igényeket támasztani, de azt hittem azért gyorsabb lesz, mint egy 9 éves SHield Tablet K1.
Androis OS frissítés megállt, tavaly nyáron adtak ki utoljára biztonsági frissítést.
A kijelző is gyenge volt, a felbontás és színmegjelenítés ennyi pénzért még talán okés is, de zavart, hogy gyors mozgásnál Netflix alatt kockásodott, hiába van Widevine L1 támogatottság.
Játékok is gyengébben futottak rajta mint egy K1-en, volt olyan ami el sem indult (pl Banner Saga).Arra tényleg jó, hogy gyerek Bubble Shooter-el játszon, vagy hogy kint terepen munka közben dobáld, de netezésre, filmezésre nekem nem jött be.
Alza már vissza is utalta az árát.
-
válasz
Darth_Revan #7454 üzenetére
A 34k-s két tabletet vitted vissza?
Mi volt az ok? -
Alusky
senior tag
-
Met
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7454 üzenetére
Hogy csináltad a visszaküldést?
Belépsz az accountba (amelyikkel rendelted) ott a rendelések között van az elállás gomb, ott kiválasztod amit akarsz (14 napon belül mindegy, indok nélkül visszaküldheted, de azt hiszem alzánál 30 nap), kapsz mailben az AVRAszámot, odamész az alzába, lent bepötyögöd az AVRAszámot, kinyomtat egy matricát, ráragasztod a dobozra, bedugod az egyik fakkba a falon és becsukod az ajtót. -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok
Visszavittem egy táblagép (csomagot). Leadasnal nem volt olyan opció hogy karacsonyi nem kellő ajándék miatt viszem vissza,így választottam hogy jobb minőségűt akarok.Email meg nem jött az elbiralasrol,de ha megnyitom a korábbi emailben lévő linkrt akkor azt írja hogy
Eset törölve
A reklamációs kérelmed törlésre került.Ez most mi ?!
Az gond hogy leadasnal nem ugyanaz az Alza account email címe lett megadva mint amivel a vásárlás történt ?
-
binor91
csendes tag
Visszavittem szombat délután, vasárnap reggel már jött is az elbírálás, hogy visszafizetik. Annyira alaposan átvizsgálták, így szombat késő délután/éjjel, hogy szerintük sérülés az nem látható rajta.
Holott leírtam az elállás mellé, hogy lyukas a hátsó kerék, hátha akkor nem jár így még kitudja mennyi ember utánam.
-
Ranyomsz az elallasra
avra szamot megkapod kb azonnal
becsomagolod a cuccot es pl egy ontapados papirra rairod ezt a kodsort
berakod a boxba azt annyi
a profilodon legyen kitoltve iban formatumban a bankszamlaszamod
nem kell veluk semmit se emailezni, automatan jonni fog sms es email, hogy mi a statusza az elallasnak -
joey04
titán
Hali!
Szeretnék elállni vásárlástól. Kártyával fizettem. A folyamat a leírás alapján és a tapasztalatokat olvasva nem világos. Online rányomok a terméknél az elállás gombra, kapok egy számot. (AVRA ...) Most akkor elég Alzaboxba betenni és ráírni a csomagra ezt a számot, aztán kész, majd utalják a pénzt? Mert olvastam, hogy IBAN szám kell, emailen egyeztetni velük, stb, de van aki meg azt írta, semmit sem kell csinálni, ha lefutott a folyamat, utalnak. Most akkor hogy van?
-
Źşë'
addikt
válasz
binor91 #7444 üzenetére
Én is vettem egy "Felbontott" állapotú tápot (PSU). Igazából kipróbált, használt kategória lenne, mert a zacsik amiben a kábelek vannak szét vannak tépve, azok a kábelek amik kellenek egy PC használatához azok meg csak a megkezdett zacsik mellé voltak összehajtva, hálózati tápkábel nuku (enélkül ki sem tudom próbálni, mivel kössem rá a 230-ra?), csavarok szintén, kábelkötegelők se voltak meg, marketinges, kemény műanyag lapos matrica szintúgy illetve magának a tápnak a textilzacsija se volt a benn, a csomaglás itt is hagyott kívánnivalót maga után, szanaszét zúzódott, sérült, igaz gyári doboz (mondjuk még jó hogy az eredeti dobozban küldték), elég macera ilyen cuccokat venni, 10essel volt olcsóbb, még friss, ropogós az átvétel, de amint lehet írok nekik! Nem egy vevőcsalogató stratégia ez! Azért kapják már össze magukat, majdnemhogy csak ki kellene nyalni a vásárlók valagát, milyen egy hozzáállás ez?! De most komolyan!
-
binor91
csendes tag
válasz
binor91 #7444 üzenetére
Na és az extra poén: Visszaküldés előtt azért megpróbáltam megnézni a megtett km-t. Hát nem ment, ugyanis nem választotta le az előző tulaj.
Ez mondjuk már nem az első ilyen okoskütyü, aminél ez van. Gondolom az Alzának olcsóbb eladnia 10-szer, amíg kijön a teljes kép, hogy mi a hiba, mint egy embert fizetni azért, hogy rendesen letesztelje az adott eszközt továbbértékesítés előtt.
-
binor91
csendes tag
Alza használt sztori:
NIU KQi3 Pro Gold elektromos rollert vásároltam, amit használtként hirdettek. Személyesen vettem át. Egy hatalmas sima barna puha kartondobozban adták át, amibe be volt szórva egy halom zöld pufizacsi. Kizárólag a roller és a töltője volt mellé. A kormány összeszereléshez az imbuszkulcs hiányzott a csomagból. A roller mindkét kereke full le volt engedve, ehhez a pumpaadapter szintén hiányzott. Emiatt kipróbálni sem tudtam személyesen, így csak itthon szembesültem vele, hogy a hátsó kerék lyukas. (Na vajon miért volt csumára leengedve a kerék és miért nem volt mellette a pumpa adapter?) A lyuk körül össze van gányolva, mintha megpróbálták volna valami ragasztóval megoldani.
Egyébként olyan mintha beltérben használták volna, elég tiszta, habár a fellépőn látszik azért a kopás. Nem is igazán értem, hogy sikerült így kilyukasztaniuk a kerekét.Írtam panaszt nekik, hátha nem kell visszacipelni és küldenek valami kompenzációt a gumicsere és a tartozékok miatt, de nem mentek bele. Helyette megkaptam a kioktatást, hogy a használt állapotú az kizárt, hogy hibás
A használt termék teljesen működőképes, azonnali használatra kész termék, amelyet gond nélkül ajánlunk 12 hónapos garanciával (érvényes vállalkozók számára is).
Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapja meg, a csomag azonban mindig tartalmaz mindent, ami a termék teljes körű használatához szükséges.
Ezek kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopás ellenére sem tartoznak az eldobandó tárgyak közé.
Remélem még a végén rámhúzzák, hogy én lyukasztottam ki úgy hogy 1 métert sem tettem meg vele. -
-
grafnet
veterán
Hölgyek és Urak,
Az alza.hu vissza vesz bontott fülhallgatót?
Hogy tudom legolcsóbban visszaküldeni? -
Kecsua
tag
Aki november 15-e után vásárolt kapott már kupont erre? "Szerezz 10-15-20%
kuponkedvezményt minden vásárlásod után!"
Mert nekem nem jött semmi -
bul07
nagyúr
4000Ft-os bocsánat kupon használható AlzaPlus+ megvételénél?
(Nem a zsepis rendelés miatt kaptam, amit töröltek és elméletileg a pénzt is visszaküldték)Nem tudom kipróbálni, mert ha berakom a kupont akkor a kosárba marad míg el nem használom, és lehet lesz megint elárazott cucc és ahhoz nem használnám
-
bul07
nagyúr
Volt már nektek olyan hogy fizetettek online és nem jött róla email
Tegnap rendeltem a elárazott zsebkendőből, de akkor nem fizettem ki
Most megtettem de csak Google lehetősséggel engedte fizetni, mindegy fizettem ezzel
Netbankba látom hogy zárolták az összeget és a megrendelés fülön is ez van
A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt. A megrendelés ki van fizetve.Csak furcsa hogy nem jött email a fizetésről már majd egy órája.
-
sellerBP
tag
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy az alzán cetelem hitelre vásárolt okostelefont lehet-e tiltani imei vagy egyéb módon a törlesztők nemfizetése miatt?
Rokonom vett egy S23 Ultra készüléket kéztől, és mivel alzás számla van hozzá, megbízott abban hogy nem szolgáltatós, így nem tiltható..
Jobban megnézve a vásárlást igazoló papírját, kiderült, hogy hitelre lett véve. Imei szám is fel van tüntetve, ez nyílván egyezik. Vagy hamarabb kerül behajtóhoz az ügy, mintsem a telefont tiltogassák?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Olcsó cuccra valahogy lehet freeshippinget varázsolni? (Éves díj helyett) -
törölt tag
válasz
WOLF1stein #7414 üzenetére
Igen.
-
WOLF1stein
tag
Sziasztok!
A felbontott termékekre is vonatkozik a törvény szerinti elállási lehetőség?
-
Tikakukac
titán
-
Delirious
tag
Sziasztok! Alzától vennék két egyforma monitort. Félek a pixelhibáktól, de náluk nem találok monitorokra pixelgaranciát. Ha esetleg pixelhibásak lennének akkor simán elállással küldjem őket vissza? Küldenek helyette másikat, vagy a pénzt kapom vissza? Ha másikat küldenek és azok is pixelhibásak lennének? Köszi!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
markknight #7400 üzenetére
.
-
fatal`
titán
válasz
Szerintem be kell állítanod az IBAN számlaszámod a profilban és oda fog visszamenni. Vagy bemész a boltba és odaadják KP-ban (legalábbis régen volt ilyen).
#7408 De ő FoxPostnál fizetett, nem AlzaBoxnál.
-
válasz
markknight #7405 üzenetére
Bekérik a számlaszámod IBAN formátumban, célszerű megadni a profilodon.
-
válasz
Vissza fogják neked küldeni a bankkártyádra! 1-3 munkanap kb.
-
törölt tag
válasz
raziel01 #7402 üzenetére
Én soha nem fizettem még neten, hanem mindig csak kártyával csomagautomatánál vagy személyesen. E-mail nekem is szokott jönni, de teljesen mindegy volt, hogy milyen számlaszámot adok meg, mert soha nem vették azt figyelembe, a pénz mindig arra a kártyára érkezett vissza, amelyikkel fizettem. (Arra a számlára, amelyik ahhoz a kártyához tartozik, amelyikkel fizettem.)
Volt, hogy haverom lógott nekem, és úgy volt részben rendezve a dolog, hogy az ő kártyájával volt fizetve az átvétel. Amiből aztán sajnos elállás lett, jött is az automatikus sablon e-mail, de hiába adtam meg a saját számlaszámomat, az összeget haverom kapta vissza. Alzánál rákérdeztem, és ők is azt mondták, hogy ugyanoda fog visszaérkezni a pénz, ahonnan az le volt vonva:
"Bankkártyás fizetés esetén a visszatérített összeg arra a számlára kerül visszautalásra, amelyről a vásárlás eredetileg érkezett." -
raziel01
veterán
-
törölt tag
válasz
Arra a számlára fog a pénz érkezni, amelyikhez tartozik az a kártya, amelyikkel fizettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest