Hirdetés
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
A rohadt kiborgok a a legidegesítőbbek, ahol jelenleg vagyok a játékban egyszerűen mindenhol ott vannak. Elfutni ugyan el lehet előlük, de akkor meg jó eséllyel oda vonzom a lényt. Tegnap este elfutottam pár elől és valami csoda folytán nem támadott le egyből. Egy nagyobb, 2szintes terembe értem, ahol sikerült feldöntenem egy táblát és egyből hallottam, hogy jön. Bujkáltam és sikerült lejutnom az alsó szintre persze közben folyamatosan felfelé nézegettem, hogy merre keresgél. Erre ráléptem egy földön fekvő kiborgra amit ugye észre se vettem, az elkapta a lábam és mire kiszabadultam persze odajött a lény és lezúzott
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.