Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Projektor topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nem tudom másnál hogyan volt, én totális hasznot húztam azt követően az emberekből, mert két feltáró kőr után a szörnyecske elkezdte megenni őket, ez idő alatt gyalog/sprint két menetben átfésültem a környék 25%-át, a maradék 50%-ot meg csak "csendben csak halkan hogy senki meg ne hallja"
Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.Azért volt pár anomália menet közben amiket sikerült megoldani, igen a dög időnként szopatott, de egy helyen én szívattam meg de úgy hogy sztem belekerül a történelemkönyvbe
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)