Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Colonial Marines milyen volt? Azzal nem is nyomtam csak pár percet talán, nem tűnt nagy számnak.
-
PainKiller13
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én már a pisztollyal is rambóztam
Kimászott a tetőből az alien bele a fejébe egy tárral, gyors elbújtam, reload aztán mégegy tár, na mondom itt vmi nem stimmel ezt még a predator se élné túl
Aztán megnéztem a végigjátszást és rájöttem hogy nem lehet őket megölni 
-
PainKiller13
őstag
Én elég sokat játszottam vele, de már le is töröltem, sztem az AvP2 hangulatát nem adja vissza, maga a horrorisztikusság megvan benne, de néhány esetleges Alien írtás elfért volna még benne.
Az hogy nem lehet megölni az alieneket, max elijeszteni, az elfogadhatatlan. Nem véletlen First Person Stealth Game, lehetett volna kicsit First Person Shooteresebb

Új hozzászólás Aktív témák

- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kimászott a tetőből az alien bele a fejébe egy tárral, gyors elbújtam, reload aztán mégegy tár, na mondom itt vmi nem stimmel ezt még a predator se élné túl
Aztán megnéztem a végigjátszást és rájöttem hogy nem lehet őket megölni