- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz SchumiBácsi #263 üzenetére
Colonial Marines milyen volt? Azzal nem is nyomtam csak pár percet talán, nem tűnt nagy számnak.
-
PainKiller13
őstag
válasz FollowTheORI #200 üzenetére
Én már a pisztollyal is rambóztam Kimászott a tetőből az alien bele a fejébe egy tárral, gyors elbújtam, reload aztán mégegy tár, na mondom itt vmi nem stimmel ezt még a predator se élné túl Aztán megnéztem a végigjátszást és rájöttem hogy nem lehet őket megölni
-
PainKiller13
őstag
Én elég sokat játszottam vele, de már le is töröltem, sztem az AvP2 hangulatát nem adja vissza, maga a horrorisztikusság megvan benne, de néhány esetleges Alien írtás elfért volna még benne.
Az hogy nem lehet megölni az alieneket, max elijeszteni, az elfogadhatatlan. Nem véletlen First Person Stealth Game, lehetett volna kicsit First Person Shooteresebb
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest