- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Tegnap végre elindult, bár semmit nem csináltam. Lehet a Steam frissítése segített. Nem volt se VGA se semmilyen más frissítés mostanában :S
Igaz nem sokat játszottam vele egyelőre, de rengeteg az animáció. Most még valami energiát kellett visszakapcsolni. A hangulata már most megvan. Elég jól eltalálták a nyomasztó közeget.
Mess with the best / Die like the rest
-
őstag
-
őstag
230fele közelítek, ebből vagy 50óra a felvételi idő... kísérletezés, többféle anyag felvétele egy küldetéshez no meg, halálozás, bénázás, videórögzítő balfassága, stb. miatt újravevés
Külön poén hogy miután összeállt az anyag azt vagy 3órányi render követi, ilyenkor már nem vagy csak alig netezek, így kitaláltam hogy ha innentől még úgyis 2hétig a Sevastopol körül forog a világ, akkor az összes térképet méretarányosan kirajzolom és illesztem hogy a végén egy képen legyen teljes állomási rajz. A lakótorony a percen lett kész és elég impozánsan mutat, annak ellenére hogy kissé kusza, fel lehet ismerni a helyeket
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
-
őstag
Én már mindenhogyan kitoltam, de a novice épp most megy. Ezúttal az a különlegesség hogy még a reaktor maintenance-ben is kulccsal ütöm az arccsócsálókat és kinyírok mindenkit amit csak lehet . Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb
-
őstag
Nahja. Most alig van szekrény. Eddig kétszer mentem a szekrénybe, de csak azért hogy előhozzam ezeket a hibákat
Az is vicces hogy alig jön le a dög. Amikor például egy liftbe kell belökni a "compression cylinder"-t, legkésőbb a visszatéréskor leszedte azt a három rossz arcot. Most egy fényjelzővel össze kellett hívni őket, egyikbe távolról fedezék mögül shot, mire sortüzet nyitnak rám. Így jön le a dög megenni az összeset. Utána kolbászol pár percig, de ha beledobom a csőbombát már bújik is vissza el függetlenül attól hogy látott vagy sem
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
Memora
senior tag
A The evil within kevésbé optimalizált (a 2 patch ellenére), és vannak AA hiányosságai is, de ég és föld az Isolation-höz viszonyítva (az utóbbinál nem látom a grafikát a sok recétől). Nekem sajnos csak 21:9-ben fut normális FPS-t produkálva (max beállításokkal), de 3 éves VGA-m van, és csak 4GB ramom.
Az FFXIII-2 pedig szépen fut 1080p-ben, recéket gyakorlatilag nem látni benne. De én is hallottam rémhíreket ezzel kapcsolatban is...Lehet, hogy ez is konfigfüggőFancy quote placeholder
-
Memora
senior tag
Az lehet, hogy egyeseknek ez "műhiszti" (másoknak meg nem...), de az viszont tény, hogy a játékban nem működik egy olyan grafikai funkció, ami nem hogy 2014-ben, de már több évvel ezelőtt is a minimális elvárások közé tartozott...
Engem az érdekel, hogy sikerült e valakinek megoldani ezt a problémát? Mert hogy egyaránt érint nVIDIA-sokat és AMD-seket is (legyen az régi vagy új VGA, SLI, Crossfire, stb), az biztos...Fancy quote placeholder
-
őstag
-
Loha
veterán
Save Game Location:
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<Username>\214490\remote -
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Revolut
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest