Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez jó! Szeretjük a véletlenszerű dolgokat!

Viszont én elakadtam egy helyen, nem tudom, mi a fenét kell csinálni...
Az első androidokkal most találkoztam, valami recepciónál. Amit lehet, felszedtem, bekapcsoltam, átállítottam, de nem tudok egyik ajtón sem bemenni. Mit kell itt csinálni (ha valaki az íásom alapján sejti, merre lehetek)?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első androidokkal most találkoztam, valami recepciónál. Amit lehet, felszedtem, bekapcsoltam, átállítottam, de nem tudok egyik ajtón sem bemenni. Mit kell itt csinálni (ha valaki az íásom alapján sejti, merre lehetek)?