Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- Születésnapos a Noctua
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Hobby elektronika
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTIS_
tag
Ez az amire én is kíváncsi vagyok, mert elvileg egy ekkora ventinél már alacsonyabb fordulaton is akkor huzat van, hogy zajos, nemhinném hogy 2000 -n forog mint a 8 centis ventijeim

A kérdés az, hogy van e értelme (ez most jutott eszembe) ennek tehát ,hogy nagyobb lapátokkal lehet e jobb légszállítás/hangerő arányt elérni mint pl 12 es ventikkel, mert ha helyes az elméletem (miszerint max 500 on foroghat, hogy ne szippantsa be a mellette levő monitort 
) akkor tulajdonképp pont annyit ér mintha az én házam oldalára raknék 2 db 12 es ventit és azokat járatnám 1200n mondjuk, zajszint meg kb azonos. Valami szakértő segíthetne 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest