Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Nekem egy nagyon fontos kérdésem lenne. Nagyon meglepett a dolog. Ilyennel még nem találkoztam.
Szóval, adott egy indesign dokumentum 24 oldallal.
Van pár olyan oldal aminek a háttere két képből tevődik össze. A két kép össze van mosva különböző trükkökkel. (Basic feather illetve gradient feather segítségével. Illetve az egyik képnél még az opacity is el van halványítva.Van olyan is, ahol egy oldalon több kép is egymásba van montázsolva szintén a basic feather segítségével.
Na most szerettem volna ebből a 24 oldalas dokumentumból készíteni egy postscript printet, vágójelekkel etc...
A gond az, hogy a 17. oldalra érve ezt írja ki:
"error encountered while reading JPG images. Images may be damaged or incompatibile. Resave the image with different settings and try again"
Nem hiszem, hogy magával a képpekkel lenne probléma. Megpróbáltam azt, hogy a képeken levettem néhol a basic feathert akkor létrejött a postscript file de csak úgy ha csak a 17. oldalt nyomtattam. Ha a teljes dokumentumot nyomtatnám akkor hibát dob. Valakinek van ötlete?
De volt olyan oldal is ahol valószínűleg a háttérkép miatt szólt. Pár bűvészkedéssel nagy nehezen azokat is kinyomtatta de nem értem, hogy az egész dokumentumot miért nem tudja nyomtatni? Mi a gond, hol bénázok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest