Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Nekem egy nagyon fontos kérdésem lenne. Nagyon meglepett a dolog. Ilyennel még nem találkoztam.
Szóval, adott egy indesign dokumentum 24 oldallal.
Van pár olyan oldal aminek a háttere két képből tevődik össze. A két kép össze van mosva különböző trükkökkel. (Basic feather illetve gradient feather segítségével. Illetve az egyik képnél még az opacity is el van halványítva.Van olyan is, ahol egy oldalon több kép is egymásba van montázsolva szintén a basic feather segítségével.
Na most szerettem volna ebből a 24 oldalas dokumentumból készíteni egy postscript printet, vágójelekkel etc...
A gond az, hogy a 17. oldalra érve ezt írja ki:
"error encountered while reading JPG images. Images may be damaged or incompatibile. Resave the image with different settings and try again"
Nem hiszem, hogy magával a képpekkel lenne probléma. Megpróbáltam azt, hogy a képeken levettem néhol a basic feathert akkor létrejött a postscript file de csak úgy ha csak a 17. oldalt nyomtattam. Ha a teljes dokumentumot nyomtatnám akkor hibát dob. Valakinek van ötlete?
De volt olyan oldal is ahol valószínűleg a háttérkép miatt szólt. Pár bűvészkedéssel nagy nehezen azokat is kinyomtatta de nem értem, hogy az egész dokumentumot miért nem tudja nyomtatni? Mi a gond, hol bénázok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest