Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel CorelDraw-val a kilencvenes években dolgoztam és azóta nem volt hozzá "szerencsém", így érthető, hogy kicsit tanácstalan vagyok

Egyébként is, az olyan programokat munka ügyben messziről kerülöm, amelyek nemlétező fontvariációkat képesek önerőből szülni. Font boldosítást anno a 3.1-es windowson futó Quark-kal végeztem utoljára, azóta benőtt a fejem lágya![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerencsére egyre jobban terjed a Canva, így újabb istencsapása nehezedik rám!
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.De azért köszi ezt a PDF Place tippet. Ez még nem jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Witcher topik
- Crimson Desert
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.