Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel CorelDraw-val a kilencvenes években dolgoztam és azóta nem volt hozzá "szerencsém", így érthető, hogy kicsit tanácstalan vagyok

Egyébként is, az olyan programokat munka ügyben messziről kerülöm, amelyek nemlétező fontvariációkat képesek önerőből szülni. Font boldosítást anno a 3.1-es windowson futó Quark-kal végeztem utoljára, azóta benőtt a fejem lágya![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerencsére egyre jobban terjed a Canva, így újabb istencsapása nehezedik rám!
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.De azért köszi ezt a PDF Place tippet. Ez még nem jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gyári garanciával! Sonos Ace Black fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.