Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel CorelDraw-val a kilencvenes években dolgoztam és azóta nem volt hozzá "szerencsém", így érthető, hogy kicsit tanácstalan vagyok

Egyébként is, az olyan programokat munka ügyben messziről kerülöm, amelyek nemlétező fontvariációkat képesek önerőből szülni. Font boldosítást anno a 3.1-es windowson futó Quark-kal végeztem utoljára, azóta benőtt a fejem lágya![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerencsére egyre jobban terjed a Canva, így újabb istencsapása nehezedik rám!
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.De azért köszi ezt a PDF Place tippet. Ez még nem jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Titan Quest II
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.