Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Egyelőre még nem tudom, hogy egyáltalán megjelenik-e nyomtatásban, vagy csak online kiadvány lesz. Egy üzleti füzet, tíz oldal, semmi csicsa. Mondhatni, az első munkám InDesign-nal. Olyat csináltam, amit egy hét alatt meg tudtam tanulni belőle. Amúgy egy hét nagyon sok ám, és hogy szövegszerkesztésben, tipóban meg Illustratorban eléggé otthon vagyok, ez sem okozott különösebb nehézséget. Viszont eleve már úgy áltam neki, hogy ha valamikor a jövőben kinyomtatják, akkor ne kelljen az egészet nulláról kezdeni, és ha InDesign-ban már két oldalt látok egyszerre, akkor vétek lenne nem kihasználni. Szóval úgy nagyjából elboldogulok, csak a gyakorlati részekben merülnek fel ilyen nem várt kérdések.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest