- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veres074
csendes tag
válasz
NEMO1968 #18197 üzenetére
Valahogy éreztem,hogy nem kell még megrendelnem a szalagkábelt.Kipróbáltam,megvilágítottam az LCD-t hátulról és tökéletesen látszik a kép. Ilyenkor akkor inverter csere? Mert régebben mikor csak szakadozott a világítás akkor az LCD baloldalát nyomkodva váltakozott a szaggatás,néha visszatért eredetire,majd eltűnt ismét.
Valamit elfelejtettem még az elején mondani: Ezt használtan vettem egy régi kolegámtól és ő annyit mondott mikor megvettem, hogy lett valami forrasztva a kijelzőnél.
Az eddigi segítségeket is nagyon köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Horgász topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest