Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Gellértnek van még néhány szebb állapotú, de jelentősen drágább. [link]
Én is Mirra 1-en gondolkodom (vagy Zody classicon), ha ki vannak takaríva, esetleg újrafújva és néhány alkatrész cserélve, akkor elvileg lehetnek akár új állapotúak is. Nem szivacs van az ülőlapon, hanem mesh.
Itt van Olivier Girard (Posture guy) videója a saját Mirrájáról. Az sokat elárul, hogy 15 éve ül benne. [link2]
-
ZOLL30
tag
hali,
beszéltem a céggel, a szivacs tiszta új lesz a székeken, elvileg mindegyikre újat készíttetnek, a gyárival megfelelő minőségben (erre azért kiváncsi vagyok).
Mind a két színből van raktáron huszondarab, elvileg az üzletben lehet válogatni, kiválasztani a megfelelőt.
-
ZOLL30
tag
Szerintetek, ha jó állapotú, akkor Herman Miller Mirra1-t érdemes még venni?
köszi
-
Veron
addikt
Itt írtam pár modellről, köztük a WAU-ról és Heroról. Én utóbbit venném, ha onnan kellene választani, ha mindenképp WAU sorozat akkor a WAU FAB (nem WAU 2) a favoritom.
-
LLKobe
veterán
Tapasztalatom nincs vele, de én személy szerint nem szeretem azokat a székeket, ahol a háttámla csak egy ponton középen van összekötve az ülőfelülettel. Általában az a gyenge pont. Valamint ezen a széken nincs deréktámasz.
Én inkább ezt venném helyette, mert az anyagminősége nagyon rendben van, össze van rakva. Annyi hogy a szövet verziót, semmiképp se a hálóst.
-
sjbee
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg tapasztalatotok [erről] a székről? Sajnos erről a típusról szinte semmit nem találok, csak a márkáról.
Én 85 kg vagyok és 175 cm magas. Számomra a kényelem a legfontosabb, mindenféle állítási lehetőséggel.
Ha esetleg ebben az árkategóriában (max 150.000 ft) lenne alternatíva, amit ajánlanátok, azt szívesen veszem. A Haworth Very Task-ot néztem még használtan, de sajnos nálam is a szállítás az, ami gondot okoz...
Köszönöm előre is a segítségeteket/véleményeteket! -
Hefenius
csendes tag
Sziasztok.
Szék vásárlás előtt vagyok és a véleményetekre vagyok kíváncsi mit ajánlatok.
Amit keresek:
Anyaga szövetből legyen, könyöktámaszon ne legyen habtöltés elég a műanyag vagy vmi hasonló.
Olyan 100k körül gondolkodom rajta. ( 183cm vagy és kb.85-90kg. Viszonylag sokat ülök rajta.)
Alábbiak keltették fel a figyelmemet
Gamvis Phantom [link] - (azért vannak fenntartásaim )
Arozzi Vernazza [link] de a Torretta [link] sem tűnik rossznak
Talán még esetleg a Sense7
Köszönöm. -
sjbee
csendes tag
Vélemény [erről] a székről. Sajnos erről a típusról szinte semmit nem találok, csak a márkáról.
Én 85 kg vagyok és 175 cm magas. Számomra a kényelem a legfontosabb, mindenféle állítási lehetőséggel.
Ha esetleg ebben az árkategóriában (max 150.000 ft) lenne alternatíva, amit ajánlanátok, azt szívesen veszem -
SunyiMenyét
csendes tag
Sziasztok!
Széket keresek homeoffice-hoz. 120kg vagyok 190cm magas. A keret az kg max 120000.
Elsődlegesen ez a szék lett kinézve:
Miro Standard vagy Miro Standard fejtamaszos
https://szekaruhaz.hu/Miro-Standard-fejtamaszos-halos-forgoszek-fekete
De gondoltam egy két tapasztaltabb róka is ajánhatna valamit. -
Dingle
tag
Sziasztok!
Van most valami bestbuy szék 80000 Ft környékén?187 cm magas vagyok, jelenleg 97 kg, ennél már csak kevesebb leszek.
Átlagosan napi 5-6 óra lenne, ha otthonról dolgozom akkor 12 órán át ülnék benne.Munkahelyen Ikea Markus van, az nem rossz, nem túl kényelmes, de strapabíró.
Jysk-ben próbáltam a gamer székeket, meglepően kényelmesek, de gondolom olcsó húsnak híg a leve. -
nino88
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hogy a Haworth szállít Magyarországra?Vissza olvastam és láttam páran rendeltek székeket az utóbbi pár hónapban és meg is kapták őket, viszont a Haworth international webshop oldalán nincs Magyarország a listában ahova szálitalnak.
Köszi a segítséget. -
nagyon jok a review-k rola, en majdnem rendeltem egyet, de aztan elkezdtem jobban beleasni magam a temaba. mivel szerencsere nem annyira kotott a budget, igy tovabbleptem, de ha nem akarsz 200-300 euronal tobbet raszanni, akkor jo alternativa lehet. ugyanigy erdemes megnezni a ticova markat
A ketto kozul ez utobbibol rendelnek.
-
revonz
csendes tag
Sziasztok,
Markust váltanék Jarvfjalletre.
Az elképzelés az új lakás miatt fehér/világos szürke lenne.
Szövet vs (mű)bőr témában mik a tapasztalataiok?
Eddig csak szövet székkel van tapasztalatom.
A szövet jarvfjallet fix karfáját úgy olvastam lehet állíthatóra cserélni, mert az is szempont lenne a bőr vs szövet összehasonlításban.
Vagy esetleg más alternatíva 300€-ig? -
LLKobe
veterán
Én semmit sem tudok róla, de itt vagy teszt amiben a srác elég jól elmondja a pozitív és negatív oldalait is.
Ami nekem így ránézésre eszembe jut:- formára egy aeron koppintásnak tűnik, ami nem baj, de az a deréktámasz nekem nagyon durvának tűnik. Bár a tesztekben azt mondják nagyon puha, de nem túlságosan állítható.
- azt tartsd szem előtt, hogy a noname-ebb székeken a mesh hajlamos megnyúlni viszonylag hamar, és ha ez megtörténik, hiába volt az elején kényelmes, utána lecsó, nem tart.
- ha külföldről rendelsz, a gari elég nagy szopó lehet. Ha neadjisten saját költségen kell visszaküldened, az eléggé zsebbenyúlós.A döntés a tiéd, de én egy bepróbált márkát vennék inkább használtan, azzal nem érhet meglepetés.
Sokszor leírtam már, én anno egy ilyet vettem, nem volt jó döntés, el is kellett adjam (szétnyúlt a háló).
Viszont van szövet verziója, azt érdemes lehet kipróbálni, az nem tud megnyúlni. -
ZOLL30
tag
Van bárkinek tapasztalata a Sihooról?
https://sihoooffice.com/products/sihoo-doro-c300-ergonomic-office-chair
Leárazott példányok:
https://sihoooffice.com/collections/ergonomic-chairs
Köszi
-
LLKobe
veterán
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Akkor jövök én is vissza kérdéssel. Sikerült refund-oltatnom a székem, kellene helyette új.
175 magas vagyok, 85 kiló körül, heti több nap, napi 8 óra ülésre.
Preferálom a hálós háttámlát, szövet/hálós ülőlapot.
Amennyire látom, nálam is a Steelcase jöhet szóba? Az irodában nagyon hasonló Interstuhl székeken ülünk. -
LLKobe
veterán
válasz
nutella1 #9706 üzenetére
Üdv!
Olyan székre, gamer székre lenne szükségem, és nem hupilila színben, amelynek a háttámlája 90 fokban emelhető
Úgy érted a háttámla magassága állítható?bőr, kényelmes
A bőr nem túl praktikus erre a célra. Persze nagyon boss a kinézete, de folyamatos ápolásra szorul, és nem szellőzik.a döntött támlás gamer székek nem kényelmesek a gerincemnek, a hátnak, szeretnék egyenesebben ülni, nem feküdni, sem nem belesüppedni.
Kérhetek tanácsokat, milyen ergonomikusabb széket ajánlanátok?
A gamer székek nem az ergonómiai szempontok szerint lettek tervezve.
A racsing kagylóülés forma erre a célra teljesen alkalmatlan, több szempontból is.
Ülésmélység nem állítható, deréktámasz nem létezik, vagy ha igen nem állítható, van amelyiken még a kartámasz magasságát se lehet állítani.
Csak menőn néz ki, ez az egyetlen előnye.Ha valóban kényelmes, testreszabható, tartós széket szeretnél, szerintem felejtsd el a gamer székeket. Az menőzni jó a haverok előtt, de tartós használatra alkalmatlanok.
Egy rendes ergonomikus irodai széket vegyél, ami bár nem annyira fancy, de 8 óra után is úgy kelsz ki belőle mintha le se ültél volna.
A választás a tiéd, de ezek a tapasztalatok.Ha maradsz a gamer vonalon, abban én nem tudok segíteni, mert nem foglalkozok velük.
Ha egy irodai széket vennél, akkor tudok ajánlani, de ehhez add meg a következőket:- magasságod, súlyod
- menyit ülnél egy nap kb.
- mennyi lenne a keret rá -
nutella1
őstag
Sziasztok!
Adjatok tanácsot, legyetek szívesek. Olyan székre, gamer székre lenne szükségem, és nem hupilila színben, amelynek a háttámlája 90 fokban emelhető, bőr, kényelmes. Ezek a döntött támlás gamer székek nem kényelmesek a gerincemnek, a hátnak, szeretnék egyenesebben ülni, nem feküdni, sem nem belesüppedni. Kérhetek tanácsokat, milyen ergonomikusabb széket ajánlanátok? Nem félmilliós árban. Köszönöm.
-
bendikeee11
tag
válasz
grizlisandor #9701 üzenetére
Szia!
Én ma voltam a Pixelben próbán, a Dark Desert ülőfelülete nagyobb és puhább mint a Hero-nak, nekem személy szerint a Dark Desert kényelmesebb volt és én 186/96 vagyok.
Nekem a minőség nem volt annyira meggyőző, valamint hogy a Dark Desert csak műbőr borítással van és félek mennyire lenne tartós. A sima Dark Desertnek nem lehet állítani a deréktámaszát csak párnával tudod használni, a Dark Desert 2-be már van állítható deréktámasz, de az is csak műbőrrel van.Remélem segítettem, mindenképp próbáld ki őket!
-
bendikeee11
tag
Sziasztok! Újra tapasztalatokat illetve képeket kérnék tőletek.
Akinek ArenaRacer Dark Desert széke van, érdekelne hogy milyen állapotban van idő használat után a műbőr, és egyéb hibák amelyek kijöttek rajta.Köszönöm előre is!
-
Géjza
őstag
Noblechairs Hero TX lábainak mekkora az átmérője? Ráguglizva, honlapjukon nézve ez az adat nincs megadva sajnos. 70 körül van vagy a nagyobbak közé tartozik (pl Razer Iskur XL 79cm)?
-
grizlisandor
veterán
Csak megtaláltam az ajánlóját a Noblechairnek, ők is Herot ajánlanak. Na majd akkor kell egy üléspróba, hogy okosabb legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest